Menu Zavřeno

TJ Sokol Stratov — TJ Sokol Kounice, z.s.

Report

V dalším utkání podzimní části sezóny jsme doma přivítali celek z Kounic. Hosté, kteří v předchozím kole prohráli kontumačně, protože se nesešli, k nám přijeli s dvanáctičlenným týmem, ale i vzhledem k postavení v tabulce, jsme do zápasu vstupovali jako jasný favorit. Naše sestava sice doznala několika změn oproti vítězství v Chrástu a příležitost dostali i další hráči, kteří v posledním duelech nebyli tolik vytížení, ale na kvalitě naší hry se to neprojevilo.

První pětiminutovka byla ještě vyrovnaná, soupeři jsme poskytli i výhodu dvou zajímavých standartních situací, ale v 11. nás už uklidnil první vstřelený gól – po přihrávce Valtera si navedl na střelu zpoza vápna míč Pařízek a razantní ranou pod břevno si otevřel svůj letošní gólový účet: 1-0. O šest minut později si navíc oba hráči spolupráci zopakovali a vedli jsme už o dvě branky: 2-0. Hostům dělal dál problém hlavně náš vysoký pressing a protože se neuchylovali k dlouhým nákopům a chtěli hrát kombinačně, dokázali jsme vybojovat spoustu míčů už z tlaku na jejich polovině a vytvářeli si další šance. V jedné takové situaci získal míč Tržický, přihrál proti noze na velké vápno Jelínkovi a ten zvýšil střelou k tyči už na 3-0. Dál jsme hráli s velkou chutí a elánem, a to přineslo další góly – ve 31. se po dobré práci Martina Prokeše dostal míč k Valterovi a ten ho z velkého úhlu poslal do branky počtvrté: 4-0. Poločasový gólový účet pak podtrhl ve 39. Vlach, kterého kolmou přihrávkou za obranu našel Jelínek a náš nejlepší střelec sám proti brankáři nezaváhal: 5-0.

Náš dobrý výkon pokračoval i po přestávce a k dalším brankám nám pomohli i chyby v rozehrávce hostů. V 51. skóroval pohotovou střelou skoro z půlky hřiště Tržický, kdy se k němu odrazil míč po vyběhnutí brankáře soupeře: 6-0 a podobnou chybu zužitkoval ve svůj první letošní gól za dospělé i kapitán našich dorostenců Martin Prokeš: 7-0. V 62. se mohli hosté dočkat čestného úspěchu, když špatně rozehrál na polovině hřiště Jelínek a soupeř se dostal do rychlého protiútoku, ale výborný zákrok vytáhl brankář Prošek a byl z toho jen roh. A když hosté nevyužili ani přímý kop z ideální pozice v 67., udeřili jsme opět my – v 70. se z levé strany do vápna vřítil Vlach a přesnou střelou na zadní tyč dal letos v šestém zápase už svůj šestý gól: 8-0. O něco později jsme pak nevyužili velký závar v malém vápně hostů a ani na čtyři pokusy jsme nedokázali dotlačit míč do branky a tak konečnou podobu skóre stanovil až v poslední minutě po krásném centru Nováka z levé strany hlavou Poborský: 9-0.

Po výborném a zcela dominantním výkonu jsme si tak připsali jednoznačné vítězství a ideálně se naladili na těžší a zásadnější zkoušky, které nás teď čekají. Těmi bude venkovní trojboj, kdy se postupně představíme v Litoli a následně na hřištích rezerv Poříčan a Sadské. Velkým šlágrem bude hned následující utkání o čelo tabulky. V sobotu 3. 10. 2020 od 16:00 na hřišti V Topolech v Litoli. Znovu zveme všechny naše fanoušky – přijeďte nás povzbudit. Budeme za vaši podporu nesmírně rádi a budeme jí hodně potřebovat.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov59Výhra
TJ Sokol Kounice, z.s.00Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
26. 9. 2020 16:30 III. třída skupina "A" 2020-2021

TJ Sokol Stratov

1Prošek Tomáš Brankář
5Horvát Patrik Obránce
8Bošina Jaroslav Obránce
27 Horvát Michal Obránce
19Novák Lukáš Obránce
15Valter Vít 12 Záložník 31'
16Tržický Ondřej Záložník 51'
9Jelínek Ladislav Záložník 22'
2Vlach Jan Záložník 39', 69'
7Prokeš Martin 18 Záložník 58'
11Pařízek Matěj 23 Útočník 12', 18'
12Poborský Jan 15 Záložník 90'
77Jarolím Tomáš Záložník
18Holub Matouš 7 Útočník
88Schneider František Útočník
  9

TJ Sokol Kounice, z.s.

Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika