Menu Zavřeno

14. kolo – III. A třída – dospělí

AFK Semice „B“ – TJ Sokol Stratov 0-1 (0-1)

Branka Stratova: 4. Valter (0-1)

Po dvou výsledkově i herně nepovedených utkáních jsme vyrazili do Semic, kde jsme změřili síly s místním béčkem. Domácí bývají velmi nepříjemní a tak nás čekalo velmi složité utkání. Po dlouhé době jsme se v kabině sešli prakticky kompletní a tak náš hrající trenér Kubín měl příjemné starosti se sestavou.

Utkání jsme začali výborně jelikož hned ve 4. jsme šli do vedení. Po dobré kombinaci ve středu hřiště posunul Schneider míč na Valtera, ten zatáhl míč po pravé straně a z úhlu překonal domácího brankáře: 0-1. Domácí hrozili především po standardních situacích se kterými jsme si dokázali vypořádat a tak jsme zahrozili opět my. Nejprve se v dobré šanci objevil Pařízek, tváří v tvář brankáři svou šanci ale nevyužil. Poté se připomněl opět velmi aktivní Valter na pravé straně, jeho obdobný pokus jako při prvním gólu, ale brankou neskončil. Ještě před poločasem musel být střídán Schneider ze zdravotních důvodů a tak na plac šel Vlach. Domácí se do šancí moc nedostávali a připsali si pouze dva slabé pokusy ze střední vzdálenosti se kterými si Kaucký v pohodě poradil. Před koncem poločasu přišla ještě jedna dobrá akce kdy na levé straně zatáhl míč Novák, jeho dobrý centr ovšem na poslední chvíli dokázal odvrátit jeden ze strperů domácích. Do kabin jsme tak šli při vedení 1-0, škoda nevyužitých šancí.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně a snažili se přidat druhou uklidňující branku. To se nám bohužel nedařilo, hra se přelévala ze strany na stranu, ale vážnější gólovou šanci si žádný z týmů nedokázal vypracovat. Když už se nedařilo se prokombinovat do vážnějšího zakončení, tak napřál ze 30 metrů Vlach, jeho výborná střela se snesla, ale bohužel pouze do břevna domácí branky. Hosté zahrozili z rohového kopu, ale po faulu na našeho brankáře v malém vápně ze šance nic nebylo. A tak nejnebezpečnější šancí domácích byl centr, který nakonec mířil do naši branky, ale s tím si náš brankář poradil a udržel míč ještě před brankovou čarou. V 85. minutě byla k vidění v zápase červená karta, kterou dostal domácí Macháček, když naprosto nesmyslně a s úmyslem šlápl do naše brankáře i když už neměl žádnou šanci hrát míč a tak šel do sprch. Naštěstí se nejednalo o vážné zranění a tak jsme mohli dohrát utkání bez újmy. Domácí se už v závěru zápasu k ničemu nedostali a tak jsme si ze Semic odvezli velmi cenné tři body po hubené výhře: 1-0.

Po dvou zpackaných zápasech jsme předvedli velmi kvalitní a týmový výkon, kterému chybělo jen proměňování šancí především z první půle. Nyní náš čeká další důležité utkání v tradičním derby proti Milovicím, kde změříme síly s jejich béčkem.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
AFK Semice „B“00Prohra
TJ Sokol Stratov11Výhra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
31. 10. 2021 14:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

AFK Semice „B“

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
6Horvát Patrik Obránce
20 Horvát Michal Obránce
4Jarolím Tomáš Obránce
17Poborský Jan Obránce
15Valter Vít 12 Záložník 4'
3Michal Kubín Záložník
9Jelínek Ladislav 18 Záložník
19Novák Lukáš 14 Záložník
11Pařízek Matěj 8 Útočník
10Schneider František 2 Útočník
13Šach Jakub Obránce
7Křenek Radim Záložník
12Pačesný Jiří 15 Záložník
8Prokeš Martin 11 Záložník
18Prošek Tomáš 9 Záložník
14Holub Matouš 19 Záložník
2Vlach Jan 10 Útočník
  1

Hřiště

Hřiště Semice
2722, Semice, Semice nad Labem, Semice, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28917, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..