Menu Zavřeno

Přípravné utkání

Stratov – Lipník 5-2 (3-1)

Branky Stratova: 7. Vlach (1-0), 20. Pařízek (2-0), 27. Pařízek (3-0), 57. Pařízek (4-1), 75. Jarolím (5-2)

V úvodním přípravném zápasu na nadcházející sezónu jsme doma hostili tým Lipníku. V sestavě zatím bez nové akvizice Bošiny, chyběli také zraněný Jelínek a dále Schneider s Toušem, ale příležitost ukázat se, dostali všichni členové kádru včetně šestnáctiletého dorostence Radima Křenka a také našeho bývalého hráče Daniela Světlého, jehož angažmá u nás se řeší.

Úvod zápasu patřil hostům, kteří ale z mírné územní převahy vytěžili pouze dva rohové kopy a s těmi jsme si poradili. A brzy jsme dali také úvodní gól. V 7. vyvezl míč z vlastní poloviny Jarolím, předložil přihrávkou za obranu míč Vlachovi a ten se střelou k tyči nemýlil: 1-0. Poté už jsme přebrali iniciativu my, drželi jsme více míč a přidali jsme i další branky. Ve 20. se po dobré spolupráci Šacha s Novákem na levé straně dostal k odraženému míči na hranici vápna Pařízek a otevřel tak svůj povedený střelecký účet: 2-0. Hned o chvíli později totiž zvýšil už na 3-0 a vypadalo to, že hosté odjedou s debaklem. Ve 29. pak nejdříve znovu Pařízek v jasné šanci pohrdl hattrickem, dále jsme nevyužili několik zajímavých útočných akcí, které táhl hlavně Novák z naší levé strany, ale poté jsme trochu přestali hrát a výsledkem bylo ve 38. snížení hostů po standartní situaci: 3-1. S tímto výsledkem se šlo také do kabin.

Do druhého poločasu vyběhla pozměněná sestava hned na několika postech a v dešti se už hrál už méně kombinační fotbal. Přesto jsme si drželi mírnou převahu a šance se počítaly hlavně na naší straně. Chyběla nám však lepší finální přihrávka. Vedení jsme ale i tak navýšili, když se v 57. dostal znovu náběhem za obranu Vlach, střelou trefil břevno a míč dorazil do sítě pohotový Pařízek: 4-1. Ještě jednou se pak soupeři podařilo snížit, když se v 70. utěšenou střelou z přímého kopu prezentoval jejich stoper: 4-2, ale stejnou mincí jsme odpověděli v 75., kdy se také z přímého kopu trefil pro změnu náš stoper Jarolím: 5-2.

Po solidním a poctivém výkonu jsme si tak připsali vzhledem k síle soupeře povinnou výhru a večer zakončili královskou hostinou, kterou připravila Hospoda Na Hřišti.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov35Výhra
TJ Sokol Lipník12Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
2. 8. 2020 17:00 Příprava Muži 2020-2021

TJ Sokol Stratov

1Kaucký Filip 30 Brankář
5Horvát Patrik Obránce
77Jarolím Tomáš Obránce 75'
27 Horvát Michal Obránce
22Šach Jakub Obránce
19Novák Lukáš 8 Záložník
10Tržický Ondřej 23 Záložník
15Valter Vít 35 Záložník
2Vlach Jan 3 Záložník 7'
11Pařízek Matěj 6 Útočník 20', 23', 57'
7Prokeš Martin 18 Útočník
30Prošek Tomáš 1 Brankář
3Kubín David 2 Záložník
23Krejčík Adam 10 Záložník
8Světlý Daniel 19 Záložník
35Křenek Radim 15 Záložník
18Holub Matouš 7 Útočník
  5

Hlavní trenér: Kubín Michal ml.
Asistent: Tangl Ladislav
Hlavní trenér/Asistent: Kubín David

TJ Sokol Lipník


Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..