Menu Zavřeno

Příprava mužů – první utkání po osmi měsících dopadlo vítězně!

Stratov – Dolní Počernice „B+C“ 4-2 (0-2)

Branky Stratova: 68. Kubín M. (1-2), 73. Vlach (2-2), 80. Vlach (3-2), 87. Horvát M. (4-2)

První utkání po rozvolnění koronavirových opatření jsme odehráli v rámci přátelského zápasu se Sokolem Dolní Počernice „B+C“ . Plni očekávání jsme odehráli velmi dobrých prvních 15 minut, ve kterých jsme měli dobré náznaky šancí, ale žádnou jsme nedokázali dotáhnout do konce. Poté přešla aktivita na kopačky hostů a byli to právě oni, kteří otevřeli skóre ve 25., kdy po zaváhání naší obrany i zálohy, dokázal uvolnit hostující záložník a při samostatném úniku, ač pod tlakem našich obránců, trefil přesně podél našeho gólmana 0-1. Ve 38. navíc hosté svůj náskok navýšili poté, co se po podobné akci jako při první brance radovali podruhé: 0-2. Naopak my jsme naše útoky nedokázali přetavit ve větší gólovou šanci a tak jsme po první půli šli do kabin s dvougólovým mankem. 

Druhý poločas už byl z našeho pohledu o něco lepší. Měli jsme jasnou územní převahu a po několika zahozených šancích jsme dokázali snížit v 68. zásluhou M. Kubína , který poslal přímý kop z hranice vápna nechytatelně do horního rohu: 1-2. Pokračovali jsme v dobré aktivní hře a snažili jsme se utkání srovnat, což se nám podařilo zanedlouho, když se po nedorozumění v obraně soupeře dostal k míči J. Vlach a poslal ho do sítě: 2-2. Hosté se ve druhé půli do šancí prakticky nedostali, za zmínku stojí snad pouze jedna střela z hranice vápna, která šla těsně mimo. V 80. se nám tak podařilo dokonat obrat v zápase, kdy se po zakončení Křenka míč odrazil znovu od Vlacha a se štěstím skončil v soupeřově brance: 3-2. Konečnou podobu výsledku pak dal v závěru utkání Michal Horvát, který se z pozice stopera dokázal prokličkovat až před brankáře a střelou na zadní tyč uzavřel skóre: 4-2

Velmi dobrou generálku na tréninková utkání, která startují již příští víkend a to v sobotu 29.5. od 17:00 když doma přivítáme soupeře z OP – tým Sokol Třebestovice. Všechny Vás tímto srdečně zveme na toto utkání, přijďte podpořit náš tým.

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..