Menu Zavřeno

Stratovská soutěžní mužstva se rozrůstají, vrací se starší přípravka!

Stratovská mužstva se rozrůstají o další soutěžní tým v rámci okresní soutěže starší přípravky. Po několika letech se tak opět můžete těšit na naše nejmladší zástupce v soutěžních zápasech. Kluci a děvčata spolu trénují již přibližně dva roky pod taktovkou Davida Kubína, Petra Studeného a Martina Ciryna.

Na jaké soupeře se můžou naši starší žáci těšit, kdy se poprvé představí, jaká je soupiska našich nejmladších zástupců, či vyjádření trenéra Davida Kubína.

Naši se střetnou ve skupině celkem se 7 celky. Sousedními Sokol Kostomlaty, FK Litol, Slovan Lysá n/L., AFK Milovice 11, AFK Sadská, Všejany a Sokol Přerov n/L.

Hracím dnem přípravky bude pondělí od 17:30 a první zápas se odehraje 6.9. v Kostomlatech a na první domácí utkání se můžeme těšit o týden později 15.9 od 17:30, když soupeřem našim bude AFK Sadská.

Soupiska naší starší přípravky čítá prozatím 13 členů z toho tři dívky a deset chlapců.

Soupiska Starší přípravka

#HráčPost
1czeAdéla StudenáÚtočník161
2czeDavid HoufObránce489
3czeDominik BrablíkObránce3711
4czeDominik HanzlÚtočník5084
5czeDominik SochorÚtočník20
6czeEliáš KřížBrankář110
7czeFilip SzaboÚtočník153
8czeJakub OpletalObránce371
9czeJakub ŘíhaBrankář385
10czeJiří NovákÚtočník125
11czeJosef HráskýZáložník3331
12czeKorec JiříÚtočník812
13czeLucie SoukupováÚtočník259
14czeMatěj KubínÚtočník3536
15czeOndřej FischerÚtočník3113
16czePatrik SlažanskýZáložník163
17czeTereza BezuchováÚtočník10
18czeVojtěch ZbranekObránce4830
19czeVáclav SetničkaÚtočník93
20czeVítězslav KorecÚtočník1920
21czeŠimon HolasZáložník2948

Ahoj Davide, po několika letech se vrací do našich mužstev opět aktivně starší přípravka. Kdy vás vlastně napadlo založit přípravku?  

Ahoj Filipe, kdy mě napadlo založit přípravku? Bylo to v době kdy se Kamil Brablik věnoval pár klukům kteří zbyli po zrušené starší přípravce kvůli odchodu děti výš do žáků. Tak nás po nějaké době na výborové schůzi napadlo jestli to neudělat zase oficiálně a nezkusit zase rozšířit přípravku a pomalu se jim věnovat.

Neodradila od fotbalu kluky a holky nucená covid pauza?

Co se týká covidove přestávky, tak to naštěstí chuť děti chodit sportovat neodradilo, ba naopak. Spíš je škoda té pauzy kdy děti mohli trénovat a být o kousek dál.

Na podzim Vás čeká celkem sedm zápasů, jak se těší kluci a holky na první zápasy?

Ano sedm a hned na začátek máme derby v Kostomlatech 😁. Děti se těší moc, přeci jenom už jsme spolu cca dva roky a vědí že už se to blíží, kdy si zahrají první zápas.

Jaká máte se Stůďou a Martinem očekávání pro první rok s našimi nejmladšími zástupci?

Očekávání? No víme se Stůďou i Martinem, že to bude pro děti těžké a nejen pro ně, ale hlavní je abychom je pořád motivovali a vytvářeli pro ně společně zázemí, kam se budou chtít vracet a sportovat. Někde se začít musí a naučí se to jen na zápasech a treninkach, takže věřím že to spolu všichni zvládneme a budeme se jen zlepšovat. Takže jediný nás cíl je aby to děti, rodiče a všechny kolem nás bavilo a s tím přijdou i výsledky.

Děkujeme za krátké shrnutí a přejeme Vám všem v rámci starší přípravky hodně vstřelených branek, spousty vyhraných zápasů, sportovních úspěchů a hlavně zábavy!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..