Menu Zavřeno

Sezóna 2020/2021 se pro amatérské soutěže dohrávat nebude! Co nás nyní čeká?

Na zasedání Výkonného Výboru Fotbalové Asociace České Republiky (VV FAČR) dne 4.5.2021 padlo finální rozhodnutí ohledně fotbalové sezóny 20/21 pro amatéry, „ukončeno“ tak zněl verdikt po hlasování. Důvody jsou jednoduché – i přes zlepšující se situaci u nás, prostě nezbývá dostatek času na přípravu jednotlivých mužstev a poté ani volných víkendů pro zápasy, které by bylo nezbytné dohrát.

V této situaci tedy nedochází k postupům ani sestupům v rámci amatérských soutěží, výjimku dostali pouze profesionální soutěže a tj. Fortuna Liga, Fortuna Národní Liga, Pohár MOL Cup a také 1.fotbalová liga žen – které se také již nyní dohrávají.

Rozhodnutí a shrnutí všech bodů je k nahlédnutí zde: https://www.ofsnymburk.cz/wp-content/uploads/2021/05/Rozhodnuti-ukonceni-soutezniho-rocniku-20-21.pdf

Co to tedy znamená pro naše družstva a jejich konečné umístění?

Konečné třetí místo v III.A třídě skupiny „A“ pro dospělé.
Devátá pozice pro historický první sezónu dorostenců v Okresním přeboru.
A nakonec starší žáci, kteří v konečném součtu skončili na čtvrtém místě v Okresní soutěži 7+1.

Co se nyní bude odehrávat?

V případě dospělých, kteří trénují v rámci možností a podmínek které jsou umožněny v rámci epidemiologické situace, aktuálně je již nyní domluvené první přátelské utkání, kde bychom se měli střetnout 22.5. od 10:00 na domácím hřišti proti Dolním Počernicím „B+C“. Případná další přípravná utkání by se měla odehrávat podle možností a aktuální situaci.

Mužstvo dospělých se také přihlásilo do Poháru OFS Nymburk, kterého by se dle posledních informací mělo účastnit až 16 přihlášených mužstev. První utkání by se mělo odehrát již o víkendu 29. – 30.5. 2021 ohledně rozlosování a jména účastníků, kteří budou bojovat o Pohár OFS Nymburk se dozvíme během následujících dní.

Další informace o přípravných utkáních či Poháru OFS Nymburk vás budeme informovat.

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..