Menu Zavřeno

11. kolo – III. A třída – dospělí

AFK Milčice – TJ Sokol Stratov 1-7 (1-3)

Branky Stratova: 21. Poborský J. (1-1), 34. Jarolím T. (1-2), 39. Vlach J. (1-3), 50. Schneider F. (1-4), 60. Schneider F. (1-5), 65. Pařízek M. (1-6), 85. Křenek R. (1-7)

Po odloženém utkání s rezervou Lysé nad Labem, jsme po týdenní pauze vyjeli na zápas do Milčič, se kterými jsme v úvodním utkání sezóny odehráli divokou vítěznou přestřelku 5-3. Do tohoto utkání jsme vstupovali asi s nejmladší sestavou okresu, průměrný věk naší základní jedenáctky byl něco málo přes 23 let a náš cíl by jednoznačný zisk tří bodů.

Začátek zápasu se nám ovšem úplně nepodařil, jelikož domácí udeřili hned z prvního náznaku šance, v 5. došlo k rychlému vhazování na půlce hřiště, který jsme nestačili zachytit a po následném centru z pravé strany se míč dostal až k Sedláčkovi, který z blízkosti neměl problém vsítit první branku utkání: 1-0. O dvě minuty později mohlo být srovnáno, poté co chytře prostrčil míč Schneider na nabíhajícího Valtra, ten se dostal ale příliš blízko domácího brankáře, který jeho následnou střelu vykryl. Ve 12. zahrozili opět domácí, a to střelou zhruba ze 30 metrů, kterou ale dobrým zákrokem vyrazil na roh Prošek. Ve 21. jsme ale na druhé straně hřiště dostali možnost zahrávat standartní situaci, kterou si vzal na starost Jarolím a svým výborným centrem našel osamoceného Poborského, který si na malém vápně poradil a bylo srovnáno: 1-1. S výborným zákrokem přišel poté Prošek, když vyrazil hlavičku Sedláček zhruba z penaltového puntíku opět na roh. Dvě minuty na to šel po přistrčení Poborského prakticky sám na brankáře z levé strany hřiště Schneider, místo střely ale trošku zbytečně ještě hledal svou přihrávkou nabíhajícího Pařízka, ten se ale k míči už bohužel nedostal. Ve 32. přišla ale fotbalová paráda, kterou si připravil kapitán Jarolím, když se postavil k přímému volnému kopu z 25 metrů a střelou k levé tyči nedal domácímu brankáři šanci: 1-2. Naši třetí branku v poločase jsme přidali v 38., kdy si dlouhý míč za obranou našel Valter a jeho následný centr se odrazil k Vlachovi, který ve vápně prostřelil vše, co mu stálo v cestě: 1-3. O dvě minuty mohlo být ještě veseleji, poté co se dostal za domácí obranu Schneider, jeho dobrá střela jen těsně minula pravou tyč soupeřovi branky. Do poločasu už žádná změna skóre nenastala a tak po obratu jsme šli za dvoubrankového vedení do kabin.

Druhý poločas jsme začali stejně, jako jsme zakončili ten první – aktivní hrou. V 50. Jelínek nasadil jesličky na polovině hřiště domácímu záložníkovi a posunul na Vlacha, který šel se Schneiderem dva na jednoho, situaci vyřešili ukázkově a druhý jmenovaný neměl problém poslat míč do sítě: 1-4. Další branka přišla v 65., kdy po vydařené kombinaci zatáhl míč po levé straně Vlach, předložil ho do malého vápna, kde se po sérii odrazů nejlépe zorientoval Schneider a svou druhou brankou v zápase upravil stav na: 1-5. O dalších pět minut později v 70. jsme se opět radovali ze vstřelené branky, a to zásluhou Pařízka a jeho individuální akci, kdy ho za obranou našel ukázkovým pasem kapitán Jarolím. Náš útočník na vlastní polovině přebral míč a po úniku přes půl hřiště překonal domácího gólmana chytrou střelou mezi nohy: 1-6. V 75. mohl vstřelit svou první branku mezi muži dorostenec Šoral, jeho radost mu ovšem překazila tyč domácí branky. Domácí se do brankových příležitostí takřka nedostávali, tu jedinou ve druhé půli měl na hlavě opět Sedláček, s jeho hlavičkou si ale výborným zákrokem poradil Prošek. V 85. minutě přišla poslední branka utkání, kdy se po výborné dorostenecké kombinaci na pravé straně uvolnil Šoral a předložil snadný úkol před svého vrstevníka Křenka, ten si v malém vápně poradil a uklidil míč do odkryté sítě: 1-7.

Po zaváhání v úvodu utkání a první inkasované brance, jsme si dokázali poradit a otočit celé utkání v náš prospěch. Konečně jsme se také dokázali prosadit ve svých šancích a zvítězit vyšším brankových rozdílem a potěšit také naše věrné fanoušky, kterých opět přivítalo do Milčic velké množství, za což jim patří velké díky a budeme se na Vás těšit v dalším zápase. Příští utkání nás čeká v domácím prostředí ve kterém přivítáme rezervu Sadské v sobotu 16.10. od 15:30, která v minulém utkání v domácím prostředí své utkání nedohrála, pro nízký počet hráčů.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
AFK Milčice11Prohra
TJ Sokol Stratov37Výhra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
10. 10. 2021 16:00 III. třída skupina "A" 2021-2022

AFK Milčice

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce 34'
27 Horvát Michal Obránce
22Šach Jakub Obránce
15Valter Vít 18 Záložník
9Jelínek Ladislav 17 Záložník
23Poborský Jan Obránce 14'
2Vlach Jan 12 Záložník 39'
11Pařízek Matěj 55 Útočník 65'
88Schneider František 19 Útočník 50', 60'
12Kalát Vojtěch 2 Útočník
17Křenek Radim 9 Záložník 85'
55Šoral Jakub 11 Útočník
18Holub Matouš 15 Útočník
19Prokeš Martin 88 Záložník
10Michal Kubín Záložník
8Kaucký Filip Záložník
  7

Hřiště

Hřiště Milčice
Milčice u Peček, Milčice, okres Nymburk, Střední Čechy, Česko

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..