Menu Zavřeno

Aktuální informace začátků jarní části soutěží OFS Nymburk

Vzhledem k nepříznivému vývoji situace okolo onemocnění COVID-19 není možné zahájení jarní části fotbalových soutěží a proto se poslední rozlosování soutěží ruší a my si tak budeme muset počkat na další informace od OFS Nymburk.
Níže si můžete přečíst vyjádření předsedy Karla Mašindy.

Oficiální vyjádření předsedy STK OFS Nymburk

Vzhledem k vládním opatřením vzhledem k zhoršující se situaci kolem COVID-19 není možné zahájit jarní část soutěžního ročníku. Původní termínová listina která začínala 27.2.2021 neplatí. STK v návaznosti na tyto skutečnosti vyhotoví novou termínovou listinu pro jarní část soutěžního ročníku 2020/2021 jakmile to bude možné a zároveň ji standartním způsobem ihned zveřejní (stránky OFS, úřední deska, email do klubů, facebook GTM OFS Nymburk). Dále budou všechny termíny utkání aktualizovány v IS FAČR dle nové termínové listiny. Jakmile to bude možné budou nejdříve dohrána zbývající utkání z podzimní části 2020/2021 a potom bude navazovat jarní část soutěžního ročníku 2020/2021.

Karel Mašinda v.r.
předseda STK OFS Nymburk

Zdroj: https://www.ofsnymburk.cz/informace-stk-terminova-listina-jaro-2021/

Dle stále aktuálních a platný informací z OFS Nymburk, by se měli začít odehrávat fotbalové soutěže dle termínové listiny jaro 2021 a to už za 14 dní!

Pokud vše stále zůstane v platnosti – přičemž buďme upřímní, ale aktuální situace spíše stále nahrává tomu, že se budou termíny posouvat, tak by se první soutěžních zápasů měli dočkat soutěžní týmy v rámci Okresního přeboru, a to již od 27.2.2021!

V rámci soutěže okresního přeboru by se tento termín měl týkat samozřejmě i našeho dorosteneckého týmu v rámci premiérového vystoupení v této soutěži.
Jejich zápas by se měl odehrát v termínu 27.2.2021 od 10:15 v rámci domácího zápasu proti aktuálně třetímu celku tabulky AFK Semice.

Následovat by měli starší žáci 7+1 v sobotu 13.3.2021 od 14:30 v rámci 9. kola, kdy přivítají doma poslední celek soutěže Sokol Třebestovice.

Jako poslední by se pak měli také dostat do hry naši dospělí, a to v rámci 10. kola v neděli 4.4.2021 od 16:30, kdy zavítají na hřiště AFK Sadská „B“.

Náhled na rozpis jednotlivých soutěží a datumů k dispozici zde.

Oficiální vyjádření OFS Nymburk

„STK upozorňuje kluby, že začátky soutěží pro jarní část soutěžního ročníku 2020/2021 se budou aktuálně posouvat dle nařízení vlády ČR v souvislosti s COVID-19. V souladu se SŘ bude nejdříve dohrána podzimní část (potom zle vyhodnotit soutěžní ročník) a potom jarní část soutěžního ročníku. O všem budete včas informováni.

Soutěže přípravek budou pro jarní část rozděleny do skupin v souladu s RMS OFS Nymburk tzn. nové skupiny (výkonnostně) tak jak tomu bylo v minulých ročnících.“

Zdroj: https://www.ofsnymburk.cz/terminova-listina-jaro-2021/?fbclid=IwAR1FXbwWC2HleJmYSRcJo6h8oeUvNJULJUgGACNTfMaJT5dCQxy2dPYLaBk

Držme si tedy palce, aby se soutěže a radost s fotbalu mohla zase co nejdříve vrátit na naše vesnické trávníky!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..