Menu Zavřeno

Výsledkový servis 20. týdne

O předvíkendový „předkrm“ se postarali kluci a holky z mladší přípravky v rámci pátečního odpoledne, když ve svém dalším přátelském utkání se postavili soupeři ze Všejan a ve druhém vzájemném střetnutí si připsali své druhé vítězství !

Mladší přípravka – přátelské utkání
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Všejany 4-2

Sobotní fotbalový den odstartovali dorostenci, když zavítali na hřiště suverénních sršňů z Litole. Naši nakonec podlehli velmi silnému soupeři na jeho hřišti 5-1.

Domácí vstoupili do domácího utkání velmi aktivně a hned ve druhé minutě zápasu se prosadil Václav Haken: 1-0. Další branka přišla ve 27. min , když se prosadili opět domácí tentokrát Jakub Řehák: 2-0. Stejný hráč se postaral o čtyři minuty o třetí branku domácích: 3-0. Za tohoto stavu se také šlo i do poločasové přestávky. Druhou půli načali domácí podobně jako v prvním poločase, tentokrát branku vstřelili po čtyřech minutách druhé půle, tedy ve 49. minutě se prosadil domácí Martin Šubrt: 4-0. Naši dokázali snížit zásluhou Vojty Kaláta, který se dokázal prosadit z pokutového kopu v 60. minutě utkání: 4-1. Poslední slovo ale měli nakonec domácí, když dvě minuty před koncem řádné hrací doby se prosadil Leoš Rozlivek a uzavřel tak skóre utkání na konečných 5-1.

Dorost: 9. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ FK Litol, mládež – TJ Sokol Stratov 5-1 (3-0)
🥅 Branky: 2. Haken V. (1-0), 27. Řehák J. (2-0), 31. Řehák J. (3-0), 49. Šubrt M. (4-0), 88. Rozlivek L. (5-1) – 60. Kalát V. – pen. (4-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/fk-litol-mladez-sokol-stratov-2/

Druhé sobotní soutěžní utkání měli na svých bedrech žáci, ti pokračují ve skvělé sezóně a přisali si další výhru tentokrát zvítězili dvouciferným rozdílem.

Poločasové skóre 4-0 otevřel v 8. minutě utkání Ondra Rýpar: 1-0. O tři minuty později se prosadil Dalibor Miklis: 2-0. Další branku vstřelil opět Dalibor: 3-0. Poslední branku poločasu vsítil Kuba Horvát, když se prosadil 5 minut před půlí: 4-0. Ve druhém poločase se hned v první minutě prosadil Ondra Rýpar: 5-0. Poté se dvakrát prosadil David Herajn, nejprve v 41. minutě: 6-0 a poté ve 45. minutě: 7-0. Hattrick uzavřel Dalibor Miklis v 55. minutě: 7-0. Další hattrick byl zkompletován v 58. minutě se totiž prosadil Ondra Rýpar: 9-0 a hned o minut později přidal i svou čtvrtou branku v utkání: 10-0. Dalibor Miklis nezůstal pozadu a také vstřelil svou čtvrtou branku v utkání v 62. minutě: 11-0. O další minutu později se prosadil poprvé v utkání Tomáš Muller: 12-0. Poslední slovo měl Michal Bráblík, když svou brankou uzavřel skóre na konečných: 13-0. Skvělý výkon našich žáků, vyšperkovali Dalibor Miklis a Ondra Rýpar, když oba vstřelili v utkání po čtyřech brankách!

Starší žáci: 17. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Třebestovice 13-0 (4-0)
🥅 Branky: 8. Rýpar O. (1-0), 11. Miklis D. (2-0), 14. Miklis D. (3-0), 30. Horvat J. (4-0), 36. Rýpar O. (5-0), 41. Herajn D. (6-0), 45. Herajn D. (7-0), 55. Miklis D. (8-0), 58. Rýpar O. (9-0), 59. Rýpar O. (10-0), 62. Miklis D. (11-0), 63. Müller T. (12-0), 67. Brablík M. (13-0)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-sokol-trebestovice-2/¨

Nedělní odpoledne patřilo mužům, ti své domácí utkání nezvládli a poprvé na jaře doma ztratili body, tentokrát s poledním týmem ze Slovče vysoko 3-6.

Hosté vstoupili do utkání velmi aktivně a hlavně efektivně, když dokázali potrestat většinu našich chyb. O první branku v utkání se tak postarali právě hosté v 8. minutě se po naši ztrátě míče na polovině soupeře dostal do šance Jaroslav Mašinda a bodlem poslal míč na zadní tyč naši branky: 0-1. Druhá branka padla o dvě minuty později a opět do naši sítě, po rychlé akci na pravé straně se do šance dostal Radek Veselý a když se v úrovni penalty objevil sám s míčem u nohy, neomylně poslal míč na vzdálenější tyč: 0-2. Třetí branka utkání padla o tři minuty později, když se nám po krásné kombinaci, podařilo dostat míč k Víťovi Valterovi a ten se v zakončení nemýlil: 1-2. O dalších pár minut mohlo být srovnáno, ale skórující Matěj Pařízek byl bohužel v offsidu. Hosté trestali naše chyby v rozehrávce po jedné takové se hosté dostali do přečíslení a svou šanci zužitkovali, když se z voleje krásně trefil podruhé v utkání Radek Veselý: 1-3.
Do druhé půle jsme chtěli vstoupit aktivně a utkání zvrátit, to se nám ovšem nepodařilo, jelikož jsme hned tři minuty po přestávce obdrželi čtvrtou branku. Krásnou střelou z volného přímeho kopu se prosadil Aleš Langr, přesto tento gól jde za Kauckým, který nebyl v úplně nejlepším brankářském postavením: 1-4. My jsme se nadále snažili s utkáním něco udělat, nicméně hosté opět trestali naše chyby. Po další z nich se prosadil opět Aleš Langr: 1-5. V 81. jak jinak po další chybě se do šance dostal Radek Veselý a šikovně si poradil se svým zakončením: 1-6. Nám se nakonec podařilo v utkání ještě dvakrát prosadil nejprve se nejlépe zorientoval po standardní situaci Michal Kubín a dopravil míč do sítě soupeře: 2-6. Poslední branku utkání vsítil Radek Novák, když po sériích odrazů se míč dosloval došoural do branky soupeře: 3-6. My jsme si tak připsali první porážku v domácím prostředí a odevzdali jsme soupeři po našich chybách tři body.

Muži: 9. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Sloveč 3-6 (1-3)
🥅 Branky: 13. Valter V. (1-2), 87. Kubín M. (2-6)l, 89. Novák R. (3-6) – 8. Mašinda J. (0-1), 10. Veselý R. (0-2), 40. Veselý R. (1-3), 48. Langr A. (1-4), 76. Langr A. (1-5), 81. Veselý R. (1-6)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-tj-sokol-slovec/

Pondělní odpoledne bylo opět v režii naší přípravky, která se tentokrát představila na hřišti soupeře z Přerova. Naši posbírali další cenné zkušenosti a odvezli si porážku 9-2. Za naše barvy se prosadili Dominik Hanzl a Matěj Kubín!

Přípravka: 4. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ TJ Sokol Přerov n/L – TJ Sokol Stratov 9-2
🥅 Branky Stratova: Dominik Hanzl, Matěj Kubín
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-prerov-nad-labem-stratov/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..