Menu Zavřeno

TJ Sokol Stratov — TJ Sokol Bobnice

Report

I druhé přípravné utkání na novou sezónu jsme zvládli vítězně. Už před výkopem jsme však museli řešit rošády v sestavě díky šrámům hned několika hráčů, z nichž Jarolím po rozcvičce nakonec ani nemohl nastoupil, a proto si ostrou premiéru v našem dresu odbyl od úvodních minut stoper Bošina.

Vstup do utkání jsme měli lepší než před týdnem a naši převahu jsme přetavili i v úvodní gól, když jsme se v 7. ujali vedení zásluhou Valtera, který proměnil výbornou přihrávku od Pařízka: 1-0. I hosté ale měli své velké šance a k vidění byly hned dva samostatné úniky na naši branku, ale výborně se dvakrát vyznamenal gólman Prošek. Ve 23. se znovu prosadil na druhé straně z dorážky Valter, ale branka kvůli offsidu nebyla uznána. Do dvoubrankového vedení nás tak mohl poslat ve 29. Tržický, který výborně vystihl rozehrávku soupeře, ale sám před brankářem také neuspěl. Otevřený fotbal s příležitostmi na obou stranách pokračoval dál. V dalším nájezdu na Proška mířil útočník soupeře jen vedle, ale hosté se ke konci poločasu přece jen prosadili a dvěma slepenými góly otočili skóre. Nejprve se ve 40. po přihrávce za obranu už hostující hráč nemýlil: 1-1 a ve 43. po našem tristně rozehraném autu hosté jednoduše vykombinovali až do našeho vápna a jednoduchým zakončením se radovali podruhé: 1-2.

Do druhého dějství jsem už vstoupili mnohem lépe a brzy dokázali vyrovnat. Ve 47. doběhl dobrý balón za obranu Valter, přehodil chybujícího gólmana a na brankové čáře dorazil míč do sítě Novák: 2-2. Znovu jsme tak přebrali otěže zápasu a měli více ze hry. Ve velmi náročném počasí hostům rychleji docházel elán i síly a výsledkem byla opět otočka v náš prospěch. V 63. prošel od půlky hřiště statickou obranou soupeře Tržický, sám před brankářem ještě přihrál do tandemu Valterovi, ten mu míč vrátil a bylo to 3-2. Hosté pak velmi zjednodušili hru a uchylovali se pouze k dlouhým nákopům na velmi dobře hrajícího krajního záložníka, který několikrát pozlobil naši obranu včetně gólmana Kauckého, kdy nejprve trefil ve velké šanci tyč a poté se blýskl výborným zákrokem tváří v tvář soupeři náš brankář. V dalších minutách se nám ale naštěstí podařilo hru uklidnit a přidat i rozdílový gól. Ten si skvělým průnikem a perfektní individuální akcí přes půl hřiště připsal M. Kus: 4-2. V závěru se ještě hosté dočkali snížení, když sice skákavou, ale slabou střelu ze 30 metrů chybující gólman Kaucký nedokázal zkrotit a ta skončila v jeho síti 4-3, ale víc už se nestalo.

Před velmi dobrou návštěvou i skvělou kulisou jsme si tak připsali povzbudivou výhru, a to zejména po velmi dobrém obratu z nepovedené koncovky první půle. Kaňkou jsou jen některé odnesené šrámy a lehká zranění několika hráčů, které ale do startu sezóny dáme dohromady. Připravíme se už i na generálku na nový ročník, kterou bude tradičně již 24. ročníku Memoriálu Oldřicha Krejčíka st. Všechny naše příznivce zveme v sobotu 15. 8. 2020 do Sportovního areálu. Turnaj startuje v 9:30 – přijďte si užít fotbalový den a výborného občerstvení v Hospůdce Na Hřišti.

Výsledky

KlubPoločasKonecVýsledek
TJ Sokol Stratov14Výhra
TJ Sokol Bobnice23Prohra

Podrobnosti

Datum Čas Soutěž Sezóna
8. 8. 2020 17:00 Příprava Muži 2020-2021

TJ Sokol Stratov

30Prošek Tomáš 1 Brankář
5Horvát Patrik Obránce
27 Horvát Michal Obránce
14Bošina Jaroslav 3 Obránce
22Šach Jakub Obránce
15Valter Vít 27 Záložník 7'
10Tržický Ondřej Záložník 63'
23Krejčík Adam 35 Záložník
19Novák Lukáš Záložník 47'
11Pařízek Matěj Útočník
7Prokeš Martin Útočník 70'
1Kaucký Filip 30 Brankář
3Kubín David 14 Obránce
35Křenek Radim 23 Záložník
27Miklis Michal 15 Útočník
  4

Asistent/Hlavní trenér: Kubín David

TJ Sokol Bobnice

Hřiště

Hřiště Stratov
Stratov, okres Nymburk, Středočeský kraj, Střední Čechy, Česká republika