Menu Zavřeno

Souhrn prodlouženého 40. víkendu!

Další týden za námi a s ním o jedno utkání více, jelikož sváteční čtvrtek odehrálo béčko předehrávku 15. kola na domácím hřišti. Sobota byla ve znamení dalších domácích utkání dorostu a áčka, které přivítalo Bříství. V neděli dopoledne odehrálo utkání béčko a poslední zápas měla jako obvykle v pondělí starší přípravka, která zavítala do Lysé.

Sváteční předehrávku 15. kola mělo na programu béčko, které doma od 16:30 přivítalo TJ Hradištko. To přijelo k zápasu oslabené pouze v 10 lidech, a i to nasvědčovalo tomu, jaké utkání bude k vidění.

V rámci prvního poločasu jsme branku neviděli, jelikož jsme oslabného soupeře nedokázali potrestat v žádné ze svých šancí, i proto se skokem přesuneme rovnou do druhé půle.
Hned po třech minutách druhé půle se prosadil Kuba Vesecký: 1-0. V 57. minutě přišla další branka a byl to opět Kuba Vesecký, který přidal svou druhou branku v zápase: 2-0. Na další branku si diváci museli počkat do 72. minuty, když se dokázal prosadil Martin Ciryn: 3-0. Konečné skóre utkání uzavřel čtyři minuty před koncem Theo Fajmon: 4-0.

Odevzdaný soupeř, přijel pouze „splnit“ účast v utkání ve kterém neměl žádnou šanci na body z tohoto utkání. Béčko si tak připsalo jednoduché tři body do tabulky, kde se pohybuje na prvních místech své soutěže!

Muži „B“: 15. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 28. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Hradištko 4-0 (0-0)
🥅 Branky: 48. Vesecký Jakub, 57. Vesecký Jakub, 72. Ciryn Martin, 86. Fajmon Theodor
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-b-tj-hradistko/

————————————————————————————————————————-

Dorostence čekalo velmi těžké utkání proti sloučenému mužstvu Poříčan a Libice, kluci sahali po bodu, ale v samém závěru utkání hosté překlopili utkání na svou stranu.

Hosté potvrdili postavení v tabulce, kde se nachází na druhém místě právě před našimi kluky a ve 20. minutě šli do vedení, když se prosadili Petr Kotera: 0-1. To bylo v rámci prvního poločasu vše a další branky přišli až ve druhé půli.

V 54. minutě šli hosté do dvoubrankového vedení, když se prosadil hostující Michal Okleštěk: 0-2 po velmi zvláštní střele, která vlivem větru zhruba z poloviny hřiště zapadla do naší branky. Naši ovšem utkání nechtěli vzdát a v 80. minutě vykřesal naději na body David Herajn: 1-2. A když v 88. minutě došlo k faulu v hostujícím vápně, rozhodčí nabídl našemu mužstvu zahrávat pokutový kop. Tíhu okamžiku zvládl David Černý a dokázal srovnat: 2-2. Bohužel v samém závěru utkání po zvláštním odrazu míče, který následně přeskočil našeho brankáře si hosté připsali třetí branku: 2-3.

Smolné dvě branky nakonec stáli dorostence body z tohoto utkání.

Dorost: 9. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 30. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – Poříčany/Libice 2-3 (0-1)
🥅 Branky: 80. Herajn David, 88. Černý David (penalta) – 20. Kotera Petr, 54. Okleštěk Michal, 91. Svoboda Patrik
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-litol-b-poricany-libice/

————————————————————————————————————————-

Áčko přivítalo doma v sobotním odpoledne soupeře z Bříství, se kterým sehrálo opět vyrovnaný duel.

První minuty utkání naznačovali, že se střetla dvě kvalitní mužstva, která chtějí hrát s míčem a kombinovat. Hosté byli první, kteří se po dobré kombinaci dostali až před naši branku, kde ovšem přízemní centr nedokázal zastihnou ani jeden z dobíhajících hráčů soupeře. V 15. minutě se do šance dostal Míša Bureš, jeho velmi pěkná střela ovšem těsně minula levou tyč soupeřovi branky. Trpělivá kombinace přinášela okénka v soupeřově obraně a po jedné z nich se dokázal skvěle proháčkovat po levé straně Doma Zápotocký a předložil ostrý centr do soupeřova vápna do kterého vlétl Ondra Tržický a usměrnil míč do branky soupeře v 21. minutě: 1-0. Průnikové přihrávky soupeře naše obrana velmi dobře četla, a tak soupeř hrozil zejména po nebezpečných standardních situacích. K našemu štěstí se žádná z nich neujala a když ani žádný náš útok nevedl k úspěšnému zakončení šlo se do poločasové pauzy za jednobrankového vedení.

Druhý poločas byl nervóznější a přicházeli i ztráty míčů na obou stranách. V 63. minutě se po kombinaci na pravé straně mezi Honzou Poborských a Domčou Zápotockým, kdy se druhý jmenovaný proháčkoval do vápna a z velkého úhlu překvapil hostujícího brankáře na první tyči: 2-0. Hosté se poté snažili o snížení, ale žádná z jejich herních situací nebo standardek se neujala, díky celému týmu, který celý zápas pracoval skvěle do defenzivy. Nám se ale již další branku vstřelit nepodařilo, i když jsme měli asi tři velmi dobré šance, ve kterých zbývalo lépe zakončit.

Další velmi dobrý koncentrovaný výkon, tři body a čisté konto, drží áčko na druhém místě tabulky.

Muži „A“: 8. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 30. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov „A“ – SK Bříství 2-0 (1-0)
🥅 Branky: 21. Tržický Ondřej, 63. Zápotocký Dominik
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-sk-bristvi-4/

————————————————————————————————————————-

Klasické nedělní dopoledne v domácím prostředí sebou přineslo utkání béčka, které po čtvrtečním vítězství chtělo připsat další body do tabulky.

Vstup do utkání se nám ale vůbec nevydařil. Ve 12. minutě se soupeř ujal vedení, když se po chybné rozehrávce prosadil hostující Filip Musil: 0-1. O čtyři minuty bylo ještě hůř, když druhou hostující branku přidal Tomáš Koníček: 0-2. Kluci dokázali ale v 19. minutě rychle reagovat, když po volném přímém kopu, který rozehrál Michal Kubín, dostal vyražený míč od brankáře soupeře k nohám Thea Fajmona a ten neměl s dorážkou do odkryté branky problém: 1-2. V rámci prvního poločasu už jsme další branku neviděli, a tak jsme šli do kabin za nepříznivého stavu.

Velmi dobrý vstup do druhého poločasu korunovala branka Matyho Chmelíka, který se ve 49. minutě po rychle rozehraném přímém kopu dokázal krásně prosadit na zadní tyč hostující branky: 2-2. Obrat v utkání byl dokonán v 59. minutě. Třetí stratovskou branku v utkání zaznamenal Martin Ciryn: 3-2. O další tři minuty bylo ještě veseleji, jelikož se pěknou akcí zakončenou obejitím brankáře soupeře postaral Láďa Jelínek: 4-2. V 67. minutě poté přidal poslední stratovskou branku v zápase Michal Kubín: 5-2. Poslední slovo si vzal na starost soupeř, když v 71. minutě pouze kosmeticky upravoval konečný stav utkání Jan Jenčík: 5-3.

Béčko tak připsalo další tři body a zůstávají jako jediní v rámci své soutěže neporaženi.

Muži „B“: 9. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 1. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov „B“ – TJ Sokol Všechlapy „B“ 5-3 (1-2)
🥅 Branky: 19. Fajmon Theodor, 49. Chmelík Matyáš, 59. Ciryn Martin, 62. Jelínek Ladislav, 67. Kubín Michal – 12. Musil Filip, 16. Koníček Tomáš, 71. Jenčík Jan
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-b-tj-sokol-vsechlapy-b-2/

————————————————————————————————————————-

Pondělní odpoledne měla v režii starší přípravka. Ta tentokrát zavítala na hřiště soupeře do Lysé. Vyrovnané utkání naši nakonec zvládli a připsali výhru při konečném skóre 11-7 pro stratovské barvy!

Starší přípravka vyrazila do Lysé nad Labem k dalšímu mistrovskému utkání. Byl to tuhý boj ve kterém šlo o každý kus hřiště. Na každé straně se střídali hezké akce a byl vidět vyrovnaný zápas. Naší borci ho zvládli a zvítězili.

Komentoval utkání trenér přípravky David Kubín

Starší přípravka: 5. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 2. 10. 2023
⚽️ Slovan Lysá nad Labem – TJ Sokol Stratov 7-11
🥅 Branky: 4x Jirka Korec, 3x Dominik Hanzl, 1x Vojta Zbranek, 1x David Houf, 1x Kuba Opletal, 1x Dominik Brablík
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/slovan-lysa-nad-labem-stratov-4/

————————————————————————————————————————-

Další víkend budou v akci opět všechny stratovské barvy! Sobota s dorostem v Sadské! Neděle poté započne domácím turnajem ve Stratově od 9:00 mladší přípravka! Áčko i Béčko ve stejný čas odehrají svá utkání venku v Semicích a Drahelicích. V pondělí poté vše uzavře přípravka v Poříčanech.

📅 Sobota 7. 10. 2023 – dorostenci zavítají do Sadské, kde od 10:15 odehrají své další utkání!
📅 Neděle 8. 10. 2023 – mladší přípravka, se představí v domácím turnaji ve Stratově od 9:00!
📅 Neděle 8. 10. 2023 – áčko vyráží ven, když od 16:00 zavítají na hřiště do Semic!
📅 Neděle 8. 10. 2023 – béčko odehraje venkovní utkání v Drahelicích od 16:00!
📅 Pondělí 9. 10. 2023 – starší přípravka také vyráží k venkovnímu utkání od 16:30 je čeká zápas v Poříčanech!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..