Menu Zavřeno

9. kolo – III. A třída – dospělí

FK Litol, mládež – TJ Sokol Stratov 3-1 (1-1)

Branka Stratova: 6. Kubín M. z penalty (0-1)

Souboj o čelo tabulky byl na programu v rámci sobotního odpoledne, když jsme zavítali na horkou půdu do Litole. Už od začátku bylo jasné se půjde o bojovné utkání. Do sestavy se nám vrátili Jelínek, Kubín, Schneider.

Do utkání jsme vstoupili velmi dobře, když se v první šanci obrovské šanci objevil Vlach. Postupoval z levé strany sám na domácího Michňu, toho ale bohužel na dvakrát překonat nedokázal. O dvě minuty později v 6. se do souboje ve vápně dostal Vlach a po nešetrném obranném zákroku domácího hráče rozhodčí nařídil pokutový kop v náš prospěch. Ten si vzal na starost Kubín a tvrdou ranou do pravé části soupeřovi branky nám zajistil vedení: 0-1. O dvě minuty pozdě už bylo ale opět srovnáno. Po centru z levé strany míč propadl až Marku Baranovi, který z bezprostřední blízkosti prostřelil Kauckého v brance: 1-1. Poté jsme se dostali do další gólové příležitosti, v níž se objevil opět Vlach, ale branku jsme si opět nepřipsali. Další šanci si připsali domácí, když se po rohovém kopu dostal míč k Loskotovi, se střelou na zadní tyči si ale Kaucký poradil, skóre tak zůstalo beze změny. K velmi důležitému okamžiku z našeho pohledu přišlo v 26. minutě, to když se do souboje dostal Jarda Bošina a bohužel po špatném došlapu si pravděpodobně poranil kolenní vazy a my jsme tak přišli o jednoho z důležitých hráčů. Na hřišti ho nahradil Miloš Soukup, který zaujal místo ve středu zálohy a do obrany se zatáhl Kubín. Hra byla vyrovnaná a odehrávala se především ve středu hřiště. Domácí se snažili využívat křídelních prostorů – po jednom z útoků se z levé strany řítil do šance opět Baran, ale tentokrát trefil pouze boční síť. Naše dobré kombinace postrádali finální fázi a nebo byly naše střely zblokované na rohový kop. V závěru poločasu se už nic nestalo a tak jsme za smírného stavu šli do kabin.

Krátce po začátku druhé půle byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Dzurko a nás čekal takřka celý poločas proti oslabenému mužstvu. To nám paradoxně moc nevyhovovalo, domácí se zatáhli do obraného bloku do kterého jsme se marně snažili proniknout. Domácí hrozili pouze z protiútoků a po jednom z podobných jsme také bohužel inkasovali. V 59. se z levé strany k míči dostal Baran M. a chytrou křižnou střelou na zadní tyč se prosadil podruhé v zápase: 2-1. Vzhledem k tomu, že jsme nedokázali překonat velmi dobře a orgranizovaně hrající domácí celek a v závěru utkání v 89. se dokázal po individuální akci prosadit domácí Loskot, když si poradil s naší obranou a z úrovně penalty v pohodě překonal Kauckého potřetí v zápase: 3-1.

I přes brzké vedení v zápase a příznivému vývoji utkání vzhledem k vyloučení domácího Dzurka, jsme s přesilovkou naložili prahbídně a nakonec odcházeli ze zápasu jako poražení. Nutno poděkovat opět našim věrným fanouškům, kteří dorazili na naše utkání ve velkém počtu. Další utkání náš čeká už za tři dny, tedy v úterý 28.9., kdy přivítáme ve svátečním dnu a domácím prostředí rezervu Lysé nad Labem od 16:30.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
FK Litol, mládež z.s.13Výhra
TJ Sokol Stratov11Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
25. 9. 2021 16:30 III. třída skupina "A" 2021-2022

FK Litol, mládež z.s.

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
8Bošina Jaroslav 23 Obránce
27 Horvát Michal Obránce
15Valter Vít Záložník
9Jelínek Ladislav 77 Záložník
10Michal Kubín Záložník 6'
2Vlach Jan 7 Záložník
19Novák Lukáš 22 Záložník
11Pařízek Matěj Útočník
88Schneider František 12 Útočník
22Šach Jakub 19 Obránce
77Jarolím Tomáš 9 Obránce
23Soukup Miloš 8 Záložník
7Křenek Radim 2 Záložník
12Kalát Vojtěch 88 Útočník
  1

Hřiště

Hřiště Litol
Jiráskova, Litol, Lysá nad Labem, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28922, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..