Menu Zavřeno

14. kolo – Okresní přebor – dorost

Stratov – Městec Králové 1-6 (1-2)

Branka Stratova: 25. Bureš M. (1-2)

V pondělní předehrávce 14. kola a za deštivého počasí se naši dorostenci představili na domácí půdě proti těžkému soupeři z Městce Králové. 

Již ve 3. minutě se hosté dostali do šance, když hostují útočník sám před našim gólmanem nezpracoval balón a Šemlej mu míč ukopl. Následně v 6. minutě už šli hosté bohužel do vedení, když se v našem vápně dopustil chyby Martin Kus a hostující útočník už neměl problém míč uklidit do sítě: 0-1. Další nebezpečný útok hosté díky dobrému zákroku našeho gólmana nezakončili. Naši se osmělili ve 14. minutě, když po levé straně zatáhl míč Vojta Kalát přes 3 hráče. Jeho následný centr obrana odvrátila pouze k našim, ale další následný centr už skončil v náruči hostujícího brankáře. Ve 20. minutě se hosté dostali k rohovému kopu, ten prolétl našim pokutovým území a útočník hostí pak neměl problém hlavičkou míč umístit do naší brány: 0-2. Následovala další šance hostů, tu ale Šemlej v bráně vystihl výborným výběhem. Naši se dočkali snížení v 25. minutě nutno říci, že to byla nejpovedenější kombinace v zápase. Od středu hřiště přes pravou stranu se naši vykombinovali až do pokutového území, kde skvělou střelou podél hostujícího brankáře celkou akci dokončil Michal Bureš: 1-2. O tři minuty později jsme mohli srovnat, po rohovém kopu se nejvýše vyšplhal Vojta Kalát, ale branku netrefil. Následující dvě střely hostů z 38. a 39. minuty šly mimo, respektive dobrý zákrok předvedl Šemlej. Do konce poločasu se už nic nestalo a naši šli tak za stavu 1-2 do kabin. 

Po poločase v 50. minutě už hosté vedli o dvě branky, když míč po levé straně zatáhl hostující záložník a předložil dobrý centr, ten prolétl celým pokutovým územím a hosté z druhé vlny poslali míč do naší brány: 1-3. V 58. minutě hosté udeřili počtvrté, když volný přímí kop bohužel Šemlejovi bráně vyklouzl a zapadl za jeho záda: 1-4. Další branka přišla v 64. minutě, když centr z pravé strany skončil na velkém vápně a následná střela hostujícího útočníka bohužel přelétla Šemleje: 1-5. Sedmá branka zápasu padla o další tři minuty později, bohužel do naší sítě. Soupeř se dostal k centru, který skončil přesně před nabíhajícím záložníkem hostí a ten utaženou střelou k pravé tyči upravil na: 1-6. Další dvě střely, které poslali hosté na naši branku kryl pohotovými zákroky Šemlej. V závěru zápasu si naši vytvořili dobré šance. V 88. minutě jsme se dočkali branky po rohovém kopu, když míč dotlačil do brány Martin Kus. Jeho gól, ale nakonec neplatil kvůli údajné ruce. Naše další šance se rodila o minut později, když jsme se dostali do přečíslení, ale celou akci ukončil faul obránce hostí, který byl následně vyloučen. Nabídnutý volný přímí kop z vápna vyrazila zeď na rohový kop, který jsme už zužitkovat nedokázali a zápas tedy skončil v poměru 1-6.

Naši dorostenci předvedli slušný výkon, ale bohužel na vyspělejší mužstvo z Městce Králové to nestačilo, nutno sportovně uznat, že hosté vyhráli zaslouženě. Další těžké utkání čeká naše kluky v sobotu 3.10. od 10:15, když opět doma přivítají mužstvo Sadská/Tatce

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..