Menu Zavřeno

Výsledky 43. víkendu!

Výsledkový souhrn je po dvoutýdenní pauze zpět a s ním i výsledky uplynulého víkendu! V tomto týdnu na nás čekala porce domácích zápasů, kdy se všechna naše mužstva představila na domácí půdě. Vše tradičně odstartovali dorostenci, které čekal poslední zápas podzimní části proti Semicím. Muži „A“ poté odpoledne přivítali doma v derby utkání Milovické béčko. Nedělní dopoledne mělo na programu své utkání také béčko, které čekalo v dalším derby tentokrát béčko Lysé. Vše uzavřeli pondělním utkáním starší přípravka, která přivítala Slovan Poděbrady.

Dorostenci si poslední utkání užili, i když především tedy jeho druhou část, kdy soupeři nasázeli 6 branek!

V rámci prvního poločasu se v utkání dorostu nikdo nedokázal prosadit, a proto přeskočíme hned na druhý poločas ve kterém padlo 8 branek! Zápas byl asi inspirací pro utkání Bundesligy, kde také padlo 8 branek ve druhém poločase, ale zpět k utkání dorostu.
Ve druhém poločase jsme se prosadili již v 49. minutě, kdy se o první branku postaral Marek Budňák: 1-0. O dvě minuty později bylo ještě veseleji, to se zaznamenal svou první branku v utkání Karel Rovnaník: 2-0. Hosté odpověděli podobnou mincí o dvě minuty bylo sníženo, když se prosadil hostující Keltner: 2-1. V 58. minutě se prosadil David Černý a vrátil našim barvám dvoubrankové vedení: 3-1. V 63. minutě přidal další branku Karel Rovnaník: 4-1. Hostům se podařilo snížit zásluhou Hochmana: 4-2. V 69. minutě utkání zaznamenal hattrick Karel Rovnaník: 5-2. A poslední slovo měl dvě minuty před koncem utkání Pepa Louda: 6-2!

Dorost si tak s chutí zastřílel ve druhém poločase a zaznamenal vysokou výhru 6-2!

Dorost: 3. kolo – Okresní přebor – skupina „B“
📅 28. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Semice 6-2 (1-0)
🥅 Branky: 49. Budňák Marek, 51. Rovnaník Karel, 58. Černý David, 63. Rovnaník Karel, 69. Rovnaník Karel, 88. Louda Josef – 53. Keltner Filip, 67. Hochman Jan
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-litol-b-afk-semice/

———————————————————————————————————————

Áčko v derby utkání přivítali na domácí půdě béčko Milovic a zvládli roli favorita a vyprovodili soupeře bůrem.

Výsledek zápasu ovšem z prvních minut nevypadal vůbec tak jednoznačně a hosté byli aktivní, a dokonce se jim po zbytečné ztrátě míče a následné chybě při bránění hostujících hráčů dokazál podařila vstřelit branka o kterou se postaral Vojta Tangl, když na zadní tyči nikým nehlídají uklidil přízemní centry prakticky do odkryté branky: 0-1. O dvě minuty jsme se se štěstím dokázali vrátit do utkání, když po centru od rohového praporku se kuriózně a k překvapení všech na hřišti prosadil hostující kapitán Vojtíšek, který ovšem nešťastně zamířil do vlastní branky: 1-1. Po tomto gólu už jsme začali hrát svou hru a hosté do šancí prakticky nepouštěli. Ve 32. minutě jsme šli zaslouženě do vedení, když se prosadil Honza Vlach: 2-1. Poté jsme měli ještě další šance, v podání Vlacha a Bureše, ty jsme ale proměnit nedokázali, a tak jsme šli za stavu 2-1 do kabin.

Druhý poločas už byl výhradně v naší řežii, kdy jsme kontrolovali hru. Třetí naší čtvrtou branku v utkání přidal v 54. minutě Matěj Pařízek po pěkné střele na zadní tyč: 3-1. V 66. minutě po spolupráci stoperské dvojice Tom Jarolím – Mišák Horvát, se druhý jmenovaný prosadil hlavičkou, po pěkném centru od rohového praporku: 4-1. O poslední branku se postaral David Černý dvě minuty před koncem utkání, když krásnou střelou zpoza vápna nejprve otřel míč o břevno a následně i o tyč hostující branky: 5-1.

Muži „A“: 13. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 28. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov „A“ – AFK Milovice „B“ 5-1 (2-1)
🥅 Branky: 15. Vojtíšek Rudolf (vlastní), 32. Vlach Jan, 54. Pařízek Matěj, 66. Horvát Michal, 83. Černý David – 13. Tangl Vojtěch
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-afk-milovice-z-s-b-3/

———————————————————————————————————————

Béčko se představili doma v také v derby, tentokrát proti béčku Lysé. Vyrovnané utkání skončili nakonec remízou 2-2.

Do utkání jsme vstoupili lépe a o první branku se postaral Honza Poborský ve 20. minutě: 1-0. Další branka v rámci prvního poločasu k vidění již nebyla a tak jsme šli za jednobrankového vedení do poločasu.

Vstup druhého poločasu vyšel lépe hostům, v 53. minutě se dokázal prosadit Julius Horváth a srovnal utkání: 1-1. O další branku se postarali opět hosté v 72. minutě se prosadil Jakub Horvát a postaral se o obrat v utkání. Poslední slovo měli ale opět naši, když se o pět minut později vstřelil branku Jirka Pačesný a uzavřel tak skóre utkání na konečných: 2-2.

Muži „B“: 13. kolo – IV. třída – skupina „A“
📅 29. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov „B“ – TJ Slovan Lysá n/L „B“ 2-2 (1-0)
🥅 Branky: 20. Poborský Jan, 77. Pačesný Jiří – 53. Horváth Julius, 72. Horvát Jakub
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-b-tj-slovan-lysa-n-l-b/

———————————————————————————————————————

Poslední utkání tohoto víkendu odehrála starší přípravka, když se představila na domácí půdě, kde přivítali soupeře z Poděbrad. Naši nakonec podlehli vyspělejšímu soupeři z Poděbrad 2-20.

Starší přípravka: 9. kolo – Okresní soutěž – skupina „B“
📅 30. 10. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – Slovan Poděbrady 2-20
🥅 Branky:
📙Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-slovan-podebrady-5/

———————————————————————————————————————

V následujících zápasech v sobotu dopoledne představí dorost v Drahelicích, Áčko poté v sobotu odpoledne doma přivítá Kovanice. Béčko se v neděli představí doma proti Strakám „B“ a víkend zakončíme v pondělí doma se starší přípravkou, která přivítá Polaban!

📅 Sobota 4. 11. 2023 – áčko zavítá k zápasu podzimu na hřiště stoprocentní Kostelní Lhoty, utkání začít ve 14:00!
📅 Sobota 4. 11. 2023 – béčko se představí ve venkovním prostředí na hřišti prvníhu Chrástu od 14:00!
📅 Neděle 5. 11. 2023 – poslední ze série turnají mladší přípravky nás čeká v Milovicích od 9:00!
📅 Pondělí 6. 11. 2023 – starší přípravka uzavře víkend venku, když zavítá na hřiště do Sadské od 15:30!

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujících utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..