Menu Zavřeno

Výsledkový servis 23. týdne

Dorostenci se představili v předposledním domácím utkání jarní části sezóny, kde se střetli se Slovanem Poděbrady. I přes několik velmi dobrých příležitostí jsme se v utkání branky nedočkali, a tak si dorostenci z utkání odnesli bod za remízu 0-0.

Dorost: 12. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – SK Slovan Poděbrady 0-0 (0-0)
🥅 Branky: –
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-slovan-podebrady-2/

Žáci v posledním jarním soutěžním utkání nestačili na domácí Chrást, kterému podlehli nejtěsnějším rozdíle 1-2. Za domácí se prosadil Antonín Potměšil, který otevřel utkání v druhé minutě. Druhou branku domácích si připsal Michal Peták. Za Stratovské barvy snižoval Martin Bureš.

Starší žáci: 20. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ SK Čechie Chrást – TJ Sokol Stratov 2-1 (1-0)
🥅 Branky: Potměšil A. (1-0), Peták M. (2-0) – Bureš M. (2-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/cechie-chrast-stratov-2/

Muži se představili v utkání proti druhému celku tabulky Sokolči na jejich hřišti. Naši sahali po cenném bodu, který odmítl v závěru rozhodčí, když nařídil velmi sporný pokutový kop pro domácí.

Ve velmi okleštěné sestavě s Jirkou Pačesným na hrotu a pouze dvěma dorostenci na střídačce nás nečekala žádná legrace. Domácí od začátku utkání byly aktivní a častěji na míči, což se dalo očekávat a také měli několik příležitostí v rámci prvního poločasu. Nicméně branku se jim nepodařilo vstřelit a tak se potvrdilo pravidlo nedáš dostaneš. Nabídnutý pokutový kop z 32. minuty si vzal na starost Michal Kubín a s přehledem proměnil: 0-1. Domácí po obdržené brance nic neměnili a stále byli aktivní a nakonec se jim v samém závěru utkání podařilo vyrovnat, když se prosadil Miroslav Němec: 1-1. Do poločasu jsme tak šli za příznivého remízového stavu.
Druhý poločas byl obrázek hry nadále obdobný, domácí na míči a my hrozili z rychlých protiútoků. Další branka nakonec skončila v naší síti, po rychlé akci po rohovém kopu se prosadil Jiří Čáp: 2-1. Nám se podařilo opět vyrovnat v 65.minutě, když se zblokované střele z volného přímého kopu dostal k míči Martin Syrový a svou pohotovou ranou zaskočil domácí: 2-2. Domácí poté několikrát ztroskotali neschopností proměnit vyložené šance. Nám se podařilo dostat do vedení, když se prosadil Vojta Kalát velmi pěknou akcí, radost mu ovšem překazil odpískaný ofsajd. Když už se vše schylovalo k remízovému konci, tak se po kontaktu na hranici našeho vápna dostal do akce sudí, který s několika vteřinovou prodlevou k našemu překvapení odpískal pro domácí pokutový kop. I přes naše protesty, verdikt zůstal a domácí tak využili příležitost a v 89. minutě proměnili pokutový kop: 3-2 My jsme se už v závěru utkání do žádné šance nedostali, a tak jsme odjeli zklamaní a podráždění po sporné penaltě bez bodů.

Muži: 12. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ SK Sokoleč „B“ – TJ Sokol Stratov 3-2 (1-1)
🥅 Branky: 45. Němec M. (1-1), 56. Čáp J. (2-1), 88. Šmejkal F. – z pen. (3-2) – 32. Kubín M. – z pen. (0-1), 65. Syrový M. (2-2)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sk-sokolec-b-tj-sokol-stratov/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..