Menu Zavřeno

Výsledkový servis 19. týdne

Sobotní fotbalový den měli započít dorostenci, ti nakonec ovšem své utkání neodehráli jelikož hosté z Cidlinské FA v pátek volali, že nedají své mužstvo dohromady a v sobotu tak nedorazí. Okresní fotbalový svaz rozhodl o kontumaci toho utkání v prospěch našeho dorostu.

Dorost: 8. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – Cidlinská, FA 3-0 (kontumace)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-cidlinska-fa/

První utkání našich barev tedy obstarali až žáci, kteří v domácím prostředí přivítali spojené družstva Bobnice a Budiměřic.

Naši do utkání vstoupili skvěle a první poločas ovládli jasný výsledkem v poměru 6-0. Hattrick v první půli zaznamenal Luky Pakandl, dvěmi brankami na něj navázal Michal Bureš a šestou branku zaznamenal Ondra Rýpar. Ve druhé poločase přidal Michal Bureš ještě dvě branky a zaznamenal tedy celkem čtyři trefy v utkání, posledním střelcem našich byl David Herajn. Za hosty kosmeticky upravoval výsledek v 55. min Tadeáš Kubín. Naši pokračují v krasojízdě a bez jediné porážky kráčí k sezóně bez prohry!

Starší žáci: 16. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Stratov – Budiměřice/Bobnice 9-1 (6-0)
🥅 Branky: 4. Pakandl L. (1-0), 11. Bureš M. (2-0), 12. Rýpar O. (3-0), 14. Pakandl L. (4-0), 31. Bureš M. (5-0), 32. Pakandl L. (6-0), 39. Bureš M.. (7-0), 43. Herajn D. (8-0), 69. Bureš M. (9-1) – 55. Kubín T. (8-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-budimerice-bobnice-2/

Muži v rámci nedělního odpoledne vyrazili na hřiště vedoucího celku soutěže týmu Krchleb a odvezli si dvě těžké rány v podobě zranění Radka Nováka, který byl naprosto nesmyslně faulován a s podezření na poraněné vazy v koleni musel ze hřiště odstoupit, druhou ranou byla porážka, která se urodila v poslední minutě utkání.

Do utkání vstoupili domácí dle očekávání s velkou aktivitou, která vyústila v první šance, které ovšem nedokázali zužitkovat. My jsme se výrazně připoměli zásluhou kapitána Tomáše Jarolíma, ten se postavil k volnému kopu z 25 metrů a svou střelu poslal naneštěští pro nás pouze do tyče domácí branky. Následně došlo k naprosto nesmyslnému a stupidnímu chování domácího kapitána Jana Bobka, který za faul bez balonu na Radka Nováka, viděl červenou kartu a domácí tak odehrávali o hráče méně. Radek byl nucen ze hřiště odstoupit a pevně všichni doufáme, že jeho zranění nebude mít fatalní následky vzhledem k poranění kolene. Následně jsme se snažili držet míč a vytvořit si nějaké příležitosti ke skórování. Byli to ovšem domácí, kteří využili zmatku v naši rozehrávce a Zdeněk Doležal dostal příležitost k samostané akci, tu ovšem nevyužil a poslal míč pouze do rukou našeho brankáře. Do konce poločasu se k vážnější šanci nikdo nedostal a tak se šlo do kabin za stavu 0-0.
Druhý poločas byl vyrovnaný, domácí byli i přes hráče méně stále nebezpeční a silní na míči. Brankovou příležitost si ovšem nebyli schopni vytvořit. Zhruba v 65. minutě se dostal k míči na soupeřově polovině Matěj Pařízek, svou krásnou střelou z 28 metrů poslal do břevna a od něho se míč odrazil pouze před brankovou čáru, kde chybělo pár centimetrů. Hra se poté přelévala nahoru a dolů a bylo k vidění velmi zajímavé utkání. Do šance se dostal také Vítek Valtr, který ale z úhlu brankáře nepřekonal a následná dorážka Matěje Pařízka byla zblokována. V samém závěru utkání se do velmi dobré šance dostal Lukáš Novák, který ale prováhal šanci ke skórování a jeho výsledná střela nakonec skončila hodně mimo. V poslední minutě řádné hrací doby domácí rozehráli rychle standartní situaci a následný centr propadl naší obranou až k Tomáši Kynclovi, který s notnou dávkou štěstí trefil míč přesně na zadní tyč naši branky: 1-0. Domácí si už tento výsledek pohlídali a během nastavení jsme už nedokázali utkání vyrovnat.

Muži: 8. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ TJ Sokol Krchleby – TJ Sokol Stratov 1-0 (0-0)
🥅 Branky: 89. Kyncl T. (1-0)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-krchleby-tj-sokol-stratov/

Pondělní odpoledne patří tradičně přípravce, která se představila v domácím prostředí, kde jsme přivítali TJ Pátek. Kluci a holky odehráli velmi dobré utkání, které skončilo nakonec v poměru 3-6 pro hosty z Pátku.

Přípravka: 3. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Pátek 3-6
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-tj-patek/

Na závěr zde máme dohrávku 7. kola dorostenců, kteří ve středu dohrávali odložené minulé kolo. Naši se představili na hriště soupeře v Hrubém Jeseníku, kde se po bezbrankovém první poločase zrodila výhra našich kluků. O první branku utkání se postaral kapitán Kuba Šoral v 65. minutě: 1-0. Druhou naši branku a také poslední v tomto utkání zaznamenal Michal Bureš, který se prosadil v 88. minutě a uzavřel skóre této dohrávky na 0-2! Kluci si tak odvezli velmi dobré tři body z venkovního utkání.

Dorost: 7. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup (dohrávka)
⚽️ TJ Hrubý Jeseník – TJ Sokol Stratov 0-2 (0-0)
🥅 Branky: 65. Šoral J. (1-0), 88. Bureš M. (2-0)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-hruby-jesenik-sokol-stratov-3/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..