Menu Zavřeno

Začátek nové fotbalové sezóny se blíží a s ní přichází i novinky ve Stratovských barvách!

Začátek nové fotbalové sezóny 23/24 se oproti minulým letům posunul a začíná se již o týden dříve než obvykle, a to tedy už 19.8.2023, kdy první utkání odehrají muži „A“, proč specifikuji „A“? Jelikož se naše stratovské barvy rozrůstají o další tým, a tím budou muži „B“!

Ale hezky popořádku…

Mladší přípravka

Začneme těmi nejmenšími, jelikož i tady se nám naskytli určité změny. Mladší přípravka se již nebude účastnit klasické soutěže a nebudou se jí tedy týkat pravidelné středeční utkání jako tomu bylo v minulé sezóně. O mladší přípravku jsme ale nechtěli přijít, jelikož jsou tu stále děti, kteří tuto kategorii nadále potřebují a nebylo by moudré je přehodit do starší přípravky. Proto ve spolupráci s Kostomlatskou přípravkou došlo ke spojení a naši budou hrát pravidelně každých čtrnáct dní turnaje o víkendech. Přesný rozpis těchto turnajů ještě není znám, ale ten očekává se během nadcházejících týdnů. Naši nejmenší tedy stále budou ve stratovských barvách ale spojeni s Kostomlatskými vrstevníky. Mladší přípravku mají stále na starost Davka Kubín, Tom Říha, Vojta Zbranek a Peťa Studený.

Starší přípravka

Změn nedoznala, a i v tomto roce bude hrát pravidelně okresní soutěž a to skupinu „B“. Kde ji čeká celkem 11členná skupina včetně našich barev a na jaké soupeře se můžou naši těšit? Spousta známých soupeřů!

TJ Sokol Stratov
FK Litol, mládež
AFK Milovice
AFK Semice
Sokol Přerov n.L.
Slovan Lysá n.L.
SK Poříčany
Polaban Nymburk
Sokol Struhy
Slovan Poděbrady
AFK Sadská „B“
Sokol Kostomlaty n.L.

Podrobný rozpis zápasů bude k dispozici na našich stránkách! Starší přípravku nadále povedou kluci ve stejném složení jako v minulé sezóně tak jako mladší, a to Davka Kubín, Tom Říha, Vojta Zbranek a Peťa Studený.

Starší žáci

Žáci pokračují ve spolupráci s Kostomlatskými vrstevníky jako v předešlé sezóně a své utkání budou odehrávat na hřišti v Kostomlatech. O tým se nadále stará ze stratovského pohledu předseda Láďa Tangl.

Dorost

Dorostenci byli před sezónou asi největším otazníkem, jelikož oproti minulému roku z dorostu nemůže nadále pokračovat deset kluků, a proto se muselo najít řešení, které by udrželo kluky, kteří jsou ještě na dospělí fotbal příliš mladí. Sokol nakonec rozhodl, že v rámci dorostenecké kategorie navážeme spolupráci s Litolskými kluky a ti nám pomůžou doplnit dorostenecký tým, který bude hrát pod sdruženým názvem Stratov/Litol „B“. O dorost se nadále budou starat Míša Miklis a Říša Novotný.

Okresní soutěž se minimálně na podzimní část rozdělila na tři skupiny vždy po šesti týmech a podzim odehrají dvoukolově doma-venku a čeká je tedy celkem 10 utkání. Rozpis utkání bude opět k dispozici na našich stránkách, jakmile dojde k potvrzení rozlosované soutěži.

Jaké týmy naši v rámci podzimní části potkají?

Stratov/Litol „B“
AFK Semice
Poříčany/Libice
AFK Sadská
AFK Milovice
Sokol Drahelice

První utkání mají naši kluci odložené a začínají tedy až 26.8. od 10:15 ve venkovním prostředí V Libici, kde se střetnou se sdruženým mužstvem Libice a Poříčan.

Muži „B“

Horkou novinkou a novým týmem o které se naše stratovské barvy rozrůstají jsou muži „B“. Nápad vznikl po skončení deseti kluků z dorostenecké kategorie a vzhledem k tomu, že jsme chtěli kluky nadále udržet ve Stratově a dát jim prostor si zahrát větší minutáž, tak jsme i díky bývalým stratovským hráčům dokázali dát dohromady dost lidí na to, aby zde mohlo vzniknout béčko. Za to chlapům patří velké díky a budeme se těšit z dalších fotbalových zápasů, které budou předvádět ve IV. třídě! Tým bude mít na starosti Martin Černý ve spolupráci s Mišákem a Davkou Kubínem.

No a na jaké soupeře se můžou naši béčkaři těšit? V rámci skupiny „A“ je čeká celkem 14 soupeřů!

TJ Sokol Stratov „B“
Předměřice/Stará Lysá „B“
SK Kostelní Lhota „B“
FK Litol, mládež „B“
Sokol Kounice
TJ Kamenné Zboží
TJ Hradištko
Sokol Všechlapy „B“
Sokol Drahelice
TJ Straky „B“
SS Ostrá „B“
Slovan Lysá „B“
Čechie Chrást
Bobnice/Dvory „B“
Sokol Struhy „B“

Rozpis utkání bude opět k dispozici na našich stránkách! První soutěžní utkání naše chlapi čeká již v Neděli 20.8. od 10:15 v domácím prostředí přivítají sdružený tým Předměřic/Staré Lysé „B“.

Muži „A“

Áčko čeká po minulém třetím místě opět III. třída skupina „A“, kde se budeme pokoušet opět o co nejlepší umístění a porvat ve fotbalovém stylu o postup do Okresu! Tým opět povede Mišák s Davkou Kubínem s pomocí Martina Černého, díky kterým bude úzká spolupráci mezi oběma týmy.

Naši soupeři doznali pár změnám, jak tedy vypadají naši soupeři v boji o okres?

TJ Sokol Stratov „A“
Sokol Všechlapy „A“
Sokol Tatce
AFK Sadská „B“
Bobnice/Dvory „A“
SK Hořátev
Sokol Třebestovice
SK Bříství
AFK Semice „B“
FK Kovanice
SK Poříčany „B“
AFK Milovice „B“
SK Kostelní Lhota „A“
AFK Milčice

Rozpis utkání bude samozřejmě k dispozici na našem webu, hned jakmile budou utkání potvrzena. Nicméně první soutěžní utkání nás čeká ve venkovním prostředí, a to v sobotu 19.8. od 17:00 na hřišti Všechlap „A“.

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..