Menu Zavřeno

Výsledkový souhrn 41. víkendu!

Po 40. přichází na řadu 41. víkend roku 2023, který s sebou přinesl ne příliš výsledkově povedená soutěžní utkání. Dorostenci se představili na hřišti v Sadské, kde podlehli domácím 3-1. Mladší přípravka světlem ve výsledkovém šeru, když ovládla i třetí turnaj v řadě tentokrát na domácí půdě. Áčko i Béčko se představilo v neděli ve stejný čas na hřištích soupeřů. Áčko v poslední 10minutovce srovnalo utkání v Semicích a odvezlo bod. Béčko podlehlo domácím Drahelicím 2-0. Starší přípravka poté uzavřela víkend v Poříčanech, v poslední třetině utkání i díky zraněním podlehla domácím 14-8.

Dorost se představil na hřišti v Sadské v rámci sobotního dopoledne, kde po třech brankách domácího kapitána podlehlo soupeři.

Dorostenci po vyrovnaném prvním poločase inkasovali těsně před přestávkou ve 42. se prosadil domácí Jiří Hofer: 1-0. A tak dorost šel do pauzy s jednobrankovým mankem.
Ve druhém poločasu se v 56. minutě opět prosadili domácí a byl to opět Jiří Hofer, který dal domácím klid na kopačky: 2-0. Naši se ovšem nevzdávali a o šest minut později v 62. minutě snížil na rozdíl jedné branky Karel Rovnaník: 2-1. Poslední slovo ale měli opět domácí a stejný hráč, Jiří Hofer zaznamenal hattrick v utkání a zasloužil se o to že domácím zůstali všechny body: 3-1.

Další branky už k vidění nebyli, a tak naše odjížděli bez bodů.

Dorost: 10. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 7. 10. 2023
⚽️ AFK Sadská – TJ Sokol Stratov 3-1 (1-0)
🥅 Branky: 42. Hofer Jiří, 56. Hofer Jiří, 77. Hofer Jiří – 62. Rovnaník Karel
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/afk-sadska-stratov-litol-b/

———————————————————————————————————————

Mladší přípravka po dvou týdnech hostila turnaj na Stratovském hřiště a opět se předvedla ve skvělém světle a celý turnaj opět ovládla bez porážky!

Výsledky:
Kostomlaty/Stratov – Milovice A 5-2
Kostomlaty/Stratov – Ostrá 9-0
Kostomlaty/Stratov – Loučeň 9-2
Kostomlaty/Stratov – Struhy 23-1
Kostomlaty/Stratov – Všechlapy 12:1
Kostomlaty/Stratov – Milovice B 8-3

V neděli naši nejmladší borci ze Stratova/Kostomlat absolvovali další turnaj, který se konal na domácí půdě ve Stratove. Za dosti chladného počasí se hrálo opět 6 zápasů na 3 hřištích. Naši hráči a hráčky zvládli turnaj skvělé a opět ho ovládli. Děkuji moc všem.

Hodnotil turnaj trenér mladší přípravky David Kubín

Mladší přípravka – turnaje podzim 2023
📅 8. 10. 2023
🏆 Umístění: 1. Místo!
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/turnaj-stratov/

———————————————————————————————————————

Muži v neděli zavítali do Semic, kde se čekal duel s místním béčkem, vyrovnané utkání nakonec vyústilo asi ve spravedlivou remízu.

Od začátku bylo jasné, že nás nečeká jednoduché utkání. Přesto jsme se do prvních vážnějších šancí propracovávali spíše my, ale v rámci zakončení nebo finální fáze jsme nebyli přesní. Domácí se připomenuli rychlým útokem po pravé straně a míč, který prošel do našeho vápna skončil slabou střelou, se kterou náš brankář neměl problém. V 17. minutě jsme už šli do vedení nadvakrát se proti domácímu brankáři dokázal prosadit Maty Pařízek: 0-1! Domácí hrozili zejména po rychlých brejcích a dlouhých balónech za obranu. To naše obrana dobře hlídala. Ve 35. minutě se domácí záložník po velmi sporném zpracování rukou dostal k míči ve středu hřiště, kdy dokázal proskočit mezi třemi našimi hráči a dostal ve středu hřiště obrovský prostor, který z 20 metrů zakončil střelou, kterou Kaucký vytlačil na tyč od které se míč odrazil do naši branky: 1-1. Do konce poločasu se už nic závratného nestalo a tak jsme šli do kabin za nerozhodného stavu.
Domácí měli velmi dobrý vstup do druhého poločasu a po sérii rohů se trestuhodně nehlídaný nejnebezpečnější soupeřův hráč Macháček dostal sám k hlavičce, kterou „koníčkem“ o zem poslal do pravého horního rohu naši branky: 2-1. Domácí poté předvedli několik nesportovních věcí a faulů, které ovšem rozhodčí naprosto ignoroval. Ani to ovšem domácím nepomohlo a my jsme zásluhou Matyho Poborského, který utaženou ranou z vápna vyrovnal utkání: 2-2. Poté se již moc nehrálo a hra byla hodně přerušována.

Utkání, ve kterém jsme vedli a následně prohrávali nakonec vyústilo v remízu a pro nás tedy ztrátu dvou bodů.

Muži „A“: 9. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 8. 10. 2023
⚽️ AFK Semice „B“ – TJ Sokol Stratov „A“ 2-2 (1-1)
🥅 Branky: 17. Pařízek Matěj, 80. Poborský Marek Matyáš – 35. Stelmashchuk Artur, 63. Macháček Pavel
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/afk-semice-b-tj-sokol-stratov-4/

———————————————————————————————————————

Béčko doplněné o dorostence nevyzrálo na domácí Drahelice a odvezlo si tak porážku 2-0.

Nedělní utkání béčka mělo první test i našeho krycího se zápasu v rámci béčka i áčka ve venkovním prostředí a ve stejný čas, proto béčko přes absence pozvalo k zápasu i dorostence. V rámci prvního poločasu se odehrálo vyrovnané utkání a branka k vidění nebyla.
První branka přišla sedm minut po poločase, v 52. minutě se prosadil domácí David Červený: 1-0. O dalších deset minut později to byli opět domácí, kdo dokázal dostat míč do branky: 2-0. Třetí branka už k vidění v utkání nebyla a naše béčko tak odjelo z Drahelic bez bodů.

Muži „B“: 10. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 8. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Drahelice – TJ Sokol Stratov „B“ 2-0 (0-0)
🥅 Branky: 52. Červený David, 62. Landyš Dominik
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-drahelice-tj-sokol-stratov-b-2/

———————————————————————————————————————

Přípravka se představila během pondělního odpoledne na hřišti soupeře jako všechna stratovská mužstva. Padající kapky našim přáli dvě třetiny utkání, nakonec domácí utkání otočili a zvítězili.

„Za deštivého počasí naši borci jeli na mokrou půdu do Poříčan. Chvilkami to připomínalo koupaliště, ale naši si se srdnatě dvě třetiny rvali o každý centimetr hrací plochy. Do třetí třetiny jsme šli za stavu 6-7 pro nás. Bohužel pak přišla některá zranění, a tak jsme byli nuceni zamíchat sestavou jak nejlépe to šlo, nicméně si to vše vybralo daň a našim došli v poslední části utkání síly a to nakonec vedlo až k obratu domácích v jejich prospěch na konečných 14-8. „

„Kromě ostřejšího počasí bylo v soupeřově týmu i pár ostřejších hráčů, a to nás trochu rozhodilo. V kombinaci s únavou a dírami v sestavě nás začal soupeř přehrávat, ačkoliv to tak v první polovině nebylo. „

Okomentovali utkání trenéři starší přípravky Tomáš Říha a Vojta Zbranek. 

Starší přípravka: 6. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 9. 10. 2023
⚽️ SK Poříčany – TJ Sokol Stratov 14-8
🥅 Branky: 4x Dominik Hanzl, 2x Dominik Brablík, 2x Jirka Korec
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sk-poricany-stratov/

———————————————————————————————————————

V následujících zápasech v sobotu dopoledne představí dorost v Drahelicích, Áčko poté v sobotu odpoledne doma přivítá Kovanice. Béčko se v neděli představí doma proti Strakám „B“ a víkend zakončíme v pondělí doma se starší přípravkou, která přivítá Polaban!

📅 Sobota 14. 10. 2023 – dorostenci podruhé zavítají na hřiště soupeře, tentokrát do Drahelic. Utkání začne v 10:15!
📅 Sobota 14. 10. 2023 – áčko přivítá v domácím prostředí soupeře z Kovanic, na utkání se můžete těšit od 15:30!
📅 Neděle 15. 10. 2023 – béčko se představí v domácím prostředí, kde vyzve Straky „B“ od 10:15!
📅 Pondělí 16. 10. 2023 – starší přípravka uzavře víkend doma, kde vyzve Polaban od 16:30!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..