Menu Zavřeno

Výsledkový servis 22. týdne

Přípravka svou první výhrou v soutěžním utkání zachraňovala špatný výsledkový víkend.

Dorostenci minulý víkend neodehráli, jelikož soupeř nepřijel, nyní čekala naše kluky nelehké utkání na půdě soupeře z Nepolis, které bohužel nezvládli a odvezli si porážku 0-2. Zápasová pauza našim příliš neprospěla. Po vyrovnaném prvním poločase, kdy žádná branka nepadla se jako první v utkání prosadili domácím zásluhou Josefa Volejníka v 69. minutě: 1-0. Pojistku domácím přidal v 80. minutě Ondřej Jelínek: 2-0. V utkání jsme tak přišli nejel o body, ale také o kapitána Šorala, který si poranil v utkání koleno.

Dorost: 11. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ TJ Sokol Nepolisy – TJ Sokol Stratov 2-0 (0-0)
🥅 Branky: 69. J. Volejník (1-0), 80. O. Jelínek (2-0)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-nepolisy-sokol-stratov-2/

Žáci se v domácím prostředí představili bez několika opor a bohužel musela překousnout první porážku v sezóně. Když nestačili na soupeře ze Struh a prohráli 2-4.

Naši prohrávali v utkání záhy, když se ve 4. min prosadil hostující David Kučera: 0-1. Hosté zaznamenali další branku ve 12. min, kdy se prosadil Jan Piksa: 0-2. Naši dokázali do poločasu odpovědět zásluhou Davida Bendla, který snížil v 31. min: 1-2. Našim se povedl vstup do druhého poločasu a byl to opět David Bendl, který zařídil srovnání utkání: 2-2. Poslední slovo ale v utkání měli hosté, a to konkrétně Tomáš Piksa, který se prosadil nejprve v 52. minutě: 2-3 a utkání poté uzavřel stejný hráč v 60. minutě: 2-4.Naši si tak připsali první porážku v sezóně a jejich neporazitelnost tak trvala krásných 18 utkání v řadě! Obrovská gratulace našim žákům, které ani tato porážka mrzet nemusí, jelikož první příčku už jim poslední kolo před koncem nikdo vzít nemůže.

Starší žáci: 19. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Struhy 2-4 (1-2)
🥅 Branky: 31. Bendl D. (1-2), 40. Bendl D. (2-2) – 4. Kučera D. (0-1), 12. Piksa J. (0-2), 52. Piksa T. (2-3), 60. Piksa T. (2-4)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-sokol-struhy-3/

Naši střídají výkony jako na houpačce, nicméně body to opět nepřineslo a naši prohráli další utkání, tentokrát podlehli rezervě Semic 0-1.

Utkání které nebylo příliš atraktivní a oba celky měli problém se prosadit v koncovce. V rámci prvního poločasu jsme více kontrolovali hru a hosté spoléhali na rychlého Macháčka v jejich útoku. Toho se naší obraně dařilo kontrolovat a nepouštěli je do svých typických akcí. A když se ani nám nepodařilo přes značné držení míče prosadit, šlo se do poločasové přestávky za bezbrankového stavu.Ve druhé půli se obraz hry příliš nezměnil, až na jednu situaci, když se do férového souboje tělo na tělo dostal Kubín a Macháček, po kterém skončil na zemi hostující útočník a rozhodčí se asi k překvapení všech rozhodl písknout pokutový kop. I přes protesty našich hráčů ovšem sudí svůj verdikt nezměnil a k penaltě se postavil Oliinyk Sviatoslav a bez problému proměnil: 0-1. My jsme soupeře nadále tlačili, ale brankou žádná akce neskončila. A tak jsme si připsali další porážku – tentokráte, ale po velmi přísné a sporné penaltě.

Muži: 10. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Semice „B“ 0-1 (0-0)
🥅 Branky: 56. Oliinyk S.– z pen (0-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-afk-semice-b-3/

Pondělí odpoledne patřilo již tradičně naší přípravce. Ta si připsali historický úspěch, když dokázala zvítězit v prvním mistrovském utkání sezóny. Doma si naši nejmladší v poslední soutěžním utkání jara poradili s hostujícím Hrubým Jeseníkem vysoko 7-3!

Na výsledku velkou zásluhu kapitán Šimon Holas, který v tomto utkání zaznamenal celkem 4 branky! O další tři branky se poté podělili Dominik Bráblík, Dominik Hanzl a poslední skórujícím byl Pepino Hrázský! Své nejlepší vystoupení si tak naši schovali na poslední utkání jara a zcela zaslouženě si připsali svou soutěžní výhru! Velká gratulace kluci a holky!

Přípravka: 6. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Hrubý Jeseník 7-3
🥅 Branky: 4. Holas Šimon, 5. Holas Šimon, 22. Holas Šimon, 43. Brablík Dominik, 44. Hanzl Dominik, 49. Hráský Josef, 52. Holas Šimon
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-tj-hruby-jesenik/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..