Menu Zavřeno

Výsledky 38. víkendu jsou zde!

Týden utekl jako voda je za námi další víkend v pořadí celkem 38tý tento rok. Jak se dařilo stratovským barvám? V rámci víkendu jsme se představili v domácím prostředí hned třikrát a poslední utkání odehrála naše starší přípravka tradičně v pondělním odpoledne. Pojďme spolu na první utkání.

Dorostenci odehráli třetí utkání v řadě v domácím prostředí, když v rámci sobotního dopoledne přivítali Sokol Drahelice, aktuálně poslední tým tabulky.

Naši nic nepodcenili a již ve čtvrté minutě šli do vedení, když se prosadil Karel Rovnaník: 1-0. Následovala tříminutovka, kdy se postupně od 10. minuty prosadili Marek Budňák, Albert Novotný a Adam Bukovský: 4-0. Další branka v rámci prvního poločasu už k vidění nebyla, i když šancí naši kluci měli dostatek.

Druhý poločas se nesl ve stejném duchu jako první, velká převaha našich kluků a další branky na sebe nenechali dlouho čekat. v 53. se prosadil David Černý: 5-0. V 73. a 75. to byl opět David Černý, který vstřelil hattrick: 7-0. Hned o minutu pozdě přidal další branku – svou druhou v zápase Karel Rovnaník. Konečné skóre uzavřel brankou v 79. minutě Šimon Vít: 9-0.

Dorostenci si tak připsali pohodovou vysokou výhru, nutno podotknout, že soupeř přijel k utkání pouze v 10ti lidech a podle toho také výsledek i dopadl.

Dorost: 7. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 16. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – Sokol Drahelice 9-0 (4-0)
🥅 Branky: 4. Rovnaník Karel, 10. Budňák Marek, 11. Novotný Albert, 13. Bukovský Adam, 53. Černý David, 73. Černý David, 75. Černý David, 76. Rovnaník Karel, 79. Vít Šimon
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-litol-b-sokol-drahelice/

————————————————————————————————————————-

Sobotní odpoledne v domácím prostředí patří Áčku, které doma přivítalo soupeře z Hořátve. Naši chtěli navázat na povinné body z předešlých utkáních, a to se jim nakonec podařilo.

Utkání začalo naším tlakem, za který jsme byly následně odměněni první brankou. V 11. minutě se k míči za velkým vápně dostal Honza Vlach a svou nepříjemnou střelou trošku překvapil brankáře hostí, který jeho střelu nedokázal zkrotit a ta mu proklouzla do branky: 1-0. Druhá branka přišla hned o minut později, kdy se parádní ranou do levé šibenice soupeřovy branky blýskl Maty Poborský: 2-0. Hosté se do šance dostávali sporadicky, a hlavně po našich zbytečných ztrátách nebo nekvalitní rozehrávce. Po jedné z nich se hostující útočník dostal do samostatného úniku, ten ale zvládl zneškodnit náš brankář. A tak když se soupeř nedokázal prosadit, v samotném závěru poločasu jsme přidali třetí branku. Maty Pařízek vymetl pavučiny hostující branky tentokrát v pravé šibenici a uzavřel skóre prvního poločasu: 3-0.

Ve druhém poločase naše hra už nebyla tak produktivní a neměli jsme dostatečnou kvalitu ve finální části hřiště a když se ani hosté do žádné gólové šance nedostali, tak jsme si dokráčeli v pohodě pro další tři body z domácího hřiště a připsali si tak čtvrtou výhru v sezóny.

Muži „A“: 7. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 16. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – SK Hořátev 3-0 (3-0)
🥅 Branky: 11. Jan Vlach, 12. Marek Matyáš Poborský, 45. Pařízek Matěj
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-sk-horatev-2/

————————————————————————————————————————-

Nedělní dopoledne bylo na programu poslední utkání víkendu, kdy béčko doma přivítalo soupeře z Kamenného Zboží.

Benfika měla skvělý start to utkání, když hned ve třetí minutě se krásnou ranou z 30 metrů prosadil Tomáš Říha: 1-0. Bohužel nutno konstatovat, že to byla z celého zápasu jediná střela, která zapadla do soupeřovi branky. Hosté se z brzké branky nerozklepali a byli velmi nebezpeční, když v rámci prvního poločasu dvakrát zazvonila konstrukce naší branky. Nejprve po velmi podařené střele zpoza vápna skončil míč na břevně a s následnou dorážkou si poradil náš gólman. Naše akce většinou končili v před finální fázi, kde nám chyběla větší kvalita a klid. A tak to byli opět hosté a jejich kapitán, který orazítkoval pravou tyč naší branky. Hosté poté zahrozili ještě po jednou úniku, ale našeho brankáře nepřekonali.

Ve druhém poločase jsme chtěli zabrat a přidat uklidňující druhou branku, to se nám ale nedařilo a opět nás mohla mrzet nekvalita při zakončení. Hosté se připomněli hezkou střelou z dálky, kterou náš brankář vytlačil na břevno. Když už se utkání schylovalo ke konci, tak v první minutě nastavení přišla série chyb a nešťastných odrazů, která vyústila v samostatný únik hostujícího útočníka, který poslal míč podél našeho brankáře a v 91. minutě srovnal utkání na konečných: 1-1.

Pohledem střízlivého oka a bez zaujetí, lze říci, že si hosté za svou aktivitu a šance nezasloužili prohrát, a proto byla asi remíza spravedlivým rozuzlením v závěru, i když samozřejmě branka v nastaveném čase mrzí.

Muži „B“: 7. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 17. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Kamenné Zboží 1-1 (1-0)
🥅 Branky: 3. Říha Tomáš – 91. Horáček Martin
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-b-tj-kamenne-zbozi/

————————————————————————————————————————-

Pondělní odpoledne, ve kterém se venku představila naše přípravka skončilo těsnou porážkou 9-7 ve prospěch domácích Semic.

Starší přípravka bojovala v Semicích. Kluci vyjeli na venkovní zápas do Semic, kde přes několik omluvenek museli zamakat i borci z mladší přípravky. Kluci bojovali co to šlo, ale na výhru to nestačilo a tak se prohrálo 9-7 . Škoda zbytečných gólů, který jsme si dali vlastně úplně sami.

Hodnotil utkání trenér přípravky David Kubín.

Starší přípravka: 3. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 11. 9. 2023
⚽️ AFK Semice – TJ Sokol Stratov 9-7
🥅 Branky: 3x Pepa Hrásky, 3x Dominik Hanzl, 1x Vojta Zbranek
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/afk-semice-stratov/

————————————————————————————————————————-

Další víkend bude v akci opět dorost, áčko a mladší přípravka, která bude mít na programu další turnaj. Starší přípravka se v pondělí představí doma a béčko bude hrát dohrávku až ve čtvrtek!

📅 Sobota 23. 9. 2023 – dorostenci zavítají do Semic, kde od 10:15 odehrají své další utkání!
📅 Sobota 23. 9. 2023 – áčko vyjíždí také ven, když od 16:30 zavítají na hřiště do Třebestovic!
📅 Neděle 24. 9. 2023 – mladší přípravka, se přesdtaví v dalším turnaji, tentokrát ve Struhách od 9:00!
📅 Pondělí 25. 9. 2023 – starší přípravka přivítá doma od 17:00 soupeře z Přerova !
📅 Čtvrtek 28. 9. 2023 – béčko, má na programu sváteční dohrávku, doma přivítá od 16:30 soupeře z Hradišťka!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..