Menu Zavřeno

Tři vedení v zápase nestačily a muži si připsali znovu těsnou prohru

Stratov – Semice „B“ 3-4 (2-1)

Branky Stratova: 12. Krejčík A. (1-0), 32. Poborský (2-1), 60. Poborský (3-2)

Trošku netradičně ve všední den jsme se představili doma proti soupeři ze Semic. Věděli jsme, že nás nečeká nic jednoduchého – díky zranění, z osobních nebo i pracovních důvodů nám chybělo hned sedm hráčů, ale i tak jsme věřili, že dokážeme se silným soupeřem hrát vyrovnanou partii. A to se na hřišti i potvrdilo.

Hosté začali zápas velmi aktivně a jejich počáteční převaha vyústila ve dvě velmi dobré příležitosti. Se zakončením uvnitř pokutového území a následně i další obdobnou střelou si ale poradil náš gólman. Když hosté nedokázali proměnit své šance, tak se otevřel prostor pro nás. Nejprve Valter po samostatném úniku po křídle branku soupeře přestřelil, ale ve 12. se k míči za vápnem dostal Krejčík a nádherou ranou do levého horního rohu branky překvapil všechny na hřišti: 1-0. Hosté dál pokračovali ve stejném tempu a nadále převážně drželi míč a dobře kombinovali, nicméně my jsme dokázali dobře využívat naše křídla a rychlou kombinací se dostávali do koncovky. V 19. jsme dostali příležitost rohového kopu, ten jsme ale nedokázali proměnit a z následného rychlého protiútoku jsme bohužel inkasovali, když hosté využili ukázkově situaci dva na jednoho se zakončením do odkryté brány: 1-1. Hra pokračovala ve vysokém tempu s čímž jsme měli trošku problémy, a to hlavně v komunikaci a správném přebíraní hráčů soupeře. Ti si dokázali vypracovat další tři dobré střely – nejprve po rohovém kopu a zpoza vápna, s nimiž si poradil Kaucký v brance a poslední mířila těsně nad. Naši se opět připomněli velmi dobrou kombinací ve 32., kdy jsme se dostali na několik přihrávek z pravé strany k přízemnímu centru, na který si výborně naběhl Poborský a ranou z prvního doteku nedal hostujícímu brankáři šanci: 2-1. Do konce poločasu už se skóre neměnilo a do kabin jsme tak odcházeli s jednobrankovým vedením.

Po přestávce jsme ale bohužel nezačali úplně dobře a hned v 50. po velmi sporné penaltě hosté opět vyrovnali zásluhou Vavříka: 2-2. My jsme mohli odpovědět záhy, když se po přízemním centru dostal k míči Poborský, ale jeho razantní střelu zastavilo břevno hostující branky. Z další naší akce jsme už ale nezaváhali a potřetí v zápase jsme se dostali do vedení, když se znovu trefil Poborský: 3-2. Naše vedení ale bohužel netrvalo dlouho a o pět minut později se po centru z pravé strany a následném nedůrazném vyražení Kauckého, dostal k míči dobíhající Cáska a pohodlně hlavičkoval do naší sítě: 3-3. Ke konci zápasu už nám trošku docházely síly a pouhá dvě možná střídání na naší straně nedali šanci okysličit náš tým. Toho hosté nakonec dokázali využít, když v 78., po nedůrazném bránění našeho týmu, prošel přes půl hřiště sám Martínek a po hezké narážečce skončil sám před našim brankářem a nezaváhal přesnou ranou k tyči: 3-4. V nastaveném čase jsme dostali šanci volného kopu, ten si vzal na starost střídající Syrový a jeho výborně kopnutý míč se snesl až ke Kauckému, který ale bohužel hlavou jen těsně netrefil soupeřovu branku a tak jsme odcházeli ze zápasu bez bodů.

Velmi dobrý, běhavý a bojovný výkon i za skvělé podpory našich fanoušků jsme nakonec odcházeli poraženi. Velmi děkujeme, vážíme si vaši podpory a doufáme, že nás přijedete podpořit i v poslední přípravném zápase této skupiny, když v sobotu 26. 6. 2021 zavítáme do Litole. Hraje se od 17:00.

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
22. 6. 2021 18:00 Tréninková utkání skupina "B" 2020-2021

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov23Prohra
AFK Semice „B“14Výhra

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
8Bošina Jaroslav Obránce
22Šach Jakub Obránce
15Valter Vít Záložník
55Krejčík Adam Záložník 12'
4Michal Kubín Záložník
19Novák Lukáš Záložník
11Pařízek Matěj 10 Útočník
12Poborský Jan 23 Útočník 32', 60'
10Martin Syrový 11 Útočník
  3

AFK Semice „B“


Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..