Menu Zavřeno

Fotbalový prodloužený víkend a celkem šest odehraných utkání

Dvě utkání starší přípravky a dorostenců a také sobotní utkání mužů a včerejší středeční utkání mladší přípravky, to byl výčet všech utkání uplynulého prodlouženéh víkendu! Jak se nám v utkáním dařilo?

Starší přípravka odstartovala nabytý prodloužený víkend plný fotbalu. Naši zavítali v pátek 5.5. na soupeřovo hřiště do Křince. Vyspělejší domácí nedali našim příliš šancí v zápase a v utkání jsme nakonec podlehli vysoko 14-0.

Starší přípravka: 5. kolo – skupina o titul – jaro
⚽️ TJ Křinec – TJ Sokol Stratov 8-0 (14-0)
🥅 Branky Stratova: –
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-krinec-stratov/

Sobotní den patřil mužům, kteří přivítali v dalším místním derby, soupeře z Lysé a jejich „B“ tým. Tabulkově zdárně jasné utkání jsou možná ta nejhorší, a to se potvrdilo i v tomto případě.

Hosté přijeli s jasným cílem, a to rychlých brejků s využitím větru v zádech, což se jim v prvním poločase vyplácelo a hned v 6. minutě se krásnou střelou z 25 metrů prosadil Bartoloměj Horváth: 0-1. Hosté se zatáhli, a i nadále byli v prvním poločase nebezpečnější, když po dalším brejku hosté trefili tyč a následně i břevno naší branky. My jsme se v prvním poločase hledali a jen ztěžka jsme se dostávali do šancí, a tak hosté zcela zaslouženě v poločase vedli 0-1.
Po změně stran se situace otočila a hosté bez podpory povětrnostních podmínek prakticky do ničeho nedostávali a hra se odehrávala z větší části na jejich polovině. V 61. minutě jsme se dočkali zaslouženého vyrovnání, po pravé straně zatáhl míč do vápna Honza Vlach a předložím míč Lukáši Novákovi, který se uvnitř pokutového území nemýlil: 1-1. Nadále jsme se tlačili za vítězstvím, ale i hosté zahrozili z brejku, když se střelec první branky z půlky hřiště vydal na sólo, které nakonec skončilo rohovým kopem po dobré práci Kauckého a Kubína. Naše vytrvalost a chtíč zvrátit utkání nakonec rozhodla a v 89. minutě jsme se dočkali. Po sérii odrazů se míč ve vápně dostal k Martinu Syrovému, který svou pohotovostí a šťastným obloučkem otřel míč o tyč hostující branky, který zapadl za druhou tyč: 2-1. V závěru utkání se již nic dramatického nestalo, a tak všechny tři body zůstali doma.

Zdánlivě jasné utkání jsme zlomili až těsně v závěru, nicméně takováto vítězství jsou možná daleko cennější nežli jasná a vysoká vítězství. Velmi důležité tři body do tabulky!

Muži: 23. kolo – III. třída – skupina „A“
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Slovan Lysá n/L „B“ 2-1 (0-1)
🥅 Branky: 61. Novák Lukáš, 89. Syrový Martin – 6. Horváth Bartoloměj
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-tj-slovan-lysa-n-l-b-3/

Neděle byla v režii dorostenců a vloženého 7.kola. Kluci zavítali na horkou půdu do Sokolče, kde je čekal velmi náročný souboj s domácím sdruženým mužstvem Sokolče a Slovanu Poděbrad, kteří byli na druhé pozici tabulky.

Kluci měli výborný vstup do utkání, když se již v 6. minutě ujali vedení zásluhou Matyho Poborského z penalty: 0-1. Druhá branka v poločase padla sedm minut před hvizdem tedy v minutě 38. a opět se o ni postaral Maty Poborský, který připsal druhou branku v zápase: 0-2.
Ve druhém poločase jsme udeřili potřetí když se v 76. minutě prosadil Maty Chmelík: 0-3. A jelikož se domácím branku vstřelit nepodařilo, tak poslední slovo jsme měli opět my. V samotném závěru utkání v 89. minutě se prosadil ještě David Černý a uzavřel tak skóre tohoto utkání na 0-4.

Skvělý výsledek, zodpovědný výkon a tři body do tabulky. To je vizitka našich kluků z velmi náročného utkání.

Dorost: 7. kolo – Okresní přebor dorostu – skupina o postup
⚽️ Slovan Poděbrady/SK Sokoleč – TJ Sokol Stratov 0-4 (0-2)
🥅 Branky: 6. Poborský Marek Matyáš (pen.), 38. Poborský Marek Matyáš, 76. Chmelík Matyáš, 89. Černý David
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/slovan-podebray-sk-sokolec-sokol-stratov/

Pondělní sváteční den otevřeli opět dorostenci, kteří po nedělním vítězství přivítali v domácím utkání soupeře ze Semic.

Jednoznačné utkání, které naši ovládli prakticky již v prvním poločase, když se postupně trefili Theo Fajmon, následně Bert Novotný a první poločas uzavřel brankou kapitán Míša Bureš: 3-0.
Druhá půle pokračovala v naši režii a kluci přidali ještě další tři branky. Podruhé v utkání se trefil Bertík Novotný a dvě branky během sedmi minut připsal také Vojta Kalát. Hosté se prosadili v utkání v 74. když pouze kosmeticky upravovali skóre utkání.

Kluci potvrdili dobrou formu a hlavně výborné vítězství ze hřiště Sokolče a vyhoupli se na čtvrtou příčku své tabulky.

Dorost: 18. kolo – Okresní přebor dorostu – skupina o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Semice 6-1 (3-0)
🥅 Branky: 22. Fajmon Theodor, 26. Novotný Albert, 35. Bureš Michal, 62. Novotný Albert, 70. Kalát Vojtěch, 77. Kalát Vojtěch – 74. Adamec Jiří
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-afk-semice-2/

Sváteční pondělí měla na programu své další utkání také starší přípravka, která přivítala v derby vrstevníky z Milovic.  

„Starší přípravka prohrála doma derby s Milovicemi 2-12. Soupeř náš předčil aktivní hrou a kvalitou. Bohužel máme stále na čem pracovat, hlavu vzhůru jedeme dál.“ Dodal k utkání trenér David Kubín.

Starší přípravka: 6. kolo – skupina o titul – jaro
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Milovice 2-12 (0-7)
🥅 Branky Stratova: Šimon Holas a Víťa Korec
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/afk-milovice-11-stratov-2/

Středeční den patří mladší přípravce, která přivítala v domácím prostředí soupeře z Nymburského Polabanu.

„Mladší přípravka přivítala Polaban, který dosud nebyl poražen. Jak to, tak bývá, každá série jednou končí a naši borci vyhráli v tomto těžkém utkání 10-9, kdy výsledek ve svůj prospěch obraceli v posledních minutách zápasu! Nádherný zápas plný krásných akcí a branek na obou stranách skončil dobře v nás prospěch. Sláva našim dětem a čest soupeři, který byl šikovný a my uspěli díky naší touze a odhodlání po vítězství.“ S velkou radostí dadal trenér přípravky David Kubín.

Mladší přípravka: 4. kolo – skupina o titul – jaro 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – Polaban Nymburk 9-13 (4-9)
🥅 Branky Stratova: 4x Dominik Hanzl, 4x Víťa Korec, 2x Matěj Kubín
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-polaban-nymburk-3/

Děkujeme Všem, kteří dorazili podpořit naše mužstvva do našich soutěžních utkání!

#DYCKYSTRATOV

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..