Menu Zavřeno

Tři domácí zápasy ve kterých bylo k vidění 24 branek!

Jak dopadly výsledky našich zápasů, kolik jsme vydřely bodů, či jak vypadá postavení našich mužstev? Všechny informace naleznete v tomto souhrnu!

Tento prodloužený víkend nás čekali tři domácí utkání všech ve všech věkových kategorií. Víkend měli v sobotu odstartovat naši žáci předzápasem mužům, ti ale z důvodů nepřízně počasí přeložili zápas na nedělní dopoledne, a tak první zápas víkendu obstarali muži. V neděli se představili přeložení starší žáci a sváteční pondělí zakončili dorostenci.

Muži splnili povinnost a přiložili na cestu Kounicím 9 kusů!

První minuty ještě byly vyrovnané, přesto naše první branka přišla již v 11. minutě zásluhou Matěje Pařízka. Svou tvrdou střelu poslal pod břevno a otevřel tak dnešní střelecký účet našeho mužstva: 1-0. Za sedm minut to byl znovu Matěj Pařízek, který přidal další branku: 2-0. Obě první branky mu připravil Vítek Valter. Vysoký pressing našich plodil ovoce. Ve 22. minutě vybojoval míč Ondra Tržický, posunul míč na Láďu Jelínka a ten střelou k tyči zvyšoval na: 3-0. Naši nepolevili a do poločasu přidali ještě dvě branky, čtvrtou přidal v 31. minutě Vítek Valter, který zužitkoval dobrou práci Martina Kuse: 4-0. Pátý zářez přidal Honza Vlach po kolmé přihrávce od Ládi Jelínka, sám proti gólmanovi nezaváhal: 5-0. Tak skončil i první poločas.
Druhá půle pokračovala v nastoleném tempu a naši přidávali další branky. V 51. minutě zužitkoval chybu hostujícího gólmana Ondra Tržický, střelou z půlky hřiště: 6-0. Podobnou brankou jako Ondra Tržický se prezentoval také Martin Kus: 7-0. V 62. minutě hosté měli šanci na čestný gól, ale velmi výborný zákrok předvedl v brance Tomáš Prošek. V 70. minutě poté přišel čas pro druhý gól Honzi Vlacha: 8-0. Poté jsme nevyužili další šance, ale poslední slovo si vzal na kopačky v 90. minutě střídající Honza Poborský a upravil tak na konečných: 9-0.

Stratov – Kounice 9-0 (5-0)
Branky:
 12. Pařízek M. (1-0), 18. Pařízek M. (2-0), 22. Jelínek L. (3-0), 31. Valter V. (4-0), 39. Vlach J. (5-0), 51. Tržický O. (6-0), 58. Kus M. (7-0), 65. Vlach J. (8-0), 90. Poborský J. (9-0)
Podrobný report ze zápasu je k dispozici zde.

Další vítězství nás posunulo na den na první místo, to si ovšem v neděli opět převzali Litolští svou výhrou na hřišti „béčka“ Poříčan a jsou tak stále před námi o dva body. Kompletní tabulku najdete zde.

Teď následuje velmi důležitý trojlístek venkovních zápasů – Litol, Poříčany „B“, Sadská „B“, kdy první utkání nás čeká v sobotu 3.10. na hřišti v topolech od 16:00, kde hraje domácí zápasy Litol.

Domácí prostředí žákům svědčí, potvrdili to další výhrou!

Neděle byla v režii odloženého zápasu starších žáků, kteří přivítali soupeře z Chrástu.

Naši vstoupili aktivně a v 6 minutě se poprvé v zápase prosadil Vojta Kalát: 1-0. Naši byli aktivní a měli spoustu šancí, další branka přišla v 15. minutě, když druhý gól přidal Kalát: 2-0. Svůj hattrick dokončil Vojta Kalát už v 25. minutě: 3-0. Hostům se podařilo snížit tři minuty před koncem poločasu: 3-1. Tímto výsledkem také skončil první poločas.
Druhý poločas pokračovali naši v aktivní hře. Další branku přidali v 55. minutě, svou čtvrtou branku zvýšil Kalát už na: 4-1. O tři minuty hosté přidali druhou branku v zápase a snížili na rozdíl dvou branek: 4-2. Vedení o tři branky nám vrátil Ondra Rýpar v 63. minutě: 5-2. Poslední branku zápasu dali dvě minuty před koncem hosté a upravili tak na konečných: 5-3.

Stratov – Chrást 5-3 (3-1)
Branky: 6. Kalát V. (1-0), 15. Kalát V. (2-0), 25. Kalát V. (3-0), 55. Kalát V. (4-1), 63. Rýpar O. (5-2) – 32. Pěnkava F. (3-1), 58. Peták M. (4-2), 68. Peták M. (5-3)
Detail ze zápasu zde.

Třetí vítězství našich nejmladších zástupců vyneslo průběžnou pátou příčku v tabulce se ziskem deseti bodů. Podrobnější informace z tabulky jsou k nahlédnutí zde.

Na další utkání se naši vypraví tentokrát na hřiště soupeře do Všejan, se kterými se střetnou v sobotu 3.10. od 14:00.

Dorost držel v poločase dobrý výsledek, nakonec ale podlehl 1-6!

Hosté se ujali vedení již v 6. minutě, když po chybě naší obrany ve vápně jsme „darovali“ snadnou branku hostům: 0-1. Následně naši měli dobrý náznak šance, ale ten do zakončení nedotáhli. A tak v 20. minutě hosté využili rohového kopu a upravili na: 0-2. Naši ale odpověděli v 25. minutě nejlepší akcí zápasu, kdy se výbornou kombinací dostali až do vápna a Michal Bureš pohotově zakončil k pravé tyči: 1-2. O pár minut později jsme mohli srovnat, ale hlavička Vojty Kaláta šla mimo. Hosté poté zahrozili střelami z dálky, ale ty kryl Šemlej v brance. Poločas tak skončil 1-2.
Druhý poločas začali hosté aktivně a další branku vstřelili v 50. minutě po centru se z druhé vlny prosadil hostující záložník: 1-3. Následovala krutá čtvrthodinka, kdy naši kluci obdrželi 3 branky. Čtvrtou branka přišla po chybě našeho gólmana, když nedokázal zachytit střelu z volného přímého kopu: 1-4. V 64. minutě hosté udeřili znovu, střela z vápna skončila za zády Šemleje: 1-5. Poslední branku hosté vstřelili o tři minuty později po utažené střele k tyči: 1-6. Naši v závěru dokázali snížit, ale rozhodčí gól Martina Kuse neuznal pro údajnou ruku. V poslední minutě ještě hosté dostali červenou kartu po faulu při gólové šanci našich, následný volný přímí kop z vápna, ale odvrátila zeď.

Naši tak podlehli vyspělejšímu a zkušenějšímu Městci bohužel vysoko 1-6, předvedený výkon a hra ovšem byla dobrá a kluci se tak nemají za co stydět.

Stratov – Městec Králové 1-6 (1-2)
Branky:
25. Bureš M. (1-2) – 7. Valášek M. (0-1), 20. Šoufek P. (0-2), 50. Novák M. (1-3), 53. Novák M. (1-4), 64. Douša J. (1-5), 67. Binder L. (1-6)Detailní report z utkání můžete najít zde.

Dorostenci zůstávají se čtyřmi body na devátém místě tabulky. Další informace o postavení všech týmů naleznete zde.

Další utkání odehrají kluci opět doma, když přivítají druhý celek aktuální tabulky Sadská/Tatcesobotu 3.10. od 10:15.

Co říct závěrem? V prodlouženém víkendu všichni naši zástupci předvedli velmi dobré výkony na domácím hřišti, dvakrát jsme brali všechny tři body a jednou jsme museli zkousnout prorážku. V našich zápasech mohli diváci vidět celkem 24 branek!

#987 – 9 branek v zápase mužů, 8 branek v zápase žáků a 7 branek v zápase dorostu!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..