Menu Zavřeno

7. kolo – III. A třída – dospělí

TJ Sokol Stratov – AFK Semice “B” 3-1 (1-1)

Branky Stratova: 36. Poborský J. (1-0), 56. Novák L. (2-1), Jarolím T. (3-1)

Po dvou venkovních zápasech, které nám vysledkově, ale ani herně úplně nevyšli podle představ a ze šesti možných jsme získali nakonec pouze jediný bod, nás čekalo představení v domácím prostředí. Našim soupeřem bylo tentorkát béčko ze Semic. Proti kterému jsme chtěli naskočit na vítěznou vlnu a vyhoupnout se tabulkou opět na přední místa. Ze sestavy nám vypadlo díky zranění, osobním nebo pracovním důvodů celkem 7 hráčů, nicméně ani hosté nepřijeli v úplně kompletní sestavě.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a snažili jsme se tvořit hru, do první šance jsme se dostali po velmi dobré kombinaci a následném křižném balónu za obranu, který našel Poborského a ten postupoval z pravé strany sám na brankáře, jeho střela ovšem jen těsně minula levou tyč soupeřovi branky. Hosté se do šancí prakticky nedostávali a my jsme tak pokračovali v aktivní hře, tu ale často brzdili trošku zbytečně nepřesné přihrávky. Poprvé v sezóně jsme dokázali vstřelit první branku. To se nám podařilo v 36. po povedené kombinaci na pravé straně hřiště, kdy zatáhl míč na agilní Valtr a naservíroval přesný centr na hlavu Poborského, který umístil míč nechytatelně do pravé části soupeřovi branky: 1-0. Hosté prakticky z ničeho hned o čtyři minuty později dokázali srovnat, když se po centru Drahoráda z pravé strany míč zakroutil přesně do vzdálenějšího rohu naši branky: 1-1. Do konce poločasu už se nic nestalo a do kabin jsme tak šlo za vyrovnaného stavu.
Ve druhém poločase se obraz hry příliž nezměnil a nadále jsme drželi míč a kombinovali. Po jedné z rychlých akcí v 56. se ve středu hřiště dostal k míči Poborský, který vyslavou svou přihrávkou do samostatného útoku Nováka a ten křižnou ranou na vzdálenější tyč překonal brankáře: 2-1. O pár minut později ze do stoprocentní šance dostal Poborský, ale z malého vápna nakonec trefil pouze gólmana hostí, který se velmi rychle dokázal přemístit na brankové čáře. Klid dvoubrankového vedení nám dodal v 72. Jarolím, který využil volný přímý kop z 25 metrů: 3-1. Hosté zahrozili až v závěru zápasu, kdy se pozaváhání Kauckého v brance dostal k hlavičce Veselý, ale branku přestřelil.

Zápas jsme tak zvládli připsali se tak velmi důležité tři body do tabulky. Další utkání nás čeká v sobotu 18.9. od 16:30, když opět v domácím prostředí přivítáme v místním derby proti béčku Milovic.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov13Výhra
AFK Semice „B“11Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
11. 9. 2021 17:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce 72'
15Valter Vít 55 Záložník
9Jelínek Ladislav Záložník
2Vlach Jan Záložník
55Krejčík Adam Záložník
19Novák Lukáš Záložník 51'
12Pačesný Jiří 17 Útočník
23Poborský Jan Útočník 36'
17Křenek Radim 12 Záložník
55Martin Syrový 15 Obránce
  3

AFK Semice „B“

Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..