Menu Zavřeno

2. kolo – III. A třída – dospělí

Stratov – Milovice „B“ 1-1 (0-0)

Branka Stratova: 66. Jarolím (1-0)

Ve druhém kole jsme se poprvé představili na domácím hřišti a hned v derby proti rezervě sousedních Milovic. Naše sestava doznala oproti poslednímu utkání hned pěti změn. Z osobních důvodů nám chyběli středopolaři Jelínek a Světlý, v útoku Schneider a nakonec zranění nedovolilo nastoupit od začátku ani našemu kapitánovi Jarolímovi. Do sestavy se tak premiérově dostala nová akvizice Poborský, který nahradil Schneidera a také Bošina, jenž nahradil našeho kapitána na pozici stopera. Do obrany se vrátil Šach a ve středu pole nahradil Jelínka Krejčík. Poslední změnou pak byla výměna Vlacha za Valtera na kraji zálohy.

Do utkání vstoupila obě mužstva bojovně a tak se hra odehrávala především ve středu hřiště. K vidění bylo hodně nepřesností na obou stranách a šancí bylo v první půli viděno pomálu. Naše náznaky končily většinou v předfinální fázi nepřesnou přihrávkou a tak za zmínku stojí snad jen střela zpoza vápna od Pařízka, se kterou si ale bez problému poradil gólman hostí Veselý. Z křídel jsme se dostávali k centrovaným míčům, ale bohužel pro nás, jsme nacházeli buď gólmana nebo obránce soupeře. Hosté se uchylovali především k dlouhým míčům za obranu, ale ty celkem s přehledem sbírali naši stopeři, především skvěle pozičně hrající Bošina, který vyhrál snad všechny hlavičkové souboje. Hosté tak v první půli vyprodukovali jen jednu slabou střelu ze 30 metrů, se kterou Kaucký v bráně neměl problém. Nejvážnější a největší příležitost prvního poločasu nakonec přišla od soupeře, kdy jsme po špatné rozehrávce na polovině soupeře ztratili míč a hostující útočník se z boku řítil sám na naši branku. S dobrou střelou si ovšem poradil gólman Kaucký. Do kabin se tak šlo za bezbrankového stavu.

V kabině jsme si řekli, co bychom měli změnit, jak hrát a druhý poločas jsme se zlepšili. Měli jsme několik výborných náběhů po levé straně od agilního Nováka, který si několikrát poradil se soupeři, ale bohužel jeho centrované míče naše hráče nenašli. V 50. se střelou z 25 metrů prezentoval Poborský, ale branku netrefil. Hosté se osmělili v 58., kdy se po centru z levé strany sám před naší bránou objevil hostující záložník, ale k našemu štěstí z malého vápna hlavičkou bránu přestřelil. V 65. se na hřiště dostal Jarolím, který nahradil Bošinu a hned vzápětí po minutě pobytu na hřišti se zapsal mezi střelce. Postavil se k přímému kopu pár metrů za polovinou hřiště, na jeho skvěle kopnutý centr nabíhal Vlach a svým pohybem dokonale zmátl hostujícího gólmana a míč nakonec nikým netečovaný skončil až v hostující bráně: 1-0. Hosté se pak dostali k několika standardním situacím, v 73. jsme si nepohlídali rychlou rozehrávku a hosté se dostali k centru. Gólman Kaucký nepředvedl nejjistější zákrok a balón mu vypadl do skrumáže, kde se po několika odrazech dostal mezi naše hráče, kde jsme se bohužel trestuhodně nedohodli a odkop Krejčíka z malého vápna trefil vracejícího se Šacha, od kterého se míč odrazil do vlastní sítě: 1-1. V závěru zápasu jsme se snažili zápas zvrátit v náš prospěch, ale už jsme si bohužel gólovou příležitost nedokázali vytvořit. Zápas tedy skončil dělbou bodů.

V dalším utkání se představíme tentokrát venku na hřišti Kamenného Zboží, kde se pokusíme o zisk první výhry v sezóně. Utkání se odehraje v sobotu 5. 9. 2020 od 17:00 a všechny naše příznivce srdečně zveme.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov01Remíza
AFK Milovice z.s. „B“01Remíza


Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
29. 8. 2020 17:00 III. třída skupina "A" 2020-2021


TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
8Bošina Jaroslav 77 Obránce
22Šach Jakub Obránce 73'
15Valter Vít 18 Záložník
16Tržický Ondřej Záložník
10Krejčík Adam 23 Záložník
19Novák Lukáš Záložník
11Pařízek Matěj Útočník
12Poborský Jan 2 Útočník
77Jarolím Tomáš 8 Obránce 66'
2Vlach Jan 12 Útočník
18Holub Matouš 15 Záložník
7Prokeš Martin Záložník
3Kubín David Obránce
  1

AFK Milovice z.s. „B“



Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..