Menu Zavřeno

Muži se tlačí na čelo, jak se dařilo ostatním?

Čas letí, týden střídá další a co se odehrálo ve stratovských barvách? Souhrn zápasů v článku.

Dorostenci sahali po remíze, v závěru ale inkasovali a jsou bez bodu.

Domácí zápas dorostenci odehráli v sobotu od 10:15, kdy přijel tým ze Sokolče.

V první půli se zápas odehrával především ve středu hřiště bez velkých brankových příležitostí. Žádná vážnější střela na branku nebyla jen několik střel mimo a tak první půle skončila remízou 0-0. Druhá půle už byla o poznání svižnější a dočkali jsme se i gólů. Ten první přišel záhy ve 47. minutě, když hosté zakombinovali na levé straně, po zákroku Šemleje se míč odrazil k útočníkovi hostí a ten míč posunul do odkryté brány: 0-1. Hned v zápětí jsme mohli srovnat, ale Povolný svou šanci nevyužil. Když hosté pak nevyužili svoji šanci, přišla naše chvíle. V 67. minutě jsme vybojovali roh a ten zužitkoval Vojta Kalát, když hlavou umístil míč do sítě hostů: 1-1. Když už vše vypadalo, že zápas skončí remízou, tak nás po naší chybě soupeř v 89. minutě potrestal. Soupeř zahrál dlouhý balón za obranu a následným přehozem našeho gólmana upravil na 1-2. Na tento pozdní gól hostů už naši nedokázali odpovědět a tak bohužel odcházeli ze hřiště bez bodů, nutno říci, že po velmi dobrém výkonu si bod zasloužili.

TJ Sokol Stratov – SK Sokoleč 1-2 (0-0)
Branky: 67. Kalát V. (1-1) – 47. Adamac M. (0-1), 89. Provazník J. (1-2)
Podrobný report ze zápasu je k dispozici zde.

Po čtyřech odehraných zápasech jsou naši na devátém místě tabulky, více informací a postavení všech týmů můžete najít zde.

O další body se budou moci hoši poprat, již v následujícím zápase a to netradičně v pondělí 28.9. od 10:15 opět doma přivítají Městec Králové.

Zápas žáků v poslední chvíli odložen kvůli prevenci COVID-19!

Naši nejmladší zástupci se měli v sobotu od 14:00 představit v Dymokurech, jejich zápas se ale neodehrál kvůli prevenci proti šíření COVID-19, domácí celek je totiž v karanténě. Žáci si tak na další utkání musí počkat do soboty.

Nicméně další zápasy se v jejich soutěži odehráli a naši jsou i přes odložený zápas na osmém místě, aktuální tabulku najdete zde.

Příští utkání žáci odehrají doma, když v sobotu 26.9. od 14:00 v předehrávce dospělých přivítají Chrást. Naváží na muže z minulého týdne a získají další tři body?

Muži po dlouhých letech brali všechny body v Chrástu!

Na svůj další zápas muži vyrazili do neoblíbeného Chrástu, kde chtěli prolomit dlouholeté čekání na výhru.

Výborný vstup do utkání, kdy v 7. minutě po rohu hlavičkou rozvlnil síť Fanda Schneider: 0-1. Další naše branka přišla záhy v 11. minutě, kdy skvělý protiútok zakončil kapitán Tomáš Jarolím utaženou střelou k pravé tyči: 0-2. Domácí se poté trošku zvedli a zatlačili, snížení přišlo v 34. minutě, kdy si míč do vlastní sítě nešťastně srazil Kuba Šach: 1-2. Po sérii rohů v závěru poločasu jsme měli příležitost odskočit, ale bohužel jsme v zakončení selhali. Poločas tak skončil 1-2 v náš prospěch. Po poločase jsme se přeci jen dočkali, v 54. minutě nám dvougólový náskok vrátil Honza Vlach, který využil výborný pas střídajícího Ondry Tržického: 1-3. Po dalších šancích, které jsme nedotáhli do konce nám dodal klid v 75. minutě Patrik Horvát, když využil výborného centru od rohového praporku: 1-4. Hosté se potom šťastně vrátili do hry, když se centrovaný míč stal střelou a zapadl přesně za zadní tyč naší branky: 2-4. Nic víc už se nestalo a my jsme si tak konečně po dlouhých letech čekání odvezli všechny body.

Podpořit nás přijeli i naši věrní fanoušci, kteří nám vytvořili skoro domácí prostředí, tímto jim velmi děkujeme! Body a aktuální postavení v tabulce je i díky Vaší skvělé podpoře!

SK Čechie Chrást – TJ Sokol Stratov 2-4 (1-2)
Branky: 34. Šach J. (vl.)(1-2), 78 Svědínek M. (2-4) – 7.  Schneider F. (0-1), 11. Jarolím T. (0-2), 54. Vlach J. (1-3),  75. Horvát P. (1-4)
Podrobnější report z utkání najdete zde.

Díky dalším třem bodům jsme se posunuli v tabulce na druhém místo za vedoucí Litol, která má náskok dvou bodů. Celou tabulku si můžete prohlédnout zde.

Následující utkání nás čeká tentokrát doma, kdy v sobotu od 16:30 snad přivítáme poslední Kounice, ty se k poslednímu domácímu zápasu proti Litoli vůbec nesešli!

„Hashtag“ v podání našich barev?
#123 – 1 branka dorostu na body nestačila, 2. místo dospělých a 3 body po letech z Chrástu!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..