Menu Zavřeno

Tři sobotní zápasy, ze kterých jsme nakonec brali 4 body!

Sobotní den byl plný fotbalu, od dopoledne až po večer odehráli své zápasy všechny naše věkové kategorie. Jak se nám vedlo a jaké jsou výsledky jednotlivých zápasů se dozvíte v tomto článku.

Dorost sahal proti favoritovi po bodu, nakonec ale prohrál 0-2!

Sobotní den odstartovali dopoledním zápasem opět v domácím prostředí naši dorostenci, kteří přivítali průběžně druhý tým jejich soutěže. Nečekalo je tedy nic jednoduchého. Naši ale předvedli velmi dobrý výkon, především ve druhé půli, a dokonce v závěru sahali po bodu, jejich snahu ovšem srazila neproměnná penalta pár minut před koncem utkání, a nakonec podlehli favoritovi 0-2.

Výkon svých svěřenců ohodnotil také trenér Michal Miklis, jaká byla jeho slova?

„Ve třetím domácím zápase v radě nás čekal těžký soupeř Sadská/Tatce. Sestava se rodila těžce a do zápasu mohlo nastoupit pouze 12 hráčů. Začátek zapasu byl opatrný a lehce nepřesný. V průběhu prvního poločasu měl více šancí soupeř a nás podržel několika dobrými zákroky Šemlej. Druhá půle pro nás začala nešťastně, kdy po rohovém kopu si dal Balšánek vlastní gól. To nás ale nesrazilo, a naopak naše hra začala mít nějaké parametry. Několik nedotažených šancí a jedno skvělé sólo Chmelíka. V 85. min. byla nařízena penalta pro náš tým. Bohužel se nám nepovedlo ji proměnit a soupeř nás v poslední minutě potrestal do otevřené obrany. I přes prohru bych chtěl klukům poděkovat za výkon. Pokud příště podají takový výkon, tak body a výhry brzo přijdou.“

Stratov – Sadská/Tatce 0-2 (0-0)
Branky:
52. Houžvička V. (0-1), 89. Kvíz O. (0-2)
Detailní report z utkání můžete najít zde.

Prohra zapříčinila pád našich kluků na jedenácté místo tabulky, se čtyřmi body. Další informace o postavení všech týmů naleznete zde.

Dorostenci v sobotu 10.10. zavítají do Pátku, se kterým se střetnou od 10:15. Dokáží naši zvítězit a získat tak svou druhou výhru v sezóně? Budeme jim držet palce!

Žáci potvrdili výbornou formu, venku dali 11 branek a brali všechny 3 body!

Krátce po sobotním poledni odjeli naši starší žáci na svůj další zápas, tentokrát zavítali na hřiště do Všejan, kde se střeli se svými vrstevníky. Zápas se jim povedl náramně, již po poločase kluci vedli 5-2 z našeho pohledu, a nakonec zápas skončil debaklem ve kterém Všejanům nadělili 11 branek a po přesvědčivém výkonu si odvezli další tři body! Potvrdili tak svojí dobrou formu z posledních zápasů a aktuálně se nachází na velmi dobré čtvrté příčce v jejich soutěži! V zápase se blýskl 6 góly Vojta Kalát a má na svém kontě už 18 branek v žákovské kategorii!

Všejany – Stratov 2-11 (2-5)
Branky: Marek J., Marek J. – Novotný A., Pakandl L., Rýpar O., Rýpar O., Bendl D., Kalát V., Kalát V., Kalát V., Kalát V., Kalát V., Kalát V.
Detail ze zápasu zde.

Postavení, skóre či počet vítězstvích všech žákovských týmů můžete nalézt v podrobné tabulce zde.

Další utkání naši nejmladší zástupci odehrají opět ve venkovním prostředí a tentokrát vyzvou sdružený celek Rožďalovice/Hrubý Jeseník, kteří jsou na druhé příčce o dva body před našimi. Dokážou naši prodloužit vítěznou sérii a posunout se tak před jejich soupeře? To se dozvíme v sobotu 10.10. od 14:00 na kdy je jejich zápas naplánován.

Muži ve šlágru kola brali bod za remízu na hřišti vedoucí Litole!

Poslední sobotní střetnutí našich barev poté čekal muže, ti zavítali také na hřiště soupeře, kde je čekal šlágr kola proti domácí Litoli, která je před námi o dva body na první příčce. Naši tam jeli s velkým odhodláním, touhou odehrát dobrý zápas a pokud možno zvítězit, což by nás posunulo právě před domácí do čela celé soutěže. Domácí nám nenechali nic zadarmo a museli jsme hned dvakrát v tomto zápase dotahovat jednobrankové manko (vůbec poprvé v tomto ročníku jsme prohrávali, pozn.). To se nám v obou případech povedlo, a tak jsme nakonec po vyrovnaném souboji odvezli cenný bod z Litole za remízu 2-2 a zůstáváme tak na stejném rozdílu dvou bodů.

Jak zápas hodnotili trenér Michal Kubína ml. a jeho asistent David Kubín?

Trenér, Michal K.: „Vzhledem k postavení v tabulce a výsledkům z předchozích utkání, jsme na zápas do Litole jeli s vidinou zisku alespoň jednoho bodu a v případě dobrého výkonu se pokusit získat body tři. Jednalo se o zápas první s druhým, a tak bylo velkým zklamáním, že nebyl delegovaný žádný rozhodčí, a tak bylo nutné využít kontaktů nejednoho člena našeho týmu a pokusit se nějakého rozhodčího sehnat, což se nakonec díky bohu podařilo a nutno podotknout, že rozhodčí odvedl výbornou práci. Bohužel byla veškerá příprava před zápasem byla nabourána předzápasem žáků a začátek utkání tím byl pravděpodobně poznamenán a obdrželi jsme lacině první branku a koledovali jsme si o další. Naštěstí se nám dvakrát podařilo srovnat a po nevydařeném začátku jsme se dostali více do hry. Bohužel po zlepšené hře už nepřišla odměna v podobě vítězné branky, a tak si z místního derby odvážíme pouze bod, ale nutno dodat, že vydřený a rozhodně s ním jsme spokojeni, vzhledem k průběhu utkání. Zápas nám ukázal nemálo věcí, které musíme zlepšit a na kterých budeme muset zapracovat, abychom se jich vyvarovali. Za týden nás čeká další podobná těžká zkouška na hřišti v Poříčanech a na tu se náležitě připravíme.“

Assistent, David K.: „Zápas s Litolí byl pro nás všechny zkouškou, jak na tom doopravdy jsme. Zápas to byl velice náročný a bojovný. Zhruba do poloviny prvního poločasu jsme měli v obraně velké problémy v dostupovaní hráčů a z toho vyústili i dva góly. Pochvalil bych týmovost a touhu se zápasem něco udělat, když jsme dvakrát prohrávali. Odměnou toho bylo dvakrát vyrovnání. Druhý poločas jsme lépe dostupovali hráče a více jsme využívali hru přes střed a tím jsme se dostávali lépe do hry spolu s našima neúnavnýma útočníkama. Remíza zasloužená, ale je co zlepšovat.“

Litol – Stratov 2-2 (2-2)
Branky:
2. Krejčí R. (1-0), 17. Fér L. (2-1) – 11. Schneider F. (1-1), 26. Schneider F. (2-2) 
Podrobný report ze zápasu je k dispozici zde.

Postavení všech týmů III.A třídy mužů najdete zde.

Druhé utkání venku v řadě nás čeká v neděli 11.10. od 16:00 kdy zavítáme na hřiště rezervy Poříčan. Další těžký zápas na hřišti soupeře, zvládneme tentokrát urvat všechny body?

Co říct závěrem? Dva těžké duely dorostenců a mužů ze kterých byl nakonec jen jeden bod za remízu i přes velmi dobré výkony obou mužstev a nakonec pohodlné vítězství žáků ve velkém stylu.

#111 – 1-výhra, 1-remíza a 1-prohra!

Děkujeme za přízeň, podporu fanoušků, ale samozřejmě děkujeme i těm, co se na všem v pozadí podílejí!

#DYCKYSTRATOV
TJ Sokol Stratov, spolek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..