Menu Zavřeno

Výsledkový servis 17. týdne

Dorostenci se představili v domácím prostředí. Začali jsme velmi dobře, když jsme si v úvodu utkání vypracovali velmi dobré příležitosti ke vstřelení branky, bohužel ani jedna v síti hostů neskončila. Ti se oklepali a nakonec se jim podařilo skorovat dvakrát v poslední pětiminutovce první půle a určili poločasový výsledek 0-2.
Hosté poté přidali ještě další dvě branky a když jsme nakonec žádnou ze svých šancí nedokázali využít, tak jsme nakonec podlehli hostům v poměru 0-4.

Dorost: 5. kolo – Okresní přebor dorostu – o postup
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Sokol Smidary-Červeněves 0-4 (0-2)
🥅 Branky: 41. Nosek P. (0-1), 43. Budina P.(0-2), 53. Rychtera J. (0-3), 61. Nosek P. – z pen. (0-4)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-tj-sokol-smidary-cerveneves/

Muži ve stejné dopoledním čase odehráli další venkovní utkání, kde se nám vůbec nedaří. To se bohužel potvrdilo i tentokrát. V utkání jsme se dostali do vedení zásluhou Matěje Pařízka, hru jsme kontrolovali. Nicméně poté soupeř z ojedinělé akce dokázal vyrovnat. Zlom utkání nastal v 28. minutě, když viděl Vítek Valter během jedné minuty dvě žluté a následně červenou kartu. Domácí následně pár minut na to využili hrubku při naši rozehrávce a dostali se do vedení, které už kontrolovali a přes špatný výkon jsme ve druhém poločase inkasovali ještě dalších pět branek. Konečné skore 7-1 a druhá vysoká porážka ze hřiště soupeře v řadě.

Muži: 6. kolo – III.A třída skupina “A” – o postup
⚽️ TJ Sokol Křečkov „A“ – TJ Sokol Stratov 7-1 (2-1)
🥅 Branky: 18. Štácha M. (1-1), 31. Štácha M. (2-1), 52. Štácha M. (3-1), 60. Jirsa D. (4-1), 70. Tomek R. (5-1), 84. Kejda M. (6-1), 88. Štácha M. (7-1) – 12. Pařízek M. (0-1)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-kreckov-tj-sokol-stratov/

Žáci dokázali zvítězit ve svém dalším utkání na hřišti kvalitních Struh. Hned v úvodu utkání otevřel zápas svou brankou Martin Bureš: 1-0. Tímto výsledkem skončil i první poločas. Opět výborný vstup do druhé půle zaznamenal tentokrát Vít Zvěřina, který se dokázal prosadit: 2-0. Konečné skore zápasu uzavřel v 60.min David Herajn: 3-0. Po dalším vítězství tak žáci zůstávají nadále neporaženi.

Starší žáci: 13. kolo – OS Starší žáci 7+1
⚽️ TJ Sokol Struhy – TJ Sokol Stratov 0-3 (0-1)
🥅 Branky: 2. Bureš M. (0-1), 36. Zvěřina V. (0-2), 60. Herajn D. (0-3)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-struhy-stratov-3/

Ve svém prvním jarním kole se také představili naši nejmladší zástupci a to přípravka. Našim se podařilo vstřelit tři branky, které ovšem nestačili na vítězství jelikož soupeř z Litole se dokázal prosadit hned devětkrát.

Přípravka: 1. kolo – Okresní soutěž „C“
⚽️ TJ Sokol Stratov – FK Litol, mládež 3-9 (2-5)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/stratov-fk-litol-mladez-2/

Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..