Menu Zavřeno

4. kolo – Okresní přebor – dorost

TJ Sokol Stratov – TJ Hrubý Jeseník 5-0 (3-0)

Branky Stratova: 27. Kalát V. (1-0), 32. Kalát V. (2-0), 35. Šoral J. (3-0), 53. Doležal M. (4-0), 82. Šoral J. (5-0)

První utkání v nové sezóně se dočkal také tým dorostu, který přivítal na domácí půdě soupeře z Hrubého Jeseníku. Naši od prvních minut zápasu byli aktivní a hosty do vážnějších šancí nepouštěli. Ve 20. se do šance propracoval Křenek, když jeho technickou střelu z 25 metrů brankář stihl v poslední chvíli vykopnout mimo branku. O sedm minut později tedy ve 27. se dokázali naši poprvé prosadit, když z pravé strany přišel velmi dobrý centr, na který si naskočil Kalát a svým důrazem předčil brankáře: 1-0. Ve 29. se naši dostali do výborné šance, ale ani na dvakrát nedokázali překonat gólman hostů. V 31. naši zaváhali a dali příležitost hostům ohrozit naši branku ze standartní situace. Ti svou příležitost nevyužili a rychlou rozehrávkou se naši dostali do protiútoku, když Křenek posunul míč na Kaláta a ten si připsal druhou branku v utkání: 2-0. O další tři minuty později se naši radovali potřetí, když zužitkovali rohový kop, první hlavičku vyhrál Kalát a posunul míč na Šorala, který upravil na: 3-0. Do konce poločasu už branka nepadla, a tak dorostenci šli za pohodového skóre do šaten.

Druhý poločas kluci pokračovali ve velmi dobrém výkonu z první půle. V 53. jsme dostali příležitost v podobě standardní situace z pravé strany. Po centrovaném míči od Doležal skončil míč díky teči jednoho z bránících hráčů v síti: 4-0. O čtyři minuty se sám před brankářem objevil Kalát, kterého ale vychytal soupeřům brankář a ani následná dorážka od Křenka v síti neskončila. V 60. se do šance dostali hosté po zaváhání naši obrany a brankáře, svou šanci ale využít nedokázali. O dalších sedm minut později byli hosté velmi blízko ke snížení, když se objevili v samostatném nájezdu, změnu skóre ale výborným zákrokem odmítl Šemlej v naší brance. Další branka přišla až v 82. když průnikovou přihrávku od Křenka zužitkoval technickou střelou podél brankáře Šoral: 5-0. V samotné závěru měli hosté velkou příležitost na skórování, nicméně z úhlu trefili pouze boční síť naši branky. Utkání tak skončilo vysokou výhrou našich v poměru 5-0, velmi dobrý výkon znamenal první tři body do tabulky.

Další utkání naši dorostenci odehrají mimořádně v úterý 31.8. od 17:30 v nedaleké Litoli. Přijeďte naše mužstvo podpořit do dalšího utkání!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..