Menu Zavřeno

Jaký byl 37. týden pro TJ Sokol Stratov…

Další týden za námi. Co se odehrálo v TJ Sokol Stratov? Projděte si přehled odehraných zápasů všech našich mužstev.

Svůj poslední zápas nohejbalisté zakončili dělbou bodů a konečným druhým místem!

Stratovští nohejbalisté odehráli svůj poslední zápas sezóny v roce 2020 na venkovním hřišti s NK Poděbrady. Zápas se odehrál ve středu 9.9. a naši si odvezli bod za remízu 4:4.

NK Poděbrady – TJ Sokol Stratov 4-4
Detail zápasu můžete najít zde.

Naši nohejbalisté tak po 9ti odehraných kolech skončili na výborném druhém místě Okresního přeboru se ziskem 14 bodů. První místo brali Nohejbalisté z Kounic, konečná tabulka k nahlédnutí zde.

Další sezónu by měli nohejbalisté zahájit na jaře roku 2021.

Zápas dorostenců? Měli volno, zápas je čeká až tuto sobotu.

Další zápas si měli připsat naši dorostenci v Lysé na jejich hřišti, nicméně dle očekávání byla Lysá nucena dorost odhlásit a tak měli dorostenci volný víkend.

Aktuální tabulku a postavení našich svěřenců si můžete prohlédnout zde.

Následující utkání si dorostenci připíší v sobotu 19.9., v klasickém dopoledním čase 10:15, kdy přivítají doma, průbězně pátý celek tabulky – SK Sokoleč.

Sobota v režii žáků, přesvědčivý výkon a tři body!

Starší žáci v posledním zápase deklasovali FK Bohema Poděbrady „B“. Podobný výkon a zisk bodů chtěli předvést i v domácím prostředí proti doposud prvnímu Městci Králové.

Bleskové vedení již ve 3. minutě zařídil svou první brankou v letošní sezóně Ondřej Rýpar: 1-0. Do konce prvního poločasu již branka nepadla a mladíci tak šli v jednobrankém vedení do druhého poločasu s jasným plánem, přidat další branky a zajistit si tak další tři body do tabulky. Vstup? Opět bleskový, hned po minutě, tedy 36. minutě zápasu přidal druhou branku stratováků Vojtěch Müller: 2-0. Třetí branku pak přidal v 55. minutě Martin Bureš: 3-0. V 63. minutě, Vojtěch Müller přidal svou druhou branku a změnil tak skóre zápasu na konečných: 4-0. Hosté tedy odjeli z našeho hřiště bez bodu a bez vstřelené branky.

TJ Sokol Stratov – SK Městec Králové 4-0 (1-0)
Branky: 3. Rýpar O. (1-0), 36. Müller V. (2-0), 55. Bureš M. (3-0), 63. Müller V. (4-0)
Podrobnosti ze zápasu můžete najít zde.

Starší žáci jsou tak po čtyřech odehraných zápasech na 6. místě tabulky se ziskem sedmi bodů, kompletní tabulku můžete najít zde.

Další zápas naši nejmladší zástupci odehrají příští sobotu 19.9. od 14:30, kdy jejich soupeřem budou FK Dymokury. Zápas odehrají tentokrát na hřišti soupeře.

Muži nadělovali, Stará Lysá si odvezla „bůra“ a naši si připsali druhé vítězství!

V netradičním čase, neděli a v domácím prostředí se naši dospělí střetli se soupeřem ze Staré Lysé.

Zápas se odehrával již od začátku čistě v naší režii. Střelecký účet zápasu otevřel v 11. minutě Honza Vlach: 1-0. Další branku jsme pak přidali ze značky pokutového kopu v 35. minutě. Míč si vzal náš kapitán Tomáš Jarolím a nedal brankáři hostí žádnou šanci: 2-0. Hned o dvě minuty později, tedy ve 37. minutě se prosadil svou druhou trefou v zápase Honza Vlach: 3-0. Naši tak šli do kabin za pohodlného výsledku 3-0. Druhý poločas zápasu pokračoval v nastoleném tempu, kdy se hrálo výhradně na branku hostí, nicméně naše další branka přišla až v 81. minutě když se srdnatě prosadil střídající Fanda Schneider: 4-0. V závěru zápasu se pak po velmi dobrém centru prosadil další střídající hráč Jakub Šach, když hlavičkou překonal brankáře: 5-0. Škoda pak inkasované branky z poslední minuty zápasu, který upravil skóre na konečných 5-1.

TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Stará Lysá 5-1 (3-0)
Branky: 11. Vlach J. (1-0), 35. Jarolím T. – pen (2-0), 36. Vlach J. (3-0), 81. Schneider F. (4-0), 88. Šach J. (5-0) – 90. Oliinyk S. (5-1)
Detaily z utkání naleznete zde.

Díky pohodlnému vítězství jsem se tak posunuli na třetí místo tabulky, se ztrátou dvou bodů na Poříčany a Litol. Celou tabulku si pak můžete prohlédnout zde.

Další utkání odehrajeme opět v neděli 20.9. Tentokrát ve venkovním prosředí, když od 16:30 zavítáme do Chrástu.

Další povedený týden v podání všech mužstev!
#233 – 2. konečné místo nohejbalistů, 3 body žáků, 3. průběžné místo dospělých!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..