Menu Zavřeno

1. kolo – III. A třída – dospělí

AFK Milovice „B“ – TJ Sokol Stratov 2-5 (2-3)

Střelci Stratova: 3. Pařízek M. (0-1), 4. Pařízek M. (0-2), 18. Pařízek M. (2-3), 51. Pařízek M. (2-4), 83. Pařízek M. (2-5)

Další utkání jsme se představili v tradičním derby proti Milovicím a jejich rezervě. Do utkání jsme vstupovali s pokorou a chtěli jsme potvrdit výhru z posledního utkání ze Semic a nedopustit další zbytečnou ztrátu jako v Lysé.

Stejně jako v předchozím utkání, jsme měli výborný vstup do utkání a už ve 3. jsme otevřeli střelecký účet. Přihrávku ze středu hřiště převzal nabíhající Pařízek a poslal míč podél brankáře na zadní tyč: 0-1. Druhá branka přišla hned o minutu později, ve 4. po centru z pravé strany se míč dostal znovu k Pařízkovi a ten podobnou střelou jako při první brance znovu prostřelil vše, co mu stálo v cestě: 0-2. O další tři minuty byla k vidění další branka, ale tentokrát se dokázali prosadit domácí. Ti rozehráli rohový kop, míč se dostal k domácímu záložníkovi, který z hranice vápna vystřelil, jeho střelu Kaucký vyrazil pouze do strany a domácí Bešta neměl problém míč uklidit do naší sítě: 1-2. A za chvíli už bylo srovnáno. Opět po našem nedůsledném bránění, se k odraženému míči dostal ve 12. Mencl a svou utaženou střelu z vápna poslal míč do pravého dolního rohu naší branky: 2-2. Vedení jsme si ale vzali zase zpět. V 18., po odraženém míči ve vápně, se k míči dostal opět Pařízek a třetí střelou v zápase pohotově uzavřel hattrick: 2-3. Domácí poté mohli srovnat po rohovém kopu, ten se snášel před Solara, ale v poslední chvíli Kaucký míč prodloužil na další roh. Další jasnou šanci na naší straně si pak připsal Vlach a také Valter, ale oba při zakončení z pravé strany mířili vedle. Ve 30. mohl svou čtvrtou branku v zápase přidat Pařízek, ale jeho obdobný pokus jako při třetí brance ovšem brankář domácích dokázal vytěsnit na roh. A když se neujala ani střela Pačesného, kterého ke skórování vyzval Kubín, šli jsme do kabin s jednobrankovým náskokem.

Do druhé půle si prohodili posty Kubín s Poborským a šli jsme s cílem dotáhnout dobře rozehrané utkání do vítězného konce. V 51. vystihl rozehrávku domácích Jelínek, vyzval přihrávku k zakončení opět Pařízka a ten se v zakončení opět nemýlil: 2-4. I přesto se domácí snažili snížit za zmínku stojí střela z 63. kdy domácí záložník z vápna napřáhl ke střele, s tou si ale Kaucký poradil a vytáhl ji na roh. Nám mohl dát definitivní pojistku Vlach, ale krásnou střelou orazítkoval jen břevno. V 79. minutě naskočil do hry Křenek a hned vzápětí se dostal do kontaktu na hranici našeho vápna s domácím záložníkem, ten spadl, ale rozhodčí penaltu domácím nenabídla – nutno zcela objektivně říci, že se domácí zlobili oprávněně, protože ke kontaktu ve vápně došlo a domácí tak měli zahrávat pokutový kop. Nicméně se tak nestalo a my jsme z protiútoku rozhodli – svou pátou brankou, kdo jiný než opět Pařízek: 2-5. Další gól pak mohl přidat ještě Poborský, ale ač šel sám na branku, nedal. Těsně před koncem utkání byl ještě po druhé žluté za řeči vyloučen domácí Grus, ale na finální podobě výsledku to už nic nezměnilo.

Připsali jsme si tak zasloužené tři body a v sobotu 13.11. od 13:30 nás čeká poslední utkání podzimu, když doma ve Stratově přivítáme lídra tabulky z Litole. Přijďte podpořit v posledním domácím utkání tohoto podzimu stratovské fotbalisty!

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
AFK Milovice z.s. „B“22Prohra
TJ Sokol Stratov35Výhra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
7. 11. 2021 14:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

AFK Milovice z.s. „B“

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
20Horvát Michal Obránce
4Jarolím Tomáš Obránce
17Poborský Jan Obránce
19Novák Lukáš 13 Záložník
2Vlach Jan 18 Záložník
6Jelínek Ladislav Záložník
10Michal Kubín Záložník
15Valter Vít 7 Záložník
11Pařízek Matěj Útočník 3', 4', 18', 51', 80'
12Pačesný Jiří 14 Útočník
7Křenek Radim 15 Obránce
14Holub Matouš 12 Útočník
13Šach Jakub 19 Obránce
18Prošek Tomáš 2 Záložník
  5

Hřiště

Hřiště Milovice
Ke Hřišti, Milovice nad Labem, Milovice, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28924, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..