Menu Zavřeno

Souhrn přípravných utkání uplynulých týdnů!

Své první přípravná utkání mají za sebou jak dorostenci tak i muži, pojďme po stopách celkem tří odehraných utkání.

První přípravné utkání odehráli naši muži na autobusovém výjezdu do hlavního města Prahy, kam jsme mile přijali pozvání od týmu SK Střešovice „C“, za které nastoupil i náš odchovanec a dlouholetý hráč David Horvát!

Utkání se neslo v přátelském duchu a bylo k vidění celkem sedm branek.

Vstup do utkání lépe vyšel našim barvám a to, když jsme se ujali vedení zásluhou Radima Křenka: 0-1. Poté se prosadil Matěj Pařízek a bylo to již 0-2! Domácím se podařilo do poločasové přestávky snížit na 1-2 a tak do druhého poločasu jsme vstupovali s vedeném o jednu branku.

Druhý poločas domácí začali mít větší převahu, přesto jsme mohli jít opět do dvoubrankového vedení, ale svou šanci jsme nevyužili, a tak zákonitě přišel trest na druhé straně a vyrovnání parádní střelou z 25 přesně do horního růžku naší branky: 2-2. Domácím to vlilo energii do žil a od té doby byly lepším týmem a trestali naše nepřesné rozehrávky. Domácí do konce utkání zvládli přidat ještě tři branky, když poslední padla úplně na konci utkání a zaslouženě domácí vyhráli v poměru 5-2!

Velmi kvalitní první přípravné utkání jsme podlehli domácímu celku SK Střešovice „C“ 5-2.

19.2.2023 – 14:00
SK Střešovice „C“ – TJ Sokol Stratov 5-2 (1-2)
Střelci: R. Křenek a M. Pařízek

Další přípravné utkání měli na pořadu dne naši dorostenci, kteří se také představili v hlavním městě, kde změřili síly s dorostenci Dolních Počernic.

Naši po né úplně nejlepším výkonu naši nakonec odvezli remízu, když se oba týmy dokázali prosadit celkem třikrát.

25.2.2023 – 14:00
Dolní Počernice – TJ Sokol Stratov 3-3
Střelci: 2x Vít Šimon a Vojtěch Kalát

Druhé přípravné utkání odehráli poté muži v neděli, když se na umělce v Brandýse střetli se Slavojem Veleň, za který nastupuje náš bývalý spoluhráč Jakub Šach!

Utkání bylo velmi vyrovnané oba týmy se snažili především trpělivě kombinovat a držet míč. Aktivnější celkem byl soupeř z Veleňe, přesto první branka padla právě do sítě našeho soupeře. Po velmi dobrém vystoupení se sólem z vlastním poloviny dokázal do zakončení dostat Michal Kubín a utaženou střelou k tyči poslal naše barvy do vedení: 1-0. Další branka do poločasu již nepadla, a tak jsme šli s jednobrankým vedením do druhé půle.
Do té jsme vstoupili aktivněji a za aktivitu jsme byly odměněni dalšími brankami. Ty postupně přidali Matěj Pařízek, Honza Poborský, Jindra Pata a posledním střelcem byl Matyáš Poborský. Muži si tak odvezli z Brandýsa nakonec odvezli vysokou výhru 5-0, která byla nakonec k soupeři až skoro krutá, ale takový občas fotbal bývá.

26.2.2023 – 16:30
TJ Sokol Stratov – TJ Slavoj Veleň 5-0 (1-0)

Střelci: M. Kubín, J. Pata, J. Poborský, M. Pařízek, M. Poborský

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..