Menu Zavřeno

Výsledkový servis 21. týdne

Páteční odpoledne patřilo přípravnému utknání naší přípravky, která přivítala doma v přátelském utkání Kostomlaty. Velmi dobrý výkon a pět vstřelených branek znamenalo, že si naši připsali výhru v poměru 5-1.

Přípravka – přátelské utkání
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Kostomlaty n/L 5-1

Sobota měla patřit našim dorostencům, ti ovšem bohužel ke svému utkání nenastoupili, jelikož soupeř ze Sokolče na utkání nedorazil a tak naši zaznamenali výhru a tři body do tabulky díky kontumaci 3-0.
Dorost: 10. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – SK Sokoleč 3-0 kontumace
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-sk-sokolec-2/

Muži se představili v nedělním dopoledne v derby proti Ostré „B“ na jejich hřišti, dva velmi rozdílné poločasy nakonec lépe zvládli domácí a slavili vítězství 3-2!

Domácí vstoupili do utkání lépe, když po se po čtvrt hodině hry po rohovém kopu prosadil domácí Radim Sedlák: 1-0. Nám se podařilo rychle odpovědět, po rychlé akci po levé straně a následné skrumáži v pokutovém území domácích se nejlépe zorientoval Fanda Schneider a dotalačil míč do sítě: 1-1. Radost z vyrovnání nám ovšem dlouho nevydržela, o 3 minut později domácí dobře zakombinovali na naší levé straně a po šikovném prostrčení do vápna se rychlou ranou k tyči prosadil domácí Jakub Kadeřábek a domácí si opět vzali své vedení zpět: 2-1. Vyrovnání na kopačkách měl opět Fanda Schneider, který se dostal za obranu soupeře a ze strany se dostal do úniku, který zakončil chytrým lobem. Bohužel pro nás míč skončil pouze na tyči domácí branky. V samotném závěru domácí měli příležitost z rohového kopu, hlavička domácího hráče ale skončila pouze těsně nad naši brankou a tak se do kabin šlo za stavu 2-1.
Druhý poločas jsme převzali otěže utkání a domácí jsme „zamknuly“ na jejich polovině. Držení míče a tlak který jsme si vytvořili ovšem nevedl ke gólovému zakončení – chyběla nám přesnost, lepší řešení finální situace. Logicky poté přišla chyba, když Patrik Horvát nešťastnou krátkou domů vyslal do samostatné akce Radka Dozorce a ten vyběhnutého Kauckého chytře přehodil: 3-1. V 80. minutě po dlouhém nákupu za obranu se k propadlému míči dostal Radek Novák a míč dosloval donesl do branky: 3-2. V závěru utkání jsme se snažili o vyrovnání ale ztroskotali jsme na nepřesnoti a tak jsme si připsali třetí porážku v řadě.

Muži: 10. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ S.S. Ostrá „B“ – TJ Sokol Stratov 3-2 (2-1)
🥅 Branky: 15. Sedlák R. (1-0), 21. Kadeřábek J. (2-1), 75. Dozorec R. (3-1) – 18. Schneider F. (1-1), 80. Novák R. (3-2)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sportovni-sdruzeni-ostra-b-tj-sokol-stratov/

Žáci zvládli další velmi těžké utkání ve venkovním prostředí proti asi největšímu konkurentovi ze skupiny Slovanu Poděbrady. Po vyrovnaném utkání naši odvezli cenné vítězství 1-2!

V utkání se prosadil za domácí Jan Urbánek a za naše barvy se trefil David Herajn a druhou branku přidal Martin Bureš. Díky tomuto vítězství se žáci zase o kus přiblížili k sezóně bez porážky. Následující poslední dvě kola kde naši změří síly se Struhy v domácím prostředí a poslední utkání je čeká další nepříjemný soupeř Chrást – se kterým jako jedinným soupeřem remizovali.

Starší žáci: 18. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ Slovan Poděbrady – TJ Sokol Stratov 1-2 (0-0)
🥅 Branky: Urbánek Jan – Herajn David, Bureš Martin
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/slovan-podebrady-stratov-2/

Pondělní odpoledne v klasickém čase 17:30 naše přípravka přivítala mnohem vyspělejšího a staršího soupeře z Cidlinské, FA i přes velkou snahu ovšem naši podlehli soupeři 0-17.

Přípravka: 5. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ TJ Sokol Stratov – Cidlinská, FA 0-17
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-cidlinska-fa/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..