Menu Zavřeno

Výsledkový servis 12. týdne

S dvanáctým kalendářním týdnem jsou zde další dvě mistrovská utkání našich barev. Obě utkání jsme odehráli na domácí půdě a během sobotního dne.

O první utkání se postarali dorostenci, kteří na domácím hřišti přivítali soupeře z Praseku. Naši bohužel po nedobrém výkonu po prvním poločase prohrávali 0-2. Když se nejprve z ojedinělé akce prosadili hosté z rychlého protiúotku a poté jsme vlastní chybou darovali těsně před poločasem laciný gól hostům.
Do druhého poločasu naši vstoupili aktivně, jako celé utkání, ale bohužel ve stoprocentních šancí jsme vyhořeli a tak to byli opět hosté, kdo vstřelil další branku opět po naši chybě: 0-3. Hosté se poté prosadili ještě jednou a odvezli si tak z našeho hřiště tři body za výhru 0-4.

Dorost: 2. kolo – Okresní přebor – skupina o postup
📅 25. 03. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – TJ Jiskra Prasek 0-4 (0-2)
🥅 Branky: 10. Očenášek M., 39. Mencl O., 51. Klouzek M., 73. Le Vu Hoang Anh (vl.)
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/sokol-stratov-jiskra-prasek/

Co se dopoledne nepodařilo dorostencům, podařilo se našim mužům. V místním derby proti Milovicím „B“ nedali hostům prakticky žádnou šanci a přesvědčivým vítězství 5-0 dali zapomenout dopoledním porážce. Utkání se odehrálo při nepřízni počasí, když celý zápas provázel značný vítr. Nicméně utkání jsme měli pod kontrolou, když se o uvodní branku postaral Fanda Schneider, šikovnou dorážkou: 1-0. V prvním poločase jsme žádnou z dalších šancí proměnit nedokázali a tak jsme šli za jednobrankového vedení do druhého poločasu. Deset minut po poločase se opět prosadil Fanda Schneider a dal nám klid: 2-0. Poté se prosadil i kapitán Tomáš Jarolím: 3-0. A v závěrečné pětiminutovce ještě Jindra Pata: 4-0. A poté z učebnicové akce stál na konci zakončující Radim Křenek: 5-0. Výborný vstup do jarní časti sezóny.

Muži: 1. kolo – III. třída – skupina „A“
📅 25. 03. 2023
⚽️ TJ Sokol Stratov – AFK Milovice „B“ 5-0 (1-0)
🥅 Branky: 4. Schneider F., 54. Schneider F., 65. Jarolím T., 85. Pata J., 88. Křenek R.
📙 Info: https://www.sokolstratov.cz/index.php/event/tj-sokol-stratov-afk-milovice-z-s-b-2/

Co nás čeká následující týden?

📅 Sobota 1. 4. 2023 – nepovedený vstup do sezóny dorostenci mohou napravit hned v sobotu dopoledne od 10:15 opět doma přivítají soupeře z Nepolis.
📅 Neděle 2. 4. 2023 – muži zavítají odehrají své druhé utkání jarní části na hřišti soupeře v Semicích, kde vyzvou sousedy v tabulce v boji o třetí místo od 16:30!
📅 Pondělí 3. 1. 2023 – v pondělí se vrátí na scénu také starší přípravka, kterou čeká první utkání jarní části sezóny, když zavítají na hřiště do Kostomlat, kde odehrají své utkání od 16:30.


Děkujeme všem našim věrným fanouškům za jejich podporu! A budeme se na Vás těšit v následujícíh utkáních!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..