Menu Zavřeno

4. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup – dospělí

AFK Semice „B“ – TJ Sokol Stratov 7-1 (4-1)

Střelci Stratova: 2. Krejčík A. (0-1)

V rámci čtvrtého kola jarní části o postup do Okresní přeboru jsme se představili na půdě v rezervy Semic. Utkání i přes výborný úvod dopadlo, až takřka ostudnou porážkou v poměru 7-1.

Již ve druhé minutě jsme se dostali do vedení po rohovém kopu, se šťastnými odrazy dostal k noze Adama Krejčíka a ten svým důrazem dostal míč do domácí branky: 0-1. Poté nás domácí zatlačili a v 17. minutě z toho vyústilo srovnání, když se za naši obranu dostal Tomáš Holan a srovnal přízemní střelou: 1-1. O deset minut později se Holan prosadil znovu po obdobné akci: 2-1. Třetí branku dostali domácí na zlatém podnose, po špatné rozehrávce a následném faulu v našem pokutovém území, se z penalty prosadil Sviatoslav Oliinyk: 3-1. Minutu před pauzou jsme sami dokonali nejhorší poločas za dlouho dobu, když si Filip Kaucký při snazet odkopnout centrovaný míč namířil do vlastní sítě: 4-1.

O poločase jsme přeskupili řady, ale i přesto se nám nepodařilo s výsledkem již nic udělat a navíc jsme bohužel pokračovali v mizerné mezihře, když jsme si nebyli schopni pořádně přihrát a dostat se zpět do zápasu. Až na dvě dobré šance kapitána Tomáše Jarolíma a hlavičky Michala Kubína jsme se do větší příležitosti nedostali. V 66. minutě se do za naši obranu dostal Pavel Macháček a umístil svou střelu přesně k tyči: 5-1. O minutu později přidali domácí další branku, když se prosadil Jiří Hylmar chytrým obloučkem: 6-1. Poslední hřebíček nám zasadil z penalty Tomáš Holan, který tak uzavřel skóre utkání svým hattrickem: 7-1.

Velmi špatný výkon a naprosto zasloužená vysoká porážka, když domácí potrestali naši neschopnost v rozehrávce, když jsme jim prakticky všechny branky darovali našimi vlastními chybami.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
AFK Semice „B“47Výhra
TJ Sokol Stratov11Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
10. 4. 2022 16:30 III. třída jaro sk. "A" - o postup 2021-2022

AFK Semice „B“

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
7Kaucký Filip 5 Obránce
10Michal Kubín Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce
15Valter Vít 12 Záložník
55Krejčík Adam Záložník 2'
8Radek Novák 55 Záložník
19Novák Lukáš Záložník
9Jelínek Ladislav Záložník
2Vlach Jan 27 Útočník
18Poborský Jan 22 Útočník
5Horvát Patrik 7 Obránce
27Horvát Michal 2 Záložník
22Šach Jakub 18 Záložník
12Prokeš Martin 15 Záložník
55Martin Syrový 8 Záložník
  1

Hřiště

Hřiště Semice
2722, Semice, Semice nad Labem, Semice, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28917, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..