Menu Zavřeno

Výsledky uplynulého 37. víkendu…

Další víkend je za námi a tedy i další zápasy našich týmů! Kdo všechno hrál a jak se dařilo? Začneme sobotou a hned dopolednem.

V rámci sobotního dopoledne odehráli své další utkání dorostenci, ti se představili v domácím prostředí v derby proti Milovicím. Naši nakonec podlehli kvalitnějšímu soupeři 1-4, nicméně po velmi dobrém výkonu.

V sobotním zápase nás čekal nejspíše nejsilnější soupeř AFK Milovice. Soupeř potvrdil kvalitu. Častěji držel míč a měl několik závaru. Náš tým měl dvě slušné šance, ale bez efektu. Hostům se povedl konec prvního a začátek druhého poločasu. Kdy po našich chybách se jim povedlo vstřelit v rychlém sledu tři branky. Nám se pouze povedlo na konci snížit zásluhou Šimona Víta. Soupeř zaslouženě vyhrál, ale nemáme se za co stydět. Děkujeme fanouškům za podporu a doufáme že nás přijdou podpořit opět tuto sobotu kdy doma přivítáme Drahelice.

Okomentoval utkání trenér dorostu Michal Miklis.

Dorost: 6. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 9. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Milovice 1-4 (0-1)
🥅 Branky: 82. Vít Šimon – 32. Wagner Matěj, 46. Čadek Petr, 49. Vorel Jiří, 74. Zahálka Adam
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-litol-b-afk-milovice/

————————————————————————————————————————-

Sobotní odpoledne poté patřilo Áčku, které čekalo venkovní střetnutí v Bobnicích, proti sdruženému mužstvu Bobnice/Dvory „A“. Jednostranné utkání skončilo dosud nejvyšší výhrou áčka v sezóně, když naši vyprovodili domácí 7 brankami.

Jednostranné utkání se odehrálo na hřišti v Bobnicích, kde se utkání proměnilo pouze v otázku kolik vyhrajeme. Domácím se nepodařilo ani jednou ohrozit naši branku přímou střelou. Bylo tedy otázkou kolik soupeři dokážeme vstřelit gólů. Dlouho se nám to ale naši nekvalitou nepodařilo, nakonec nás vysvobodil, až Doma Zápotocký, který se dokázal prosadit ve 33. minutě utkání: 0-1. Další branku jsme přidali až tři minut před pauzou, když nabídnutou standardní situaci zpoza vápna využil krásnou střelou do šibenice Luky Novák: 0-2.

Druhý poločas se odehrával ve stejném duchu, domácí bezzubí a pouze odevzdávali míče. Další branku přidal v 57. minutě Hozna Poborský, když se dokázal prosadit střelou na zadní tyč: 0-3. V 72. minutě započala krušná jedenáctiminutovka pro domácí, kdy jsme se dokázali postupně prosadit hned čtyřikrát! Čtvrtou branku přidal střelou uvnitř vápna Míša Bureš: 0-4. O tři minuty pozdě byl ve vápně důrazný Jindra Pata a přidal pátou branku: 0-5. V 77. minutě přidal šestou branku Maty Pařízek: 0-6. Poslední branku potom uzavřel utkání Áda Krejčík svou střelou z hranice vápna: 0-7. Pohodové a jednostranné utkání a třetí výhra v řadě. Nás posunula na průběžné druhé místo tabulky!

Muži „A“: 6. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 9. 9. 2023
⚽️ Bobnice/Dvory „A“ – TJ Sokol Stratov 0-7 (0-2)
🥅 Branky: 33. Zápotocký Dominik, 42. Novák Lukáš, 57. Poborský Jan, 72. Bureš Michal, 75. Pata Jindřich, 77. Pařízek Matěj, 83. Krejčík Adam
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/bobnice-dvory-a-tj-sokol-stratov/

————————————————————————————————————————-

Nedělní dopoledne patřilo mladší přípravce, která se představila v prvním turnaji podzimní části, naši turnaj ovládli a odvezli si tak první místo!

Mladší přípravka sdružena s týmem Kostomlat vyhrála turnaj ve Všechlapech. Turnaj probíhal za účasti 6 týmů a to Všechlapy, Milovice A, Milovice B, Struhy, Loučeň a Kostomlaty/Stratov. Povedený turnaj za krásného počasí si děti užily a zvítězili bez jediné prohry.

Komentoval turnaj trenér mladší přípravky David Kubín.

Mladší přípravka – turnaje podzim 2023
📅 10. 9. 2023
🏆 Umístění: 1. Místo!

————————————————————————————————————————-

Nedělní odpoledne bylo ve znamení béčka, které se také představilo ve venkovním prostředí, když zavítali na hřiště do Kounic. Kluci celkem v pohodě utkání zvládli a vyhráli 3-0 a navázali tak na áčko a přivezli také tři body!

Naši začali utkání aktivně a byly lepším celkem, i když jsme se domácím postupně začali přizpůsobovat a nemohli jsme se gólově prosadit. Nakonec se na první branku utkání čekalo až do samotného závěru poločasu, když ve 45. minutě jsme dostali možnost jít do vedení díky nařízené penaltě. Tu si vzal kapitán Martin Syrový a nezaváhal: 0-1. Klid na kopačky nám dodal v 58. minutě Míša Bureš: 0-2. O poslední branku utkání se poté postaral Honza Vlach, když dostal nabídku v podobě druhé penalty v zápase, kterou proměnil bez problémů: 0-3. Béčko tak přivezlo domů další body a zůstává nadále neporaženo.

Muži „B“: 6. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 10. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Kounice – TJ Sokol Stratov 0-3 (0-1)
🥅 Branky: 45. Syrový Martin (pen), 58. Bureš Michal, 78. Vlach Jan (pen)
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-kounice-z-s-tj-sokol-stratov-b/

————————————————————————————————————————-

Posledním mužstvem, které završilo víkend byla starší přípravka, která se představila doma v derby proti Milovicím. Naši kluci nakonec prohráli 6-27.

„Starší přípravka přivítala na domácí půdě soupeře z Milovic. Nemilosrdným výsledkem pro nás zápas skončil 6-27, kdy soupeř byl šikovný a urostlý. Naši kluci bojovali, co to šlo, ale bohužel to nestačilo.“

Dodal k utkání trenér přípravky David Kubín.

Starší přípravka: 2. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 11. 9. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Milovice 6-27
🥅 Branky: 2x Dominik Hanzl, 2x Pepa Hráský, 1x Jirka Korec, 1x Matěj Kubín
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-afk-milovice-11/

————————————————————————————————————————-

Co nás čeká následující týden? Příští víkend se můžete těšit na pořádnou porci domácích utkání! V sobotu dorost a áčko a v nedělí potom dopoledne béčko!

📅 Sobota 16. 9. 2023 – dorostenci budou mít možnost naplno zabodovat a vrátit se na vítěznou vlnu doma proti Drahelicím v klasickém dopoledním čase 10:15!
📅 Sobota 16. 9. 2023 – áčko v domácím prostředí přivítá soupeře z Hořátve a bude usilovat o další výhru, utkání začne v 16:30!
📅 Neděle 17. 9. 2023 – béčko, které je doma stoprocentní, přivítá soupeře z Kamenného Zboží s výkopem od 10:15!
📅 Pondělí 18. 9. 2023 – starší přípravka zavítá na hřiště soupeře do Semic, utkání startuje od 17:30!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..