Menu Zavřeno

4. kolo – III. A třída – dospělí

Stratov – Stará Lysá 5-1 (3-0)

Branky Stratova: 11. Vlach (1-0), 35. Jarolím T. z penalty (2-0), 37. Vlach (3-0), 81. Schneider (4-0), 88. Šach (5-0)

Na žádost soupeře jsme v netradičním nedělním domácím čase přivítali na svém trávníku tým ze Staré Lysé. V brance znovu s Proškem, v útoku v základu s M. Holubem a ve středu zálohy s A. Krejčíkem, který nahradil absentujícího Tržického, jsme měli za cíl potvrdit první letošní výhru z minulého kola a připsat si další tři body.

Hosté se i přes změněný termín scházeli velmi těžko a ještě deset minut před začátkem zápasu ani nebyli na hřišti, ale nakonec se dali dohromady a utkání začalo včas. A nutno říct, že od úvodních minut jsme byli lepší. Náš tlak byl viditelný, byli jsme více na míči a brzy jsme také otevřeli skóre. Po akci L. Nováka z levé strany se k odraženému míči v malém vápně dostal Vlach a uklidil ho do sítě: 1-0. Branka nám dodala ještě více klidu a zároveň elánu, díky kterému jsme si vytvářeli i další šance. Zakončení ale bylo nepřesné a tak jsme se zvýšení vedení dočkali až ve 35., kdy se po faulu ve vápně postavil k pokutového kopu kapitán Jarolím a proměnil: 2-0. A vzápětí bylo ještě veseleji – v 37. se po dobré práci Pařízka vřítil znovu až do vápna Vlach a umístěnou střelou na zadní tyč upravil na tříbrankový rozdíl: 3-0. Do kabin jsme tak odcházeli velmi spokojeni.

Do druhého poločasu jsme udělali první dvě změny v sestavě, ale naše hra tím rozhodně neutrpěla. Dál jsme byli aktivní a průběh zápasu měli pevně v rukou. Dál jsme drželi hosty v dostatečné vzdálenosti od naší branky a do šancí je nepouštěli. Naopak naše převaha byla zřejmá a po dobrých kombinacích jsme počítali další příležitosti ke zvýšení náskoku my. Gólový zápis jsme ale nakonec rozšířili až po dalším prostřídání sestavy v závěrečné desetiminutovce. V 81. zatáhl po přihrávce Šacha míč po levě straně L. Novák, centrem našel Schneidera a ten efektním zakončením přes hlavu upravil na 4-0. V 88. se pak pro změnu po centru zprava od P. Horváta opřel hlavou do míče Šach a zvýšil už na 5-0. Jedinou kaňkou v zápase tak byla poslední minuta, kdy jsme po nedůsledném bránění a trochu nejistém zákroku Proška inkasovali, ale i výhra 5-1 byla zcela zasloužená.

Po čtyřech kolech jsme tak stále nepoznali hořkost porážky a vyhoupli jsme se v neúplné tabulce na pěkné 3. místo. O čelo budeme bojovat hned v dalším zápase, kdy zajíždíme opět v nedělním termínu 20. 9. 2020 na hřiště do Chrástu. Hrát se bude od 16:30 .

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov35Výhra
TJ Sokol Stará Lysá01Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
13. 9. 2020 14:00 III. třída skupina "A" 2020-2021

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
14Bošina Jaroslav Obránce
27 Horvát Michal Obránce
19Novák Lukáš Obránce
15Valter Vít 13 Záložník
55Krejčík Adam Záložník
77Jarolím Tomáš 9 Záložník 35'
2Vlach Jan 22 Záložník 11', 37'
18Holub Matouš 88 Útočník
11Pařízek Matěj 23 Útočník
22Šach Jakub 2 Obránce 88'
9Jelínek Ladislav 77 Záložník
7Prokeš Martin Záložník
13Poborský Jan 15 Záložník
88Schneider František 18 Útočník 81'
  5

TJ Sokol Stará Lysá


Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..