Menu Zavřeno

13. kolo – III. A třída – dospělí

TJ Sokol Stratov – TJ Straky „A“ 0-4 (0-1)

Bez pěti hráčů ideální základní sestavy a i s řadou dalších absencí, jsme odehráli další kolo podzimní části soutěže, kdy jsme na domácím hřišti hostili celek ze Strak. I přesto jsme dali dohromady solidní jedenáctku, ale výsledkově jsme zcela propadli.

Úvod utkání byl spíše seznamovací, bez větších šancí. Hosté nás dobře dostupovali, nedávali moc prostoru a solidně bránili. Nám trochu pomáhal vítr do zad a příležitosti se tak nakonec počítaly spíše na naší straně. V té největší z nich byl ve 12. Pačesný, který mohl otevřít skóre po přihrávce Pařízka, ale přestřelil. Účet utkání tak nakonec otevřel soupeř – v 17., po faulu Šacha v pokutovém území, proměnil penaltu Soukal: 0-1. V dalších možnostech jsme pak znovu byli my, a to zejména po standartních situacích, které výborně zahrával Michal Horvát. Ve 30. mohl vyrovnat M. Kubín, ale z malého vápna poslal hlavou míč nad. V poslední pětiminutovce, jsme pak pohrdli dalšími šancemi, kdy znovu M. Kubín nedosáhl na přímý kop M. Horváta a v nastavení trefil po závaru Pařízek z malého vápna jen tyč. Do kabin jsme tak šli s jednobrankovým mankem.

Do druhého poločasu jsme vstupovali s cílem co nejdříve vyrovnat a blízko jsme k tomu měli hned v úvodu, kdy po pěkné akci na levé straně a důrazu ve vápně, mohl Poborský vyzvat před prázdnou bránou Pačesného, ale místo toho zakončil sám těsně mimo. Trest tak přišel vzápětí. V 52. po Jelínkově hrubé chybě v rozehrávce, vystihl směr přihrávky Čech a v postupu sám na branku se nemýlil: 0-2. O sedm minut později se po naší standardní situaci a rychlé rozehrávce brankáře Voseckého dostal míč do brejku k Soukalovi a i ten samostatný únik v pohodě proměnil: 0-3. Dál už se nám hrálo těžko. Hosté hráli v pohodě co potřebovali, kdy stále ze zabezpečené obrany vyráželi do rychlých kontrů a bez problémů hlídali vedení. Navíc v 72. po dalším nedorozumění v naší obraně jsme soupeři darovali i čtvrtý gól – M. Horvát přenechával centr zprava brankáři Proškovi, ale dřív byl u míče Truksa a stanovil tak konečný výsledek: 0-4. Hosté tak dokonale využili beze zbytku všech našich hrubých chyb, kdy jsme jim branky doslova darovali a navíc byli takřka 100% efektivní – 6 střel na branku, 4 góly.

Snad se nám lépe povede v týdnu, v dohrávce 10. kola, kdy ve čtvrtek 28. 10. od 14:00 hrajeme v Lysé nad Labem s místním béčkem.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov00Prohra
TJ Straky „A“14Výhra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
23. 10. 2021 14:30 III. třída skupina "A" 2021-2022

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
10Michal Kubín Obránce
27 Horvát Michal 7 Obránce
22Šach Jakub Obránce
2Vlach Jan 55 Záložník
9Jelínek Ladislav Záložník
12Poborský Jan Záložník
12Pačesný Jiří 3 Záložník
11Pařízek Matěj Útočník
88Schneider František Útočník
3Holub Matouš 12 Záložník
7Křenek Radim 27 Záložník
55Šoral Jakub 2 Útočník
 

TJ Straky „A“


Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..