Menu Zavřeno

Druhé tréninkové utkání naši nezvládli v závěru a padli 4-3

Poříčany „B“ – Stratov 4-3 (3-2)

Branky Stratova: 22. Kubín M. (1-1) z penalty, 45. Pařízek (3-2), 77. Poborský (3-3) z penalty

Ve druhém „tréninkovém utkání“ nás čekala velká výzva, a to zkouška na hřišti béčka Poříčan, odkud jsme si v posledním podzimním utkání před uzavřením soutěže odvezli pětibrankový příděl. Věděli jsme tak, že nás nečeká nic jednoduchého a to se bohužel potvrzovalo hned od prvních vteřin.

Hned z rozehrání poslali domácí dlouhý míč na pravé křídlo, který zaskočil naši obranu a po trošku zbytečném faulu M. Kubína ve vápně, dostal soupeř v osmé vteřině utkání výhodu pokutového kopu. Penaltu domácí Hampl přesnou střelou k levé tyči proměnil a otevřel střelecký účet zápasu: 1-0. A další domácí šance na sebe nenechaly dlouho čekat. Stejné útoky přes naší pravou stranu se střídaly s jistou pravidelností, ale další gól naštěstí nepřišel. My jsme pak poprvé zahrozili po sérii čtyř rohových kopů, kdy se po prvním z nich vyhoupl nejvýše Michal Horvát a orazítkoval břevno. Ve 22. se nám podařilo vyrovnat – po faulu na Poborského proměnil pokutový kop bez problému Michal Kubín: 1-1. Nerozhodný výsledek ale vydržel jen pět minut. Ve 28. balon přišel opět míč za naší obranu a po mírném nedorozumění stoperů přehodil Bím Kauckého v naší brance: 2-1. Domácí pak znovu přebrali otěže zápasu do svých rukou, ale zahazovali jednu šanci za druhou. V té největší se ve 35. zjevil Hybner, ale v nájezdu jeden na jednoho ho vychytal Kaucký a z následné dvojdorážky nejprve Kubín vykopl a pak opět náš brankář vytěsnil míč na tyč a roh. Přesto se soupeř zvýšení vedení dočkal, když se ve 41., po nedůsledné bránění v našem vápně, prosadil tvrdou ranou po břevno Kopecký: 3-1. Nakonec se nám ale ještě do přestávky podařilo snížil – ve 45. se po faulu na Jelínka postavil ke standartní situaci M. Horvát a po zaváhání domácí brankáře skóroval z dorážky Pařízek: 3-2.

Druhý poločas byl z naší strany už trochu lepší, ale dál drželi územní převahu a míč na svých kopačkách většinou domácí. Ti stále hrozili zejména dlouhými míči za naší obranu, ale už jsme si s tím dokázali místy lépe poradit. I přesto za zmínku stojí další tři tutové šance v 60. a v 66., kdy nás zachraňoval nejdříve skluzem Šach a ve druhém případě skvělý Kaucký. V 70. pak po dobré kombinaci domácích vykopávali naši obránci z brankové čáry. My jsme zahrozili nejvíce v 73., kdy se po velmi pěkném průniku Schneidera z levé strany objevil v jasné šanci na hranici velkého vápna Poborský, ale nedokázal míč uklidit do odkryté části branky u zadní tyče a minul. O pár minut později jsme ale dostali výhodou dalšího pokutového kopu a právě Poborský vyrovnal: 3-3. Chvíli to pak vypadalo, že bychom se mohli pokusit o obrat, ale pokusy Pařízka a také Valtera letěly z nepřipravených pozic a zároveň jim scházela přesnost a lepší razance. V 86. tak opět zahrozili domácí, po tvrdé střele z vápna – pohotový zákrok si připsal náš Kaucký, který tvrdou ránu ztlumil. Přesto se nakonec domácí výhry dočkali – v 92., po dalším pasu za naší obranu, kde se překvapivou střelou zpoza malého vápna střelou na přední tyč prosadil Touš a rozhodl: 4-3. Z následného výkopu se pak ještě Michal Kubín snažil z půlky hřiště zaskočit domácího brankáře, ale o kousek branku netrefil a tak jsme odjeli se sice smolnou a vzhledem k průběhu zaslouženou porážkou.

Děkujeme za podporu všem, kteří nás přijeli na zápas podpořit a budeme se na vás těšit u dalšího zápasu, který je na programu příští neděli 13.6. od 17:00 na domácím hřišti proti soupeři z Bříství.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
SK Poříčany „B“34Výhra
TJ Sokol Stratov23Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
6. 6. 2021 17:00 Tréninková utkání skupina "B" 2020-2021

SK Poříčany „B“

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
4Michal Kubín Obránce 22'
27 Horvát Michal Obránce
22Šach Jakub Obránce
15Valter Vít Záložník
12Poborský Jan Záložník 77'
55Krejčík Adam Záložník
9Jelínek Ladislav Záložník
88Schneider František Záložník
11Pařízek Matěj Útočník 45'
10Martin Syrový Obránce
2Vlach Jan Záložník
  3


#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..