Menu Zavřeno

Výsledky dalšího víkendu v pořadí 39tého!

Čas utíká jako voda a už je za námi 39. víkend kalendářního roku 2023! V rámci toho víkendu se odehrála celkem tři utkání a mladší přípravka měla na programu turnaj. Jak se našim barvám dařilo v jednotlivých zápasech? Pojďme na rychlý přehled výsledků.

Začínáme jako obvykle dorostem. Ti se po třech domácích zápasech v řadě představili na hřišti soupeře, když zavítali do Semic.

Neobvyklý start mělo utkání, kdy během prvních osmi minut padly hned tři branky. První branku vstřelil Šimon Vít ve 4. minutě utkání: 0-1. Domácím se podařilo odpovědět bleskově o dvě minuty později: 1-1. Naši si vzali vedení zpět hned za další dvě minuty v 8. se prosadil David Černý: 1-2. Po bleskovém startu se v během prvního poločasu ani jednomu týmu nepodařilo přidat další gól, a tak se muselo čekat až do druhé půle.

Ve druhém poločase jsme se dokázali prosadit i s přispěním domácího hráče v 64. minutě: 1-3. Kluci soupeři už další snížení nepovolili a tak jsme odvezli tři body za výhru 3-1.

Dorost: 8. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 23. 9. 2023
⚽️ AFK Semice – TJ Sokol Stratov 1-3 (1-2)
🥅 Branky: 6. Novák Matěj – 4. Vít Šimon, 8. Černý David, 64. Kubela Kamil (vl.)
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/afk-semice-stratov-litol-b/

————————————————————————————————————————-

V rámci sobotního odpoledne bylo na programu 8. kolo našeho Áčka, ti nastoupili ke svému utkání v Třebestovicích, soupeři proti kterému se nám příliš nedaří na jejich hřišti. Do zápasu jsme šli s celkem osmi chybějícími hráči.

První minuty jsme soupeře tlačili a do ničeho jsme ho nepustili, poté ovšem přišla zbytečná chyba ve středu hřiště od Richarda Mamuli, který poté zatáhl za záchranou brzdu, která ovšem rozhodčím byla ohodnocena červenou kartou a tak jsme prakticky 80 minut utkání odehráli o jednoho muže v poli méně. Domácí poté převzali iniciativu, ale branku se jim vstřelit nepodařilo. Soupeř hrozil zejména po standartních situacích, kdy po dvou závarech naše obrana odklízela míč z malého vápna. Největší šance přišla těsně před přestávkou, kdy domácí hráč zatáhl míč po brankové čáře a předložil míč do vápna, kde tutovou šanci zlikvidoval Macan v naší brance a udržel tak bezbrankový poločas.

Druhý poločas jsme se snažili o jednoduchou hru s rychlými protiútoky. Domácí opět nejvíce hrozili po standardkách, ale ani jednu přesně nezakončili. Naše šance po trpělivé hře přeci jen přišli. Ve vyložené šanci se ocitl David Černý, který šel sám na domácího brankáře, v tísni zakončoval slabší nohou mimo soupeřovu branku. Nejblíže ke gólu jsme měli v situaci, kdy se ke střele z 25 metrů odhodlal Matěj Pařízek, jeho rána ovšem skončila pouze na břevně soupeřovi branky. Utkání nakonec skončilo bezbrankovou remízou.

Ač jsme hráli v 10 nějakých 80min, tak soupeř už v 70min tahal nohy a jejich tlak už nebyl tak výrazný. Takže když to shrnu… Potom průběhu zápasu je ten bod cenný, to rozhodně. Jen je škoda zbytečného vyloučení, bez něj bychom určitě vyhráli. Hlavně mě těší čisté konto, které máme už 5 zápasů v řadě, ale rozhodně velká pochvala pro všechny. Odmakáno, bod zvenku, čisté konto, super.

Utkání hodnotil hrající trenér Michal Kubín

Muži „A“: 8. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 23. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Třebestovice – TJ Sokol Stratov 0-0 (0-0)
🥅 Branky: –
🟥 ČK: Mamula Richard
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-trebestovice-tj-sokol-stratov-2/

————————————————————————————————————————-

Po dvou týdnech se představila mladší přípravka sdružená s Kostomlaty v dalším turnaji! Ten se odehrál ve Struhách a naši ho opět ovládli a odvezli si další první místo!

Výsledky:
Kostomlaty/Stratov – Milovice A 11:2
Kostomlaty/Stratov – Ostrá 7:0
Kostomlaty/Stratov – Loučeň 8:2
Kostomlaty/Stratov – Struhy 16:1
Kostomlaty/Stratov – Všechlapy 12:3
Kostomlaty/Stratov – Milovice B 17:0

Sdružená mladší přípravka Kostomlaty/Stratov potvrdila vítězství z minulého turnaje a ovládla tak i turnaj ve Struhách. Kluci a holky se střetli se šesti soupeři z Milovic „A“,“B“, Všechlap, Loučeně, Struh a Ostré. Několik akcí bylo opravdu hezkých a zahřálo to srdce fotbalového diváka.

Komentoval turnaj trenér mladší přípravky David Kubín.

Mladší přípravka – turnaje podzim 2023
📅 24. 9. 2023
🏆 Umístění: 1. Místo!
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/turnaj-struhy/

————————————————————————————————————————-

Poslední utkání měla na programu starší přípravka, která odehrála své utkání v domácím prostředí proti soupeři z Přerova. Vyrovnané utkání nakonec skončilo 8-10 ve prospěch hostujícího týmu.

Aktivní utkání nahoru a dolů. V první třetině utkání jsme zaspali. Další dvě třetiny byly herně lepší z naši strany, ale bohužel už jsem soupeře nedokázaly přetlačit.

Hodnotil utkání trenér starší přípravky Tomáš Říha

Starší přípravka: 4. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 11. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Přerov n/L 8-10
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-tj-sokol-prerov-n-l-2/

————————————————————————————————————————-

Co nás čeká následující týden? Ve sváteční čtvrtek odehraje domácí předehrávku 15.kola Béčko. O víkendu se můžete těšit na další porci domácích utkání dorostu, mužů „A“ i „B“ a v pondělí má na programu venkovní utkání starší přípravka.

📅 Čtvrtek 28. 9. 2023 – béčko, v domácím prostředí ve svátek přivítá TJ Hradištko od 16:30!
📅 Sobota 30. 9. 2023 – dorostence, čeká doma sdružené mužstvo Poříčany/Libice od 10:15!
📅 Sobota 30. 9. 2023 – áčko v domácím prostředí přivítá soupeře z Bříství a bude chtít opět naplno bodovat, utkání začne od 16:00!
📅 Neděle 1. 10. 2023 – béčko, v neděli přivítá doma Všechlapy „B“ 10:15
📅 Pondělí 2. 10. 2023 – starší přípravka zavítá na hřiště soupeře do Lysé n/L, utkání startuje od 17:00!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..