Menu Zavřeno

10. kolo – III. A třída – dospělí

FK Slovan Lysá n/L „B“ – TJ Sokol Stratov 3-2 (2-2)

Branky Stratova: 35. Jarolím T. z pen (1-1), 36. Schneider F. (1-2)

Po velmi nepodařeném výsledku z posledního domácího utkání jsme se představili v dohrávce odloženého utkání ve venkovním prostředí proti domácí Lysé “B”. Poté co jsme jim vyhověli, když neměli dostatek hráčů pro uskutečnění utkání v řádném termínu. Což se nám nakonec v konečné součtu vůbec nevyplatilo, jelikož nám do utkání scházelo hned pět hráčů – Pařízek, Horvát M., Novák, Prošek, Holub.

Vstup do utkání se nám příliš nepodařil, jelikož už v 6. jsme inkasovali první branku, když po levé straně zatáhl míč domácí záložník a ostrým centrem poslal míč před bránu, který se dostal až k domácímu Chourovi, který si před našim brankářem poradil a poslal míč přesně k tyči: 1-0. My jsme si vytvořili tlak a sérii několika rohů, ale bohužel branku se nám nepodařilo vstřelit. Ta přišla až v 35., když zatáhl míč po levé straně Schneider a byl faulován ve vápně – k následné penaltě se postavil kapitán Jarolím a tvrdou střelou k tyči nedal domácímu brankáři šanci: 1-1. Hned o minutu později jsme se radovali opět, a to když se svým důrazem ve vápně prosadil pro přihrávce Jelínka Schneider a poslal nás do vedení: 1-2. O čtyři minuty později ale bylo opět srovnáno, když se nepovedený centr Choury proměnil ve výborný oblouček, který přeletěl Kauckého a zapadl do naši sítě: 2-2. Do konce poločasu se už žádný z týmů neprosadil a tak se šlo za remízové stavu do kabin.

Do druhé půle už nebyl schopný nastoupit Valter ze zdravotních důvodů a po odchodu Schneidera na hřiště naskočili dorostenci Křenek a Mazáček. Ve druhé půli se hra odehrávala spíše ve středu hřiště – když už se tedy hra konala, jelikož domácí z nepochopitelných důvodů neměli připravené míče ke hře a někdy se tak na míč čekalo i více než minutu. My jsme se dokázali dostat do dvou dobrých příležitostí, ale v té první jsme trefili pouze brankáře domácích a druhá šance skončila jen těsně mimo levé tyče. Když už se utkání schylovalo ke svému konci tak v 85. z nákopu ze středu hřiště za naši obranu se dostal domácí útočník a když Kaucký v brance prováhal pravou chvíli na výběh, dal tak prostor se Horváthovi prosadit chytrým obstřelem: 3-2. O dvě minuty později jsme dostali šanci alespoň k remíze, bohužel ale v situaci sám na brankáře jsme se prosadit nedokázali a utkání pro nás tak skončilo porážkou.

Po dlouhé době jsme si tak připsali dvě soutěží porážky za sebou. Nutno říci, že předvedená hra nebyla z nejlepší a do dalšího utkání máme co zlepšovat. Další utkání nás totiž čeká opět ve venkovní prostředí, když v neděli zavítáme do Semic, které také bojují o čelo tabulky.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Slovan Lysá n/L „B“23Výhra
TJ Sokol Stratov22Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
28. 10. 2021 14:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Slovan Lysá n/L „B“

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce 35'
10Michal Kubín Obránce
22Šach Jakub Obránce
15Valter Vít 17 Záložník
9Jelínek Ladislav 19 Záložník
12Poborský Jan Záložník
12Pačesný Jiří 13 Záložník
88Schneider František Útočník 37'
2Vlach Jan 12 Útočník
12Šoral Jakub 2 Útočník
13Kalát Vojtěch 12 Útočník
17Křenek Radim 15 Záložník
19Prokeš Martin 9 Záložník
  2

Hřiště

Hřiště Lysá
Lysá nad Labem, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..