Menu Zavřeno

6. kolo – III. A třída – dospělí

TJ Straky “A” – TJ Sokol Stratov 3-2 (2-0)

Branky Stratova: 84. Pařízek M. (3-1), 89. Jarolím T. – pen. (3-2)

Druhé utkání v řadě nás čekalo ve venkovním prostředí, když jsme tentokrát vyjeli do Strak. Po remíze z předchozího utkání jsme se chtěli pokusit o zisk bodů. Do branky se tentokrát postavil Prošek.

Utkání jsme zahájí velmi dobře, když jsme se dostali do dvou velmi slibným příležitostí. Tu první po dvou minutách hry měl Schneider, jeho dobrá střela zevnitř pokutového území ale pouze orazítkovala pravou tyč domácí branky. Druhou šanci ke skórování měl Syrový, jeho třela z hranice vápna ale nebyla přesná a skončila těsně mimo. Když jsme své šance nevyužili, tak přišel trest na druhé straně. Když v 7. po nepřesnoti ve středu hřiště a rychlé křižné přihrávce využil svou šanci domácí Túroczy a tvrdou ranou podél našeho brankáře poslal domácí do vedení: 1-0. Další naši příležitost jsme bohužel nedokázali přetavit ve vstřelenou branku a tak to byli opět domácí, kteří v nás 17. potrestali po rychlé akci, kde si zkušeně se zakončením poradil Soukal: 2-0. Poté se hra odehrávala především ve středu hřiště, další náznaky šancí jsem nedokázali dotáhnout do vážnější koncovky a tak jsme nakonec šli do kabin s dvoubrankovým mankem.
Do druhé půle jsme vstupovali s tím, že se pokusíme vyrovnat a zdramatizovat tak vývoj utkání, udělali jsme nějaké změny a ty se projevili pozitivním dojmem a byly jsme to my, kdo se dostal do první šance druhé půle, bohužel jsem ale v zakončení nebyli přesní a lekci z produktivity nám ukázali domácí, kteří udeřili v 61., když se prosadil střídající Mašek a využil otevřenější hry v našich řadách. Hra se poté přelévala nahoru dolu a šance byly na obou stranách. Dvakrát nás výborně podržel Prošek v brance, když se domácí dostáváli za naši obranu. V závěru utkání se nám přeci jen podařilo snížit a to konkrétně Pařízkovi, který se v 84. dostal ve vápně k míčí a přesnou ranou k tyči upravil na: 3-1. Minutu před koncem poté domácí brankář fauloval našeho hráče ve vápně. Pokutového kopu se ujal kapitán Jarolím a přesnou ranou k tyči nedal domácímu brankáři šanci: 3-2. V závěru jsme sice tlačili, ale na vyrovnání už jsme si šanci nevytvořili a tak jsme si ze Strak odváželi těsnou porážku.

Kdo si v tomto utkání zasloužil pochvalu a obrovské poděkování to byli naši fanoušci, kterých dorazilo na náš venkovní zápas více než domácích a vytvořili nám prakticky domácí prostředí. Proto byla velká škoda, že jsme ze zápasu nakonec odcházeli s porážkou.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Straky „A“23Výhra
TJ Sokol Stratov02Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
4. 9. 2021 17:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Straky „A“

TJ Sokol Stratov

30Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce 84'
27 Horvát Michal Obránce
22Šach Jakub 12 Obránce
8Kaucký Filip 17 Záložník
10Michal Kubín Záložník
55Martin Syrový Obránce
9Jelínek Ladislav Záložník
11Pařízek Matěj Útočník 89'
88Schneider František 55 Útočník
12Poborský Jan 22 Obránce
17Křenek Radim 8 Záložník
55Krejčík Adam 88 Záložník
  2

Hřiště

Hřiště Straky
27212, Straky, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28925, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..