Menu Zavřeno

Výsledkový servis 18. týdne

Dorostenci měli volný víkend jelikož jejich víkendové utkání bylo odloženo.

Muži v dalším dopoledním čase napravili poslední blamáž z venkovního prostředí a alespoň v domácím prostředí drží 100% bilanci. Tentokrát naši zvládli zápas s nepříjemným soupeřem z Poříčan.

Již ve 4. minutě otevřel skóre utkání Radek Novák, když se svým důrazem dokázal prosadit ve vápně soupeře: 1-0. Druhá branka padla o tři minuty později, když se z pravé strany řítil na brankáře Víťa Valter a s přehledem uklidil míč na zadní tyč: 2-0. Další branky v rámci prvního poločasu již nepadali.
Druhý poločas jsme vstoupili opět aktivně, stejně tak ale i soupeř, který chtěl utkání zvrátit, po dvou velmi dobrých šancí soupeře jsme ovšem udeřili opět a to zásluhou krásné střely Ády Krejčíka: 3-0. Hosté vykřesali naději po zbytečném faulu v našem pokutovém území se nemýlil Lukáš Hampl: 3-1. Poslední branka utkání padla čtyři minuty před koncem, když se po sražené střele nejlépe zorientoval Radek Novák a svou druhou trefou v utkání uzavřel skóre zápasu na konečných 4-1.

Muži: 6. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – SK Poříčany „B“ 4-1 (2-0)
🥅 Branky: 4. Novák R. (1-0), 7. Valter V. (2-0), 60. Krejčík A. (3-0), 86. Novák R. (4-1) – 62. Hampl L. – z pen. (3-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-sk-poricany-b/

Žáci se představili po venkovní střetnutím opět v domácím prostředí, když přivítali soupeře z Chrástu. Poločasové skóre stanovila branka v samotném závěru se prosadila Natálie Hrázská: 1-0. Naši druhou branku přidal pět minut před koncem David Herajn: 2-0. Poslední slovo měli ovšem hosté, když dvě minuty před koncem snížil Jan Křivský.

Starší žáci: 15. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Stratov – Čechie Chrást 2-1 (1-0)
🥅 Branky: 30. Hrázská N. (1-0), 55. Herajn D. (2-0) – 58. Křivský J. (2-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-cechie-chrast-3/

Druhé kolo našich nejmladších zástupců přípravky, čekal výjezd na hřiště soupeře. Úvod utkání našim vyšel skvěle když jsme se dokázali prosadit dvakrát během prvních dvou minut – když se trefil nejdříve Ondra Fischer a druhou branku zaznamenala Lucka Soukupová. Následovali branky našeho soupeře který se v utkání prosadil následně několikrát. 🙂

Přípravka: 2. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ Bobnice/Budiměřice – TJ Sokol Stratov 22-2 (10-2)
🥅 Branky Stratova: 1. Fischer O. (0-1), 2. Soukupová L. (0-2)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/budimerice-bobnice-stratov-3/

Žáci po víkendové výhře v domácím prostředí přivítali tentokrát v klíčovém souboji o první místo druhý celek tabulky Slovan Poděbrady a to ve středeční dohrávce. Žáci zvládli svůj zápas skvěle, když po bezbrankové poločasové remíze se prosadil Tomáš Müller ve 45. minutě: 1-0. Hosté se ovšem nevzdali a hned o minutu později se podařilo vyrovnat Janu Šárovi: 1-1. V 62. min jsem dostali příležitost zahrávat pokutový kop, ten si vzal na starost Luky Pakandl a svou střelou se nemýlil: 2-1. Naši udrželi vedení do závěrečného hvizdu a slavili tak další skvělé vítězství!

Starší žáci: 13. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Stratov – Slovan Poděbrady 2-1 (0-0)
🥅 Branky: 45. Müller T. (1-0), 62. Pakandl L. – z pen. (2-1) – 46. Šára J. (1-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-slovan-podebrady-3/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..