Menu Zavřeno

8. kolo – III. A třída – dospělí

TJ Sokol Stratov – AFK Milovice “B” 3-1 (2-0)

Branky Stratova: 31. Valter V. (1-0), 38. Pařízek M. (2-0), 70. Pařízek M. (3-1)

Po posledním domácím zápase a vítězství nad rezervou Semic nás tentokrát čekalo místní derby opět proti rezervě Milovic. Derby ve kterém se říká, že nemá favorita, jsme se museli vypořádat s velkými ztrátami v sestavě, díky zranění či osobním důvodům nám chyběli kapitán Jarolím, Poborský, Šach, Jelínek, Křenek, Krejčík, Schneider a těsně před zápasem nedovolilo zranění nastoupit ani Kubínovi a tak jsme museli mužstvo doplnit o dorostence Šorala a Kaláta a také bývalé hráče jakými jsou Jirka Pačesný, bratři Soukupové Miloš a Petr a také Petr Studený.

Do zápasu jsme vstoupili aktivně a diktovali jsme tempo utkání. První šance v zápase jsme nedokázali přetavit v úvodní branku. Následně se neujala ani dalekonosná rána ze 40 metrů od Vlacha, která skončila pouze na břevně. Tak první branka zápasu přišla až v 31. když se po výborné přihrávce a následném uvolnění Valtera zakončil celou akci ranou z vápna, která se ještě otřela o tyč a zapadla za brankáře hostí: 1-0. O sedm minut později v 38. dostal výborný pas od Vlacha za obranu Pařízek a dokázal se prosadit chytrou střelou podél brankáře: 2-0. Hosté se během prvního poločasu do žádné vážnější šance nedostali a vzhledem k tomu že jsme už do konce poločasu další branku nepřidali, tak jsme šli za příznivého stavu do kabin.

Ve druhém poločase jsme chtěli navýšit skóre a nepřipustit zdramatizování, bohužel když jsme úvodní šanci nedokázali proměnit. Přišla ojedinělá akce soupeře v 63. ve které se dokázal prosadit hostující Vajdík: 2-1. Nádále jsme byli aktivní a snažili se přidat třetí branku, po centru Horváta se v dobré pozici objevil Kaucký, svou hlavičkou z úrovně penalty, ale bohužel branku netrefil. V 70. nám dodal klid na kopačky Pařízek, když zužitkoval přistrčení od Vlacha a prostřelil brankáře tvrdou ranou: 3-1. Hosté se poté snažili ještě něco vymyslet, ale jejich akce končili na naší pozorné obraně, či v brance úřadoval Prošek.

Do utkání nastoupili nakonec všichni jmenovaní – všem klukům patří velké poděkování a za pomoc a doplnění kádru, při absencích ostatních členů kádru. Děkujeme samozřejmě i za výbornou podporu našich fanoušků v rámci derby, které jsme nakonec zvládli úspěšně a připsali si další cenné tři body. Další utkání nás čeká v souboji o čelo tabulky, když zajíždíme v sobotu 25.9. od 16:30 na horkou půdu do nedaleké Litole.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov23Výhra
AFK Milovice z.s. „B“01Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
18. 9. 2021 16:30 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
8Bošina Jaroslav Obránce
19Novák Lukáš Záložník
15Valter Vít Záložník 31'
22Kaucký Filip 3 Záložník
23Soukup Miloš Záložník
2Vlach Jan 9 Záložník
11Pařízek Matěj 10 Útočník 28', 70'
12Pačesný Jiří 13 Útočník
3Soukup Petr 22 Obránce
13Kalát Vojtěch 12 Záložník
9Studený Petr 2 Útočník
10Šoral Jakub 11 Útočník
  3

AFK Milovice z.s. „B“

Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..