Menu Zavřeno

5. kolo – Okresní přebor – dorost

Stratov – Sokoleč 1-2 (0-0)

Branky Stratova: 67. Kalát V. (1-1)

Ve svém dalším utkání na domácím hřišti se představili naši dorostenci proti týmu ze Sokolče. 

V průběhu první půle se zápas odehrával především ve středu hřiště bez větších šancí na jedné či druhé straně. Za zmínku stojí jedno nedorozumění hostující obrany s brankářem, které jsme bohužel nedokázali využít. Hosté ke konci poločasu přebírali otěže hry a v 37. minutě se dostali do slibné šance, kterou nicméně nedokázali dotáhnou do finální koncovky. A když se neujala ani velká šance hostí ze 44. minuty, kdy z dobré pozici naši branku přestřelili, šlo se tak za bezbrankového stavu 0-0 do šaten.

Hned z kraje druhého poločasu se diváci dočkali první branky zápasu. Ve 47. minutě se po akci z levé strany dostali hosté až před naši branku, kde předvedl velmi dobrý zákrok Šemlej, nicméně vyražená střela skončila naneštěstí pro nás přesně před útočníkem hostí, který nikým neatakovaný skóroval do odkryté brány: 0-1. My jsme mohli odpověď hned vzápětí, když po velké chybě hostujícího obránce šel z úhlu sám na brankáře Povolný, proti jeho střele ovšem velmi dobře zakročil brankář. V 55. minutě tedy zahrozili opět hosté, nepohlídali jsme si akci z pravé strany a následný centr, na který ale k našemu štěstí útočník o kousek nedosáhl. Následovali dvě dobré střely našich z 61. respektive 65. minuty ani jedna z nich se ale neujala. Naši dorostenci byli trpělivý, a to přineslo ovoce. V 67. minutě jsme vybojovali rohový kop, na ten si naskočil Kalát a přesnou hlavičkou překonal hostující obranu v čele s brankářem: 1-1. Další šance hostí přišla v 74. minutě, ale skvělým výběhem a následným zákrokem nás zachránil Šemlej. Hned o minutu později dobrá střela hostí skončila nad naší brankou. Když už se vše schylovalo k remízovému konci zápasu, tak po nedorozumění v naší obraně a nepohlídání si offsidu nás hosté potrestali dlouhým balónem za obranu a následným přehozením Šemleje: 1-2. Na branku Sokolče z 89. minuty jsme už nedokázali odpovědět a zápas tedy skončil 1-2.

Po vyrovnaném zápasu a velmi dobrém výkonu našich dorostenců tedy smolně nemáme ani bod. Nutno říci, že si naši kluci alespoň bod za svůj výkon zasloužili. O další body se mohou pokusit již v příštím utkání, které odehrají opět v domácím prostředí, a to netradičně v pondělí 28.9. od 10:15 proti týmu z Městce Králové.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
Sokol Stratov01Prohra
SK Sokoleč02Výhra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
19. 9. 2020 10:15 Okresní přebor dorostu 2020-2021

Sokol Stratov

1Šemlej Lukáš Brankář
16Müller Vojtěch Obránce
6Le Vu Hoang Ahn Obránce
10Fránek Marek Obránce
11Doležal Miroslav Záložník
2Bureš Michal Záložník
3Kukal Martin Záložník
12Šoral Jakub Útočník
13Kalát Vojtěch Útočník 67'
8Povolný Petr Útočník
15Syrový Tomáš Záložník
9Chmelík Matyáš Záložník
4Steinbach Vít Záložník
17Křenek Radim Obránce
  1

Asistent: Tangl Ladislav

SK Sokoleč


Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..