Menu Zavřeno

Skvělý týden, výborný víkend…

Jaký byl týden z pohledu TJ Sokol Stratov? Skvělý, výborný, parádní, no přesvědčte se sami…

Stratovský nohejbal je po pauze zpět s hladkou výhrou!

Zástupci Stratovského nohejbalu se prezentují v rámci dospělých v Okresní přeboru. Hracím dnem nohejbalistů jsou středy a tak 2.9. se hrálo první utkání po COVID pauze. A jak se našim Stratovským nohejbalistům vedlo? Výborně! Doma si totiž v poklidu poradili s TJ Lokomotiva Nymburk „D“ a zvítězili v poměru 6:2 na sety.

TJ Sokol Stratov – TJ Lokomotiva Nymburk „D“ 6-2
Detail zápasu můžete najít zde.

Aktuálně se naši nohejbalisté nachází na druhém místě se ztrátou pouhých dvou bodů na vedoucí nohejbalisty z Kounic – aktuální tabulka zde.

Příští a zároveň poslední zápas sezóny nohejbalisté odehrají ve středu 9.9. od 17:00 se sedmým celkem tabulky – NK Poděbrady na jejich hřišti.

V týdnu nezahálelo ani naše vedení!

Stratovský management dokázal dotáhnout přestupy hned čtyř mladých nadějí do Stratovských barev.

Po pragmatické úvaze, kdy se snažíme budovat nejen dobré a zdravé prostředí v kolektivech všech věkových kategorií našich fotbalových týmů, ale myslíme i na budoucnost, rozšířily dnes řady našeho dorosteneckého týmu hned čtyři posily!

Michal Bureš 
Chmelík Matyáš 
Povolný Petr 
Steinbach Vít

Všichni kluci přicházejí z Lysé nad Labem, přicházejí do známého kolektivu, a hlavně mají zájem u nás hrát. Vítáme je u nás a věříme, že rozšíří už tak slušně poskládané mužstvo našeho dorostu, zvýší konkurenci a z celého týmu se budou v následujících letech formovat nové opory mužstva dospělých!


Dorost bral v domácím prostředí historickou výhru!

Ve svém druhém domácím zápase se naši dorostenci představili proti TJ Hrubý Jeseník již v dopoledním čase 10:15, kdy se pokoušeli o premiérovou výhru v dorostenecké soutěži. Pod vedením Michala Miklise se již v 15. minutě ujali vedení, když se prosadil Vojtěch Kalát: 1-0. Poločas tak skončil pro naše barvy vítězně. Ve druhé půli se ke konci zápasu ještě prosadila nová akvizice Petr Povolný, když skóroval v 81. minutě 2-0. Na konečných 3-0 upravil v 86. střelou ze 30 metrů Radim Křenek a naši dorostenci tak v domácím prostředí vybojovali historicky první výhru v dorostenecké kategorii.

TJ Sokol Stratov – TJ Hrubý Jeseník 3-0 (1-0)
Detail zápasu, zde.

Dorostenci se tak posunuli do středu tabulky, kde jsou aktuálně na 7. místě se ziskem čtyř bodů. Kompletní tabulku naleznete, zde.

Příští utkání odehrají dorostenci v neděli 13. 9. od 10:15 na půdě Lysé nad Labem.

Dospělí loupili v Kamenném Zboží a přivezli všechny body!

Po dvou odehraných kolech měli dospělí na kontě dvě remízy. Naši muži zavítali tentokrát do Kamenného Zboží, kde chtěli konečně v nové sezóně zvítězit. Po první půli jsme se branky v zápase nedočkali, a tak boj o tři body byl do druhého dějství otevřený. Ve druhé půli už ale branky přišly. Když v 65. minutě, se gólem prezentoval Honza Vlach: 0-1. V 82. minutě dodal našemu týmu klid Patrik Horvát, který se dokázal z pozice obránce prosadit 0-2. V samotném závěru 88. minutě ještě naši výhru potvrdil střídající Matouš Holub a stanovil tak konečné skóre zápasu 0-3 v náš prospěch!

TJ Kamenné Zboží – TJ Sokol Stratov 0-3 (0-0)
Detail zápasu naleznete zde.

S aktuálně pěti body se tak muži posunuli v tabulce na čtvrtý flek odkud se přeci jen už lépe „dýchá“. Kompletní tabulku najdete zde.

Další utkání odehrajeme pro nás trošku netradičně na domácím hřišti v neděli 13. 9. od 14:00 proti týmu z nedaleké Staré Lysé.

Neděle patřila starším žákům, kteří deklasovali FK Bohemia Poděbrady „B“ 1-5!

Starší žáci měli po dvou zápasech na kontě jednu remízu a porážku – cíl proti Poděbradům byl tedy jasný, výhra! Zápas jsme ovládali již od začátku, a to hlavně zásluhou Vojtěcha Kaláta, který se prezentoval v zápase hned čtyřmi trefami! Hattrick dokonal již v prvním poločase a po trefách z 10. 17. a 23. minutě zápas změnil své skóre na 0-3. Domácím se podařilo snížit v 32. minutě, ale poslední slovo měl v samotném závěru poločasu v 35. minutě Albert Novotný. Poločas tedy skončil 1-4 pro naše mladé kluky! Druhý poločas tak gólový nebyl a když uzavřel svůj i zápasový střelecký účet ve 45. minutě Vojtěch Kalát, starší žáci si tak odvezli všechny body s konečným skóre zápasu 1-5!

FK Bohemia Poděbrady „B“ – TJ Sokol Stratov 1-5 (1-4)
Detail ze zápasu, zde.

Starší žáci se tak díky třem bodům posunuli do středu tabulky okresní soutěže, kde se čtyřmi body okupují 7. příčku. Kompletní tabulku můžete najít zde.

Další utkání naši nejmladší zástupci odehrají doma a to v sobotu 12.9. od 14:30 proti týmu z Městce Králové.

Když se ohlédneme za souhrnem?
#444 – 4 zápasy, 4 výhry, 4 posily!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..