Menu Zavřeno

7. kolo – III. A třída – dospělí

Litol – Stratov 2-2 (2-2)

Branky Stratova: 11. Schneider (1-1), 26. Schneider (2-2)

Šlágrem 7. kola byl náš souboj o první místo na hřišti v Litoli. Do zápasu jsme nemohli počítat s naším nejlepším střelcem Vlachem, se středopolařem Krejčíkem a v naší brance tentokrát naskočil Kaucký. OFS Nymburk na utkání nenominoval žádného hlavního rozhodčího (údajně kvůli nedobrým vztahům s domácím klubem, který si překládá zápasy mládeže bez dohody s OFS a šlo tedy o jakýsi odvetný krok ze strany svazu), a tak od rána nastaly peripetie, kdo utkání odpíská. Nakonec se nám podařilo sehnat bývalého sudího Emila Holeše, který se nelehkého zhostil a zvládl ho celkem dobře.

Do samotného utkání jsme nevstoupili vůbec dobře a hned na konci úvodní minuty se domácí ze svého prvního útoku prosadili – přesný centr z pravé strany zakončil nikým nehlídaný Krejčí hlavou přesně: 1-0. V 7. se soupeř po další kombinaci na pravé straně dostal k dalšího centru, ten prošel naším pokutovým území až ke znovu neobsazeného Baranovi, ale ten z malého vápna naštěstí přestřelil. Až potom jsme se trochu probudili a pomohl nám k tomu i vyrovnávací gól – v 11. jsme vybojovali rohový kop, exekuce se ujal Jarolím a jeho centr se odrazil od Schneidera až do sítě: 1-1. O několik minut později se do šance dostával opět Baran, ale jeho střela z úhlu skončila na rukavicích naše gólmana. Domácí byli nadále velmi aktivní a nutno říct, že nás prvních dvacet minut dostávali pod velký tlak, a to hlavně dobrými míči za obranu a aktivními centry ze stran. Ten další zužitkovali v 17., když se po rohového kopu prosadil hlavičkou na zadní tyč domácí Fér: 2-1. Poté se hra začala vyrovnávat a i vyrovnání skóre naštěstí pro nás přišlo znovu záhy. Ve 26. si míč ve středu hřiště přebral Poborský, posunul na Pařízka a ten výbornou kolmicí vyzval k sólu Schneidera, který obešel gólmana, položil si dva bránící hráče a zakončil s přehledem doprostřed odkryté branky: 2-2. Další šance domácích přišla ve 31. od Dzurka, který vystřelil bodlem, míč si ale znovu našel náš brankář. Ten se vyznamenal i ve 37., kdy efektním zákrokem zlikvidoval pěknou střelu zpoza vápna na roh. A i poslední slovo měli domácí, když se po akci z levé strany dostal do našeho vápna přízemní centr, následnou střelu okolo penalty ale Kaucký vykopl, a tak poločas skončil smírně.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět aktivně a hned v 47. měl Baran na noze třetí gól, jeho střelu z úhlu ale gólman Kaucký vytlačil na roh. Až potom jsme se konečně trochu probrali. Do hry se více dostala i naše středová formace v čele s Tržickým a rázem se začaly počítat příležitosti i na naší straně. Zahrozili jsme z rohových kopů, kdy se po jednom z nich dostal do dobré pozice Bošina, ale jeho hlavička směřovala přesně do míst, kde stál brankář. V 57. se dostával z pravé strany do pokutového území Valter, ale jeho centr stihl na poslední chvíli zblokovat jeden z obránců. V 62. dostal dlouhý míč za naší obranu domácí Krejčí, ale těsně před ním jsme naštěstí stihli míč odkopnout do bezpečí. Asi největší naší šanci na otočení skóre jsme měli v 70., kdy si dlouhý výkop Kauckého našel za obranou soupeře Pařízek, ale v těžké pozici našel hlavou jen rukavice domácího gólmana. V 75. napřáhl Bošina ze 30 metrů, jeho střelu ale gólman domácích vyrazil na roh. Hosté odpověděli v 78., když se Dzurko dostával do velké šance po kolmici mezi našimi obránci, ale včasným výběhem mu šanci zmařil Kaucký. V závěru zápasu ještě domácí zahrávali standardní situaci z dobré pozice, ale ani tu nedokázali zužitkovat, a tak nakonec poměrně bojovné utkání skončilo zaslouženým smírem a dělbou bodů.

Nutno říci, že vzhledem k vývoji zápasu a po našem místy nepřesvědčivém výkonu tento bod s pokorou bereme. Odehráli jsme už lepší partie a umíme zahrát určitě lépe. Snad optimálnější výkon předvedeme v dalším těžkém zápase, kdy nás zavítáme v neděli 11. 10. 2020 od 16:00 na hřiště rezervy Poříčan.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
FK Litol, mládež z.s.22Remíza
TJ Sokol Stratov22Remíza

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
3. 10. 2020 16:00 III. třída skupina "A" 2020-2021

FK Litol, mládež z.s.

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
8Bošina Jaroslav 9 Obránce
12Poborský Jan Obránce
15Valter Vít Záložník
16Tržický Ondřej Záložník
77Jarolím Tomáš Záložník
19Novák Lukáš 22 Záložník
11Pařízek Matěj Útočník
88Schneider František 18 Útočník 11', 26'
30Prošek Tomáš Brankář
22Šach Jakub 19 Obránce
9Jelínek Ladislav 8 Záložník
7Prokeš Martin Útočník
18Holub Matouš 88 Útočník
  2

Hlavní trenér: Kubín Michal ml.
Hlavní trenér/Asistent: Kubín David


Hřiště

Hřiště Litol
Jiráskova, Litol, Lysá nad Labem, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, 28922, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..