Menu Zavřeno

Poločas aktuální fotbalové sezóny odpískán!

Dnes, tedy 27.10.2020 se sešel Výkonný výbor Fotbalové Asociace České Republiky skrze online videokonferenci. Na tomto virtuálním zasedání se rozhodlo o budoucnosti podzimní části fotbalových soutěží. Jaký je výsledek tohoto setkání?

Bohužel pro všechny fanoušky fotbalu dnes VV FAČR rozhodl o přerušení všech fotbalových soutěží, vyjma soutěží, které spadají pod LFA (Ligovou fotbalovou asociaci), tj. Fortuna Liga a Fortuna Národní Liga. Ve zkratce to znamená, že všechny amatérské soutěže už v letošním roce neuvidíme a budeme si tak muset počkat minimálně až do kalendářního roku 2021.

Oficiální vyjádření o přerušení fotbalových soutěží:

“Výkonný výbor FAČR schvaluje, že se soutěžní ročník 2020/21, ohledně mistrovských a pohárových soutěží, vyjma soutěží v příslušnosti Ligové fotbalové asociace, přerušuje do dne 31. 12. 2020 do 23:59 hod. Po dobu přerušení nejsou řídící orgány soutěže oprávněny schválit konání mistrovských a pohárových utkání.”
Zdroj: https://facr.fotbal.cz/komunike-ze-zasedani-vykonneho-vyboru-facr-27-10-2020/a13208

Sportu zdar a fotbalu zvlášť. Držme si palce, aby fotbalové soutěže odstartovali alespoň na jaře 2021, protože podle vývoje pandemie COVID-19 v respiračních obdobích jakými jsou právě podzim a jaro nejrizikovější. Věřme, že se situaci stabilizuje a na jaře se opět všichni uvidíme na fotbalových hřištích!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..