Menu Zavřeno

4. kolo – III.A třída – dospělí

TJ Sokol Stratov – AFK Milčice 5-3 (2-2)

Branky Stratova: 27. Schneider F. (1-1), 32. Pařízek M. (2-1), 56. Kubín M. – z pen. (3-3), 65. Jarolím T. (4-3), 88. Pařízek M. (5-3)

Po několika měsících jsme se konečně opět dočkali mistrovských zápasů v rámci III.A třídy ve skupině „A“, když jsme doma přivítali nováčka soutěže AFK Milčice, kteří v naší skupině A nahradili Starou Lysou. Plni očekáváni od nové sezóny jsme tak vstupovali do utkání proti neznámému celku, nicméně nic jiného, než první tři body do tabulky jsme si nepřipouštěli.

Do utkání jsme vstoupili nervózně a hned z kraje utkání nás hosté také potrestali. V 8. při našem nedůsledném bránění a neschopnosti odkopnout míč do bezpečí jsme se o něj lehce nechali připravit v našem pokutovém území a hosté se dvěma přihrávkami dostali do zakončení, při kterém se střelou na zadní tyč nemýlil Heřmanský: 0-1. Po úvodní brance jsme se začali prosazovat, během následujících dvaceti minut jsme si dokázali vytvořit čtyři vyložené šance, bohužel ovšem naše pokusy nacházeli pouze brankáře hostí, který všechny střely dokázal s notnou dávkou štěstí vždy nějak vytěsnit mimo tři tyče. Po těchto neproměněných šancí jsme se, přeci jen dočkali vyrovnání – ve 27. Vlach při snaze o uvolnění šťastně posunul míč na Schneidera, který svou obráncem tečovanou střelou z vápna dokázal překonat brankáře soupeře: 1-1. O pět minut pozdě v 32. se po dlouhém výkopu Kauckého dostal míč k Pařízkovi, který se dokázal velmi pěkně individuálně prosadit, když si položil brankáře a zakončil do prázdné branky: 2-1. V poslední třetině prvního poločasu do utkání výrazně vstoupil svými nepřesnými rozhodnutími hlavní rozhodčí, když nejprve ve 36. minutě hosté zahrávali standartní situaci. Dlouhý míč se snášel ke Kauckému, který se dostal do souboje s hostujícím P. Sedláčkem, který zcela evidentně fauloval našeho brankáře uvnitř malého vápna, ale rozhodčí i přes protesty faul neodpískal a míč propadl až do naší sítě. Sedláček byl navíc v offsidu, ale ani toto rozhodčí nebral v potaz a daroval tak hostům vyrovnání: 2-2. Ve 39. se do gólové šance dostal Jarolím a svou razantní střelou vsítil branku, jenže těsně před střelou bylo nepochopitelně odpískané nesportovní chování, kdy hosté avizovali neexistující offside, a to znamenalo místo regulérního gólu pouze zahrávání nepřímého volného kopu z hranice šestnáctky. Ten jsme rozehráli velmi nebezpečně, ale bohužel opět jsme trefili pouze gólmana hostů. Do šaten se tak šlo za nerozhodného stavu.

Do druhé půle jsme chtěli vstoupit s čistou hlavou, po zbytečném faulu po dvou minutách hry druhé půle dostali Milčice k volnému kopu zpoza vápna, velmi dobrou střelu vytěsnil Kaucký na břevno a následně na rohový kop. Ten dokázal soupeř využít razantní hlavičkou Heřmanského: 2-3. I tak jsme v utkání nadále byli aktivní a snažili se soupeře zatlačit a ve zbytku utkání už se prakticky hosté do ničeho vážnějšího nedostali. V 56. se po dobré kombinaci na pravé straně uvolnil Jarolím až do pokutového území, kde by objektivně také sporně faulován a dostali jsme tak příležitost na srovnání v podobě pokutového kopu. Ten si vzal na starost Kubín a razantní střelou penaltu proměnil: 3-3. Nabuzeni vyrovnávací brankou jsme byli odměněni o deset minut později, když Pařízek posunul míč na Jarolíma jeho první střela byla ještě zablokována, ale druhá už zapadla k pravé tyči a dokonali jsme tak druhý obrat v utkání: 4-3. Poté jsme se soustředili na držení míče a neudělat hlavně chybu, která by znamenala vyrovnání. Finální klid na kopačky nám dal až dvě minuty před koncem utkání v 88. Pařízek, když se po kvalitním pasu za obranu od Bošiny dostal z levé strany sám na brankáře a pěknou ranou na zadní tyč: 5-3. V závěru se hosté ještě snažili se zápasem něco udělat, ale do žádné vážnější šance už se nedostali, a tak po velmi hektickém utkání jsme dokázali v nové sezóně zvítězit a připsat si tak cenné první tři body do tabulky.

Další utkání nás čeká příští neděli 29.8. když od 17:00 zavítáme na první venkovní utkání do Sadské, kde změříme síly s jejich „B“ týmem. Pojeďte podpořit naše fotbalisty v souboji o další tři body.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov25Výhra
AFK Milčice23Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
21. 8. 2021 17:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
8Bošina Jaroslav Obránce
27 Horvát Michal Obránce
19Novák Lukáš 17 Obránce
2Vlach Jan 55 Záložník
10Michal Kubín Záložník 56'
77Jarolím Tomáš Záložník 65'
15Valter Vít 23 Záložník
11Pařízek Matěj 12 Útočník 32', 88'
88Schneider František 9 Útočník 27'
30Prošek Tomáš Brankář
55Martin Syrový 2 Obránce
17Křenek Radim 19 Záložník
9Jelínek Ladislav 88 Záložník
23Šoral Jakub 15 Útočník
  5

AFK Milčice

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..